Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 24.08.2011.
11:21 >> 18:09h
Blic A
ROSU specijalci vratili su se u svoju bazu nakon što su imali dvočasovnu akciju na severu Kosova. Prethodno je državni sekretar u Ministarstvu za KiM Oliver Ivanović za "Blic" potvrdio da su 36 vozila specijalnih jedinica ROSU u dva pravca krenula ka administrativnim punktovima na Severu Kosova.
Sreda 24.08.2011.11:26
Ko na nas krene iz mesta je najebo!! Nema sporazuma niti povlačenja, SMRT Fašizmu i OKUPATORIMA!
Sreda 24.08.2011.11:32
Ako oni vas samo cimaju - kako kažete, pa cimnite i vi njih malo, pa nek ide sve u tri lepe... Svakako vam ova beogradska bagra sa flekavim i njegovim idolima, kao ni "opozicioni" lideri neće pomoći nikako... PLAČI VOLjENA ZEMLjO!
Sreda 24.08.2011.11:44
Taci provodi ono na sta je vlast pristala i podpisala,a i Merkelova im glasno i jasno daje podrsku. Ovo sto se danas desava i kuda sve ovo vodi (EU,nema alternativu) dobronamerni Srbi upozoravaju vise od 10 godina,ali su proganjani,nazivani huliganima,mracnim snagama koje samo zele rat,koji ce Srbiju zavaditi sa celim svetom. Dobronamerni Srbi patriote i dalje upozoravaju da sa KiM se ne zavrsava teror i otimacina srbskih teritorija. Vlast se mora pod hitno menjati,prestati pregovarati sa EU,proglasiti KiM okupiranim,i okrenuti se drugim zemljama koje nam nisu zlo nanele i spremne da pomognu u obostranom interesu.
Sreda 24.08.2011.11:57
Oliver Ivanović i gmizavci bi najradije da dole padne nekoliko srpskih glava pa da onda kao popuste pred silom, da se ne vidi šta su uradili 8 marta i počeli pregovore sa secesionistima. Ne može to tako. Merkelova im je rekla da moraju po rezoluciji EU od 19 januara da rasformiraju srpske organe i da se ne zajebavaju više. Prihvatili su razgovore sa separatistima, protivno Ustavu Srbije sada neka objasne narodu sa kojim pravom su to uradili. Nije im prošlo da hitno "zbog smanjenja poslanika " promene Ustav i izbrišu Kosmet, sada neka odgovaraju što krše važeći Ustav. Ajde Dačiću na posao, okani se hapšenja srpske dece na paradi pedera, hapsi ove tvoje za protivustavno zločinačko udruživanje.
Sreda 24.08.2011.11:58
Tako je. Tači forsira svoju "državu" i normalno je da hoće potpunu kontrolu na celoj teritiriji te nakaradne tvorevine? Naravno, svestan je da sa druge strane ima tunjave komunjare sa kojima može da se sprda kako i kad hoće.. Problem je, što mi, kao da nećemo ništa da uradimo pa da promenimo situaciju. Doduše,uz stalna anesteziranja od razno-raznih šušumiga donekle može i da se "razume" :o( ta pasivnost... (ali nije opravdanje..) A dobronamernih Srba (i ne samo Srba) smo se mi, kroz istoriju mnogo puta odricali i proglašavali ih za mračne snage. Zato smo sada tu gde jesmo.. A bure baruta opet ključa...
Sreda 24.08.2011.12:58
Oko Severnog dela i tzv Kosovske granice ima spremnih nasih cevi lakseg i tezeg kalibra, ne sme se verovati sadasnjim Srpskim "liderima" i "pregovaracima", stanje je alarmantno i na nivou ratnog stanja. U slucaju akcije siptara delovati svim raspolozivim sredstvima prvenstveno snajperima i minobacacima a kasnije oruzjem za blisku borbu
Sreda 24.08.2011.13:23
....pazi vraga kako su efikasni euleks i kfor kada su Srbi u pitanju....o'ma su nashli koji su Srbi pucali, a koji palili....znaju im i broj cipela.....a kad treba istraziti ko je ubio srpsku decu i hiljade drugih zlochina shiptara nad Srbima NISHTA......zatvaraju sluchaj,odmahuju "nemocno" glavom i rukama.....jadni oni......svu tu bagru treba poterati iz Srbije......
Sreda 24.08.2011.15:06
Srpska zandarmerija je pod punom pripravnoscu i raspolozena da pomogne Srbima na severu
Sreda 24.08.2011.15:58
Aman ljudi odakle vam te informacije da je neko u pripravnost? Prvo pojam povisene borbene gotovosti neke jedinice podrazumeva i obavestavanje i pozivanje ili dela ili kompletnog sastava te jedinice na 24h dezurstvo u istoj a sto nije slucaj nigde prema tome ne dajte ovde lazne informacije. Ja licno bih voleo da je tako ali koliko ja znam nije.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)