Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 18.08.2011.
18:43
Beta A
Netolerancija prema islamu i muslimanima u porastu je u BiH, a stvaranju takvog ambijenta doprinose nedogovorne izjave političkih zvaničnika, zaključuje se u Prvom izveštaju o islamofobiji, diskriminaciji i netoleranciji na području Islamske zajednice u BiH.
Četvrtak 18.08.2011.19:12
Закључујем да они сами себе не воле.Муслимани су огромном већином заступљени у "Федерацији" и није ми јасно шта желе да кажу.Јадни они баш ми их је жао они мора да су некаква невинашца која сви мрзе,а они воле СВЕ.Хајде у знак солидарности да пређемо сви ми православни срби у ислам.
Četvrtak 18.08.2011.23:55
U Sarajevu skoro 100% zive samo muslimani,pa ne znam od koga su diskrimisani osim od svoje brace po veri. Jedini koji su diskrimisani od muslimana je saka preostalih Srba. Muftije se nadale da ce u Sarajevu sve zene biti umotane,prepune dzamije, pa kad to ne ide kako su planirali traze krivce,a ko bi drugi kriv bio nego Srbin.
Četvrtak 18.08.2011.19:38
Svugde u svetu gde nisu velika vecina i gde ne vlada serijatski zakon oni tvrde da su im prava ugrozena. Da li su oni ugrozavali prava Srba devedesetih? Kako se ponasaju vehabije i dzihad ratnici po mestima gde su vecina u Bosni? Problem je u tome sto oni uzivaju prevelika prava svugde
Četvrtak 18.08.2011.19:52
Овакве изјаве после свега што се догодило и догађа у ФМиХ,су стварно чисти безобразлук!Све је то "масло" Церића који себи крчи пут да постане вођа свих муслимана у Европи,али не иде!"Представља" он БиХ као муслиманску државу чак и у Давосу, где се састају светски економисти,(он и економија!?) и лобира за себе јер БиХ још није видела никакве користи од тих његових путовања!?Зато и покушава са опробаним "рецептом",кукњавом али заборавља (као и много тога!) да није 92.г. и да лажи не пролазе као онда!Где се год појави,сваку његову изјаву прате скандали због осветничких позива и својатање целе БиХ као муслиманске!Када би његов "речник" користио Србин на некој функцији,"заглавио" би Хаг!Жалосно!
Četvrtak 18.08.2011.20:21
A muslimani su opet toliko tolerantni prema drugima u BiH a i sire, da im dozvoljavaju cak i da se nazovu gradjani BiH, doduse poslednjeg reda, i ne ubijaju ih - barem za sada - kako im islamska religija nalaze...Pricekajte dok i ostali dodju na vas stepen "tolerancije" drugih, bice veselja....
Petak 19.08.2011.06:40
У сарајевском насељу Хаџићи, премлаћене су и скоро спаљене двије породице мушкараца живописних имена. Гринго, Aвдија, Љубо... Имена суживота и толеранције. Још живе у страху, полиција им купује хљеб како би они, жене и дјеца имали шта јести. Боје се. Један је недостојни Циганин, Гринго, ошамарио бијелог младића. Нико не зна зашто, никога и не занима. То је постало "Циганин премлатио дијете". Довољно да казнена експедиција од неколико младића, бијелих, крене да им покаже ко је ту газда. Двије ромске фамилије су се браниле чиме су стигле. Можда прешле границе нужне одбране?
Petak 19.08.2011.06:51
Не знам, нисам био тамо. Aли, одбраниле су се, привремено. Сљедећа казнена експедиција је била десетероструко јача. Њих педесет из Хаџића, можда и више. Нашло се ту и алата за млаћење, чак и бензин за спаљивање Рома. Премлаћено све осим дјеце коју је спасла једна од мајки, тешко. Један старац у животној опасности. Први коментар на Федералној ТВ,био је "У Хаџићима, туча. Ромска посла". Јер,на ТВ се,како већ споменух,каже "Роми", да се "мање вриједне" не увриједи!? Ово је још један показатељ "жеље" муслимана и њиховог вођства за "толеранцијом",једнакошћу,разумевањем...! Где су мањина,ту су "за на рану ставити",а где су вечина,"јао ти га мајци" ако не пређеш на ислам! "Проваљени" су!
Petak 19.08.2011.07:11
БAЊAЛУКA - Поштујем ислам као вјеру, немам ништа против ње и вјерника и овдје није проблем у исламу него у релацијама у БиХ, а у овом случају то је поглавар Исламске заједнице у БиХ Мустафа Церић! Изјавио је то за "Глас Српске" предсједник РС Милорад Додик коментаришући Извјештај о исламофобији, дискриминацији и нетолеранцији који су јуче у Сарајеву представили представници Исламске заједнице у БиХ. У извјештају су као пропагатори исламофобије,између осталих, истакнути Додик који је означен као "највећи исламофоб",члан Предсједништва БиХ из РС Небојша Радмановић,патријарх српски Иринеј,потпредсједник РС из реда хрватског народа Емил Влајки,Министарство вјера Србије...и многи други Срби!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)