Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 14.08.2011.
04:13
Politika A
Načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Radenko Nedeljković izjavio je da očekuje pomoć Srbije ako ponovo dođe do upotrebe sile na Kosmetu, ali da veruje da će dijalog Beograda i Prištine septembra u Briselu omogućiti "koliko-toliko miran svakodnevni život".
Nedelja 14.08.2011.04:34
Gospodine Nedeljkovicu,ako dodje do ponovne upotrebe sile od strane siptarskih ekstremista,ne uzdajte se mnogo u pomoc Beograda! Nego "U se i u svoje kljuse",mi obicni gradjani cemo ponovo stati u odbranu otadzibine i zivota neduznih ljudi!!! A sto se Beograda tice,na njega ne treba racunati dok ne dodje neka nova vlada sastavljeno od stranaka kojima je bitna i demokratija i patriotizam,sto nije slucaj sa Ds-om i kompanijom!!!
Nedelja 14.08.2011.05:04
To se opet "otkriva" topla voda...Pa da je i ja vama "otkrijem"; Gospodine Nedeljkovicu, po onome na sta ste sami pristali uz svesrdnu pomoc Stefanovica, Tadica i zvanicne Srbije, a po Blairu kome su se doticni "zahvalili na uvodjenju reda na sjeveru Kosova", srpski kriminalci su sve to organizovali da naude napacenom albanskom narodu i mladoj drzavi, tako da nece vise biti novih barikada nego samo legitimnih ciljeva za KFOR da zavedu red svim raspolozivim sredstvima - oped uz svesrdnu pomoc nabrojanih, a na stetu Srba na kosovu i srpskih interesa...
Nedelja 14.08.2011.05:17
A sto se pregovora tice, i vrapci na grani znaju da se oni vode I SKLJUCIVO zato da Srbija u dovoljnoj formi - formalno ili neformalno prizna Kosovo i tako omoguci postizanje jedinstrva u EU po tome pitanju, kako bi Kosovo EXPRESNO bilo primljeno u EU,suvisno pje napomenuti prije Srbije...A sto se srpskog naroda na Kosovu tice, trecina je vec protjerana, trecina ce se pobiti - odnosno korisno iskoristiti u prodaji organa, a trecina pokrstiti - pridruziti Tacijevoj kompaniji, poput Petrovica i bratije...A Tadic ce "uloziti protest", ali tako da mu se gazde ne uvrijede...
Nedelja 14.08.2011.05:48
Пре неки дан на РТС 1 био је прилог о снабдевености продавница храном,наравно све саме лепе лажи.Човек овде јасно наводи да није тако.Лепо је рекао да очекује помоћ Србије,а не власти.Наравно ако дође до "нечега"добровољци ће се већ некако организовати и кренути у помоћ браћи.
Nedelja 14.08.2011.10:08
Trenutak istine je za 7 dana kada dođe Merkelova i 15 septembar se sastanu Tahiri i Stefanović sa Kuperom da udare zadnji ekser u sanduk srpskog Kosmeta. Logičan kraj za onoga kome EU nema alternativu. Onda braćo, 2012 ako Bog da pa se očistimo od parazita, ponovo sve kao pre 100 godina 1912. Prođe Srbima ceo jedan vek u jugoslovenstvu, dosta je bre.
Nedelja 14.08.2011.11:02
Ovde se radi o izdaji zemlje.Narod je stavljen pred svrsen cin.Vojsku nemamo,ekonomiju isto tako nemamo,siromasni smo ko crkveni mis.Nema velike filozofije vise ili se mora desiti narod da oterano ovu gamad sa vlasti i preuzmu vlast patriote ili necemo nista raditi do sudnjeg dana.Prestanimo sa kuknjavom jos nista nije kasno da zivimo u slobodi i u slobodnoj Srbiji.Sto je nase nase je tude necemo.To je pravedno i od Boga dopusteno.Ne sme se klonuti duhom jer Srbija je vecna dok su joj deca verna.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)