Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 13.08.2011.
09:36
Alo A
Svake večeri pred šetačima na promenadi u Vrnjačkoj banji nastupa mali ulični svirač, petogodišnji Živojin Milenković. Od oca je nasledio harmoniku kojom svake večeri zarada obrok za sebe i sestre.
Subota 13.08.2011.09:58
Eto, i posle kazu da u Srbiji nema prava. Ima, ima! Cak i svako dete ima pravo da radi i zaradi za hleb! Naravno, dete nikako da ne stupa u strajk jer moze da se desi da cika Ivica posalje kordon policije na njega. Sramota! "Bela kuga" vlada, a i ovo malo dece sto imamo,zive ovako!
Subota 13.08.2011.10:31
Mali svaka ti cast.A vlada i ostali resori bolje da napuste zemlju.Zbog ovakvih stvari ce ih proterati.
Subota 13.08.2011.11:53
Zivojine,sokole ne brini neces biti zaboravljenUciniti cemo sve da ti i tvoji vrsnjaci zivite dostojanstvenim zivotom. Harmuniku ne bacaj trebat ce Tadicu da nas uveseljava na ulicama Srbije dok njegova zutarija pevaju.
Subota 13.08.2011.13:01
Sta reci, osim da ovu vlast treba proterati usranim motkama, sram ih bilo, dali oni vide i citaju ove vesti. Ovo na zalost nije usamljen primer u Srbiji, ovakvih primera ima u svakom gradu, ali bolje bi bilo da rese jedan ovakav socijalni problem, nego sto se utrkuju ko ce se pre slikati na jos ne izgradjenom mostu.
Subota 13.08.2011.14:56
Prava slika i prilika nase drzave i zivota obicnih gradjana u njoj. Ponovo se ispostavlja zakljucak,u Srbiji se ne zivi,vec prezivljava!!! Ovo je zaista potresna prica,ali verujte mi ovakve dece ima svim gradovima po Srbiji,ta deca i porodice su zaboravljene od strane ove vlasti i prepusteni su sami sebi u svakodnevnoj borbi za egzistenciju!!! Zasto Milorad,otac malog Zivojina,nema posao? Ima 27 godina i u punoj je zivotnoj snazi!!! To je pitanje koje treba da postavimo sami sebi,a naravno i vlasti!!! Zato nam i vlada bela kuga,jer ovakvi potresni clanci,o istinitim ljudima i njihovim borbama,zasigurno obeshrabruju mlade da osnivaju porodice i radjaju decu!! VLADAJUCA KOALICIJA--- BELA KUGA
Nedelja 14.08.2011.02:03
Bajat hleb postao je hit u Srbiji. Kriza i siromaštvo, očigledno, uzimaju sve veći danak, a odlazak u restoran za mnoge će još dugo ostati neostvaren san. Ali, ne za sve. Postoji, naime, jedna „kafana“ u Srbiji koja je gotovo stalno puna, u kojoj je sve od hrane taze, ali su cene bajate. Radi se o restoranu u Narodnoj skupštini Srbije, gde naši poslanici dobro i jeftino krkaju, a kad iz nje izađu, pevaju "AL SE OVDE DOBRO JEDE........."
Nedelja 14.08.2011.02:08
Zna se baš da je najjeftiniji restoran u zemlji, baš u Narodnoj skupština. I izvesno je da neke cene u jelovniku nisu menjane duže od dve godine. To je verovatno jedina uslužna ustanova u državi gde cene ne diktiraju ni inflacija, ni poskupljenja, ni kurs dinara. Kolaju šale da je taj restoran jeftiniji i od narodnih kuhinja. Neko će reći možda bi i trebalo, jer je i "Skupština - narodna". A ti narode Srpski gladuj i opet na izborima glasaj za njih, pa će nam svima kontejneri zameniti ostave.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)