Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 10.08.2011.
18:12
Vestionline A
Srpska napredna stranka smatra da je privremeni sporazum Vlade Srbije i Kfora o rešavanju krize na severu Kosova neprihvatljiv. SNS tvrdi da su sporazumom ispunjeni svi zahtevi prištinskih institucija u pokrajini i omogućeno da Kfor sporovodi embrago na srpsku robu.
Sreda 10.08.2011.18:32
Не преостаје ништа друго него да се наши Срби доле самоорганизују. Од власти су добили ИЗДАЈУ тако да се ту више ништа не може наћи. Споразум који је држава потписала је велеиздаја и било би добро ако имају ону ствар да то свима нама пред скупштином и тв екранима и кажу. Доста је замазивања очију како је споразум у интересу Срба.
Sreda 10.08.2011.18:41
Sta ima puno da se prica o nasoj vladi pa jer premijer Srbije Mirko Cvetkovic za vreme krize na Kosovu otisao na odmor kao da se nista ne desava,to sve govori.
Sreda 10.08.2011.18:42
Каже Тадић да нам је Европа пријатељ, каже да су нам и Амери френдови. Каже, нема ништа напред сем Европе, ако не љубимо КФОР и остале чека нас хаос и мрак. Све то смо доживели, још само да се и Србија освести, примети да је група умоболних на власти, примети да Европа нестаје полако као диносаурус, примети да сем ове земље немамо другу и биће све у реду.
Sreda 10.08.2011.19:08
U celoj ovoj prici, najmanje smo bitni mi, koji zivimo van Kosova i Metohije, vlast, bilo koja stranka. Bitni su Srbi sa KiM. Zato mi nije jasno kako bilo sta moze biti prihvatljivo svima osim onima kojih se dogovor tice tj. Srba sa KiM. I sami ti dogovori sa Kuperom, a da se pre toga nije dogovorilo sa tamosnjim Srbima, opet mi je nejasan potez Stefanovica i kompanije.
Sreda 10.08.2011.19:18
Na strano SNS ili bilo koja druga stranka, jedno mi nije jasno. DS je preko Borka Stefanovica i ministra za Kosovo Bogdanovica, pregovarala sa KFOROM, u te pregovore nit su bili ukljuceni Srbi sa KiM, niti su mogli da uticu na te pregovore niti su znali o cemu se i kako pregovara. Kada su se pregovori zavrsili, Borko i Bogdanovic im traze da prihvate sporazum, kao ultimatum!?! Pa sta ce vam sad saglasnost SNS,DSS i SRba sa KiM kada ih niste na pocetku ukljucili u sam proces, cela javnost danima ne zna o cemu se pregovara i sada im trazite na bum tras da podrze sporazum. Veoma neozbiljno, uostalom kao i ostatak politike Demokratske stranke.
Sreda 10.08.2011.20:22
Odmah sednica Vlade RS, kao i da se poslanici vrate sa (ne)zasluzenog odmora i zasednu ponovo! Bojim se da je nama odbrojano.
Sreda 10.08.2011.20:32
Koja crna Skupstina da raspravlja, kada su se razbezala po odmorima, na brckanje i banjanje?! Nista ovde nije kako treba. Ne da je "krompr" vruc, nego ga je nemoguce drzati u rukama - sa jedne strane, albanski teroristi i Kfor, a sa druge Vlada koja jasno porucuje da nece sukobe, pa ni da se brani cak. Izmedju, saka jada od Srba. Ostatak opozicije, uglavnom cuti i lepi plakate.
Četvrtak 11.08.2011.03:19
Ma ova vlast je pokazala u toku ovih dana da je apsolutno nesposobna da se izbori sa problemima u nasoj juznoj pokrajini! To nam je jasno odavno... Oni svesno hoce da bace u vatru ljude koji iako su predstavnici svojih opstina nemaju toliko razvijene pregovaracke sposobnosti kao neki profesionalci! Vlast to radi da bi se koalicija ogradila od ovog po Srbe jako loseg sporazuma i da bi svu krivicu kasnije svalili na predstavnike opstina!!!
Četvrtak 11.08.2011.03:28
Jos jednom je napredna stranka pokazala svoju politicku zrelost,koja je sudeci po poslednjim izjavama iz dana u dan sve veca!Njihova politicka zrelost je u tome sto iz dana u dan zanemaruju borbu protiv Ds i vladajuce koalicije i na prvo mesto stavljaju narod,bilo da je tema narod iz nase juzne pokrajine,bilo da su to radnici,putari,malinari i vocari! Kod naprednjaka je uvek narod na prvom mesto za razliku od vladajuce koalicije,zato ce im se narod i revansirati na izborima svojim glasovima!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)