Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
Da li će dogovor koji su preksinoć sa komandantom Kfora Gerhardom Bilerom sklopili srpski pregovarači Borko Stefanović i Goran Bogdanović zaživeti i u praksi i da li će barikade biti uklonjene, a Kforu omogućeno nesmetano kretanje, odlučiće odbornici skupština opštine Zvečan, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok i Leposavić. Ako je suditi po preksinoćnim reakcijama naroda, veće su šanse da barikade ostanu, a sporazum propadne.
Nedelja 07.08.2011.13:05
Nije vas Srbija izdala već vas je srpska izdajnička politika prodala šiptarima i zapadnoevropskim fašistima. Narod u Srbiji pati zbog toga, ali kao da su mazohisti nikako da proteraju ovu bagru sa vlasti.
Nedelja 07.08.2011.13:17
da... a ko čini Srbiju ako ne njen narod? i ko je tu izdajničku bagru doveo na vlast, i ko se trudi da se ta vlast održi što je moguće duže? Nisam ja baš potpuno siguran da je većinu naroda u Srbiji mnogo pogodila ova tragedija na KiM... u Beogradu ljudi planiraju gde će na more... ovi iz Guče hoće da gaze malinare... u Vojvodstvu SrBskom zabavljaju se svojim jadima... Nešto je naša rana na KiM malo "zanimljiva" ostatku Srbadije... - moje mišljenje...
Nedelja 07.08.2011.13:37
Bez obzira na tekst zeleo bih da naglasim da Vesti isto kao i pojedini komentatori deluju instinktivno i po nekada neprofesionalno. Bilo ko ko ni ne mora da zna da cits srpski tekst moze ponovo da napravi anti-srpsku propagandu koristeci samo ove objavljene fotografije. Stefanovic podignute ruke, promenite tekst u neki "pozdrav ohrabrenja na Adolfov nacin", plus na donjoj rasprostrta srpska zastavai ponovo se dobija neka nacistoidna slika Srbije i Srba. Treba vec jednom nauciti i shvatiti da se strogo vodi racuna o svemu.
Nedelja 07.08.2011.14:24
To nije iznenadjenje za mene. Vec 6.oktobra sam videla da su Ameri sa nama opet manipulisali. Tada smo koristili bagere, a sta cemo sutra?
Nedelja 07.08.2011.14:40
Чим се терају новинари,значи да је савест наших преговарача толико чиста да је ни вениш-ом не би могли опрати.Зар су стварно помислили да ће народ као овце да послуша њихове небулозне захтеве,као они су договорили ,а шта то ајде реците конкретно господо преговарачи. Богами овај пут народ неће да слепо слуша Београд! Сваки пут кад је народ послушао,коштало га је огњишта,имовине а не ретко и главе на раменима.Још када виде ко треба да им одлучује о судбини,једино им остаје да истрају у својим захтевима.
Nedelja 07.08.2011.17:39
Ko to kaze ko to laze. Srbija nas nije izdala,Srbija je Imenica,Simbol izdali -e nas prodane duse ili pederi ukratko.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)