Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 07.08.2011.
05:31
Vestionline A
Patrijarh srpski Irinej izjavio je da obeležavanje 1.700 godina Milanskog edikta, koje će biti organizovano u Nišu 2013. godine, krupan događaj svehrišćanskog značaja. "Mislim da će to biti skup svih crkava i mogućnost da se svi vratimo 17 vekova unazad i da vidimo to vreme i značaj cara Konstantina, koji je najbolje shvatio značaj hrišćanstva i zajedništva", kazao je patrijarh srpski u intervjuu "Politici".
Nedelja 07.08.2011.10:54
najveca srpska prevara. podmetnut od strane SANU-NVO i naravno dedinjske naopake koalicije na celu sa tiraninom.
Nedelja 07.08.2011.08:34
" Svaka vam cast ", takvo misljenje imati o Srpskom Patrijarhu....Mora da ste svi vi u vasim zivotima strasno dobri ljudi,na poslu dodbri kolege,u vasim kucama vjerni supruznici i dobar roditelj i " pravi " hrscani ....? pa da sebi dozvolite takve komentare za naseg Srpskog Patrijarha. Vec samo vase nepostovanje govori koliko ste dobri ljudi. Zasto ovo,a ne ono...? to je vasa dalekoseznost !!! BEZ POSTOVANJA, NEMA NI NAPREDOVANJA u bilo cemu,pa ni u ljudskosti. Patrijarh je NAS patrijarh,vec samo zbog toga zasluzuje postovanje !!!
Nedelja 07.08.2011.08:52
....verovatno si mislio da treba slepo da poshtujemo i slushamo svakoga....recimo k'o shto su ustashe slushale papu ili kardinala stepinca?....bez da se iko pita o moralu onoga koji vodi.....i gde nas vodi.....ti cesh verovatno biti prvi da se pomolish svetom alojziju stepincu kad se crkve ujedine......naravno samo zato shto poshtujesh "nasheg" patrijarha.....ja poshtujem ono shto on pretstavlja , ali NE MORAM da se sa svim njegovim akcijama slazem....slazem se....greshni smo....ti i patrijarh ste savrsheni....shta cesh.....izvini......
Nedelja 07.08.2011.11:49
Daleko sam ja prijatelju od slijepog slusanja, inace...Mislim da nas Patrijarh ima svoje razloge,koje svi mi ne razumijemo, o ojedinjenju ni govora,a ovo da se ja molim stepincu ti je deplasirano.... Ponavljam. Irinej je Srpski Patrijarh i zasluzuje postovanje svih Srba !!! A ti nastavi da imas svoje misljenje, to je tvoje pravo !!!
Sreda 10.08.2011.10:45
Tvoj patrijarh te vodi pravo na "klanje" bez da znas.Zasto se ne raspitas za "tvog" miljenika,ko je,sta je ,odakle dolazi,ko ga je doveo na crkveni presto,sa kojom namerom. Kad sve to saznas nece ti pasti na pamet da ga opet branis.Sunce na nebu nije isto kao sto ga vidis,tako i sve na ovom lazljivom svetu.Isus je rekao "Ovaj Svet sav lezi u zlogi i lazima,ja ne pripadam njemu.Ti kao dobar "hriscanin" bi trebao da se secas tih reci. Patrijarh Irinej je cistokrvni antihrist i Satanist.Pise u Svetom Pismu sve o njima.Posveti paznju izucavanju svoje vere bit ce ti lakse kad se zivi sa istinom.Pozdrav.
Nedelja 07.08.2011.10:07
Treba biti strpljiv,sacekati jos malo pa ce se pravo lice ovog cikice pokazati u "jakoj" svetlosti.Govorio sam i ranije da je on grobar Srpske duhovnosti i tako ostaje.Vladike pravih vrednosti nema,nema ni prave vere a ni pravih verenika.Narod nije kriv za to, Vreme u kome je ziveo a i danas nazalost je imao licemerne ucitelje koji su ih vodili sto dalje od Isusa umesto obrnuto.Takvim ponasanjem su dokazali da su istiniti Antihristi a narod doveden pred svrsen cin.Nikad nije kasno za pokajanje.Da bi upoznali pravu Hristovu Crkvu jedini put je citanje Biblije.Na taj nacin upoznaje se istina koja spasava.
Nedelja 07.08.2011.10:14
Svaka rana se ljeci najbolje u svojoj kuci,dakle kad te toliko boli vrati se na KiM pa leci rane temo i prestani da zamajavas narod.
Nedelja 07.08.2011.16:32
Да,свехришћански сабор а не сабор паписта,којекаквих секти и непризнатих цркава!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)