Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 04.08.2011.
21:50
Beta, Blic A
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović saopštio je danas da Nezavisnom udruženju novinara Srbije (NUNS) i Udruženju novinara Srbije (UNS) neće dozvoliti nikave cenzorske ambicije i istakao da, pre nego što protiv njih preduzme pravne mere, želi da ih upozori da se na najgrublji način mešaju u politiku jednog komercijalnog i nezavisnog medija, što se u civilizovanim i razvijenim medijima može okarakterisati kao pritisak.
Četvrtak 04.08.2011.22:05
Сви државни медији су под јаком контролом државних моћника који дозвољавају да се о њима само пишу и преносе "хвалоспеви" како би на тај начин одржали медијку манипулацију која годинама влада у Србији! Нама је, као држави, очајнички потребно да сазнамо и "другу страну приче", да имамо независно новинарство иако у великом броју случајева то значи и нарушавање безбедности и сигурности новинара! Заинтересовало ме је Митровићево узлагање да више не жели да "баца под тепих", без обзира шта га је натерало на то... Србија жели да чује истину, али смо спутавани и оштећени због појединаца којима би то угрозило њихове политичке каријере!
Četvrtak 04.08.2011.22:22
pa bas na njegovoj televiziji je bratstvo i jedinistvo. simpaticni hrvati,albanci,crnogorci ... u emisijama pinka ,i sad kad bosancica iz sarajeva koja se seta po funkcijama srbije ko da su njeni stvorili srbiju napisa pismo u jugoslovensom duhu kakav bas on propagira,onda mu nije pravo.
Četvrtak 04.08.2011.22:22
pa bas na njegovoj televiziji je bratstvo i jedinistvo. simpaticni hrvati,albanci,crnogorci ... u emisijama pinka ,i sad kad bosancica iz sarajeva koja se seta po funkcijama srbije ko da su njeni stvorili srbiju napisa pismo u jugoslovensom duhu kakav bas on propagira,onda mu nije pravo.
Četvrtak 04.08.2011.22:30
Bas dobar fazon-pobegnes iz Sarajeva i postave te da solis pamet po Srbiji-sta li cemo jos ovako lepo da dozivimo?
Četvrtak 04.08.2011.22:27
Krajnje vreme je i bilo da se ovako nesto desi, moja podrska Zeljku i nada da ce nasa muzika posle ovoga uci u pravi kolosek. Sto se tice NUNS-a i UNS-a, ne vidim razlog zasto se mesaju, pa Pink je privatna TV, njihovo je pravo koga ce da reklamiraju, a koga ne, covek je lepo rekao, ko ispuni uslove, taj ce i biti reklamiran. Secam se apela nasih vlasti kako treba sve da se ucini da dodje do pomirenja naroda bivse SFRJ, pa tako i sa Hrvatskom. Zeljko je upavo rekao da je to i cinio, a vratilo mu se mucki i krajnje bezobrazno od strane hrvata.
Četvrtak 04.08.2011.22:53
Zeljka Mitrovica poznajem iz "prethodnog zivota" dakle pre nego shto se obogatio....uvek je bio ambiciozan, glup nikad....to shto je odluchio da krvatima i ustashkoj mafiji (koji maltretiraju Srbe po njihovom izboru i na nachin na koji oni odaberu) pokaze zube je naishlo na otpor kod proustashkih ds elemenata u Srbiji....iako Pink ne gledam,jer sam vishe "tamo"(preko) nego ovde dajem mu potpunu podrshku.....znam da je motiv njegova privatna svojina i mislim da je red da ustashama neko uzvrati na neki nachin pa makar bojkotom.....samo napred Zeljko.....
Petak 05.08.2011.01:33
Probudi se SRBIJOOOOO !!!!! Gospodine Mitrovicu sve cestitke na ovoj odluci, mislim da ste ovo trebali da uradite mnogo,mnogo ranije ali nikad nije kasno.Pametan ste covek i mislim da bi trebali malo vise da se bavite Srbijom i mislim da neko kao vi moze da "probudi" taj uspavani narod. Probudi se SRBIJO i pocni da volis,cuvas i cenis svoje i odnosi se prema drugima na nacin na koji se oni odnose prema tebi. Jos jednom cestitke i istrajte u vasoj odluci !
Petak 05.08.2011.13:51
Ако на Пинку није било доста усташа и усташије,онда не знам где јесте.Задњи је тренутак да се са тим престане.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)