Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Utorak 02.08.2011.
20:35 >> 23:29h
Srna, Vestionline A
Odluke koje će Beograd donositi narednih dana i nedelja imaće veliki uticaj na evorpske integracije Srbije, ocenio je zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Tomas Kantrimen. U tom kontekstu on je podsetio da EU uskoro treba da donese odluku o kandidaturi Srbije.
Utorak 02.08.2011.20:46
Терај се робовласниче,ово је Србија! ФУЦК ЕУ ФУЦК НАТО И НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК
Utorak 02.08.2011.20:51
A koju to odluku treba i Beograd da donese narednih dana, osim EU? I šta to moze da ima uticaj na evropske integracije Srbije? Pa očito samo priznanje Kosova. Trenutak koji su izabrali da nam saopšte ovu vest se neverovatno dobro poklapa sa događajima na severu Kosmeta. I normalno će ovi naši da to prihvate, sa obrazloženjem da nisu mogli drugačije.Tuga, očaj i stav da neću u tu jadnu, mizernu Evropu, me obuzimaju.
Utorak 02.08.2011.20:57
zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara???? - pa moja reč ima jači uticaj u svetu od ove "titule".... AHAHAHAHAHA, BEŽI BRE smrdo...
Utorak 02.08.2011.21:32
More mars dubre americko,kome si ti dosao da pamet solis.mars u tvoju jazbinu i tamo laj na zvezda.
Utorak 02.08.2011.21:43
Sta se radi od mog naroda kako se ponizava i za teroristicke akcije siptara opet se krive Srbi. Kad se skine izdajnicka ds, ldp i g17 bagra Rusi ce poceti igrati drugu igru. Srbiji treba par sistema s-300 ili s-400, arena sisteme na tenkovima nove radare i nove radisjke stanice. Pa da vidite kako bi ti usrani amerikanci promenili plocu cim bi imali s-300 onemugucili bi njihovu aviaciju a oni za siptare ratovat nece pa da vidite kako bi se odma promenila politika i to kurcenje amerikanaca. Ali prvo treba ocistiti talog proterati izdajnicku gamad koja ce tim svojim planiranim pacifizmom da zadavi Srbe i Srbiju!
Sreda 03.08.2011.09:03
....p.s. imash dvojnika po avataru koji se predstavlja kao slobodan rs....prochitaj mu komentare na Srbija-KFOR ne propushta ni transport hrane....chovek je buduci sveshtenik koji ne zna ko je bio Stepinac!....lize se sa ustashama i lupa gluposti......vredi pogledati......
Utorak 02.08.2011.22:31
U prevodu TOMA SELJAK,a nije bio obavesten-da nije neki srodnik sa dss kostunicom!?Kakvi mamlazi i tamo i ovamo!
Utorak 02.08.2011.22:43
Srbija radi ono sta joj kazu Ameri.Celi scenarij oko Severa Kosmeta je isplaniran brze bolje pre nego padne na izborima zutocrvena banda kako bi se podeleo Kosmet sta pre radi regionalizma i novog bratstva i jedinstva.Kuha se i na Bliskom istoku, a Evropa nece teroriste ne svom tlu.SKOJevska banda ce jos posle da ispadne heroj ako zadrzi i ovo malo Srba i zemlje.. Albanci su deca da bi mogli bilo sta sami da urade, a da nemaju dozvolu smar...ova. Ceka se samo nazovimo provokacija nekih od Srba patriota kako oni zovu obicnog Srbina, da bi KFOR stao na Tadicevu granicu i TIME JE TADIC ODRADIO SVOJE ZA EU.Koja bre ROSU. Ceka se jos samo potpis u Oktobru. Smrt EU je jedino spas Srbije.
Subota 06.08.2011.20:08
Čini se da podrška Zapada za ove poteze prištinskih vlasti nije nedostajala. Srbija je stavljena u tešku situaciju, i po svemu sudeći moraće da se pomiri sa gubljenjem tržišta koje za naša preduzeća nije zanemarljivo. Robni promet uglavnom je jedini oblik ekonomske saradnje između Srbije i Kosova. Ne beleži se sav promet roba, već ima i neregistrovanih proizvoda, odnosno “sivih tokova” razmene (cigarete, benzin, lekovi, hrana, cement i drugi artikli koji u malim količinama imaju veliku vrednost). Do pre desetak dana za robu iz Srbije nije se plaćao PDV, koji inače iznosi 15 odsto, već UNMIK taksa.
Subota 06.08.2011.20:13
Velike sile koje su ovih dana više nego vidljivo svrstane na stranu Hašima Tačija, a ne na stranu Borisa Tadića, primenjuju koncept A – ostvarivanje privatnih interesa, koji se manifestuju kao državni interesi vlada čije interese zastupaju. Pošto je najveći broj zemalja EU i NATO priznao nezavisno Kosovo, jasno vam je da će njihovi predstavnici koji učestvuju u pregovaračkom procesu ili u snagama Kfora svakako realizovati interese svojih vlada, a to je uspostavljanje funkcionalnog nezavisnog Kosova. To podrazumeva i integraciju severa KiM u ustavno-pravni poredak Prištine.
Subota 06.08.2011.20:17
Kad smo kod Kosova i Metohije, važno je prvo raščistiti šta je interes države Srbije. Deset godina zvanična politika naše vlade je NE DAMO KOSOVO. To nije državni interes Srbije koji je ostvariv, nažalost tako je, ali istinito. Da li mislite da naše elite to ne znaju? Naravno da znaju, ali nama predstavljaju tu politiku bojeći se da će svaka druga politika da im sruši rejting, i da će zbog toga izgubiti izbore i vlast. Otuda smo izloženi procesu u kojem naša vlast kao ne da Kosovo za javnost Srbije, a predaje Kosovo u razgovorima i dogovorima sa moćnim predstavnicima velikih sila. Mi se pored malih ekrana punimo stresom, nezadovoljstvom, porazima, a oni se pune kešom.
Subota 06.08.2011.20:21
antizapadna nevladina organizacija. Njima se nudio novac od strane stranih vladinih predstavnika, tj. donacija, da izmene fokus delovanja. Deca u toj organizaciji su to odbila. Onda su ovi koji su nudili novac da budu „njihovi“ napravili „kopiju“ nevladine organizacije sa na oko istom retorikom i programom. Razlika se ogleda u maloj činjenici da je to kontrolisana organizacija, i samim time bezopasna za njihove interese, a druga je opasna. Ako ni slabljenje neke organizacije po ovom scenariju ne daje željene rezultate, onda se primenjuje metodologija uništenja. Najčešće kroz diskvalifikaciju, kompromitaciju, karakternu i finansijsku likvidaciju.
Subota 06.08.2011.20:25
Građani Srbije, i kao građani svih zemalja sveta, non-stop godinama, vekovima „gutaju“ razne interpretacije stvarnosti koje služe da se istina, političke, ekonomske i medijske pozadine prikriju. Ozbiljan svet te pusti da uđeš u korupciju, pljačku, reketiranje, lopovluke. Postoje oni koji to pažljivo evidentiraju, dokumentuju, dokazuju. Onda se jednog dana pojave kad ti kažeš: “Ja NE DAM KOSOVO.” Pitaju te:“Ako mi objavimo sve što znamo o tvom kriminalu, dragi gospodine, da li će to tebi biti korisnije od činjenice da mi na to zaboravimo?” A ti onda kažeš:” DAJEM KOSOVO” jbga.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)