Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Četvrtak 28.07.2011.
20:42
Beta A
Vlada Srbije, skoro tri dana posle eskalacije sukoba u južnoj srpskoj pokrajini, najzad se obratila javnosti i kao organ vlasti osudila na sednici u četvrtak nasilje na Kosovu i Metohiji.
Četvrtak 28.07.2011.20:47
E bravo za naslov ! Ovo kako se vlada srbije ponasa u vezi sa novonastalom situacijom dole, najblaze receno je cist bezobrazluk !
Četvrtak 28.07.2011.20:55
Siguran sam da od stvaranja svemira nije postojala gora,odvratnija,izdajnickija i mazohistickija drzavna vlast koja toliko radi na zatiranju i izdaji sopstvenog naroda od ove Tadicijeve,za njih je svaka kazna preblaga.
Četvrtak 28.07.2011.21:20
Боље да нису "реаговали". "Дијалог нема алтернативу...бла, бла, бла...Приштина и међународне заједнице раде заједно...бла, бла, бла... За то вам је требало ТРИ дана?! Па са ким ви водите диалог?! И ја осуђујем хулигане, вандале и екстремисте, направили су велику и непоправљиву грешку, требали су прво вас да запале изроди!
Četvrtak 28.07.2011.21:23
Е сад кад им је стефановић јавио да кфор ради за шиптаре и да су стали на пунктове и прогласили терирорију војном зоном и ко покуша нешто биће убијен,сад су нашли да заседају и то опет у суботу ,а ту ће да буде прича тренутно је кфор на пунктовима ,ми смо у сарадњи са кфором,само мирно док не дођу до београда,а онда ћемо да одлетимо на хаваје. А што се тиче потписа која игра,па ДСС И СРС имају 76 посланика и снс и нс имају око 30 ,колико ја знам сви ти људи су посланици једне те исте скупштине,зар је битно на ком папиру је потпис. И сад се нашли као јединствена влада да одржи седницу, СРАМОТА !!!! Капитулација,није први пут у историји да нас поробе,а ни први пут да падају издајничке главе
Četvrtak 28.07.2011.22:22
Pa ja pricam danima da su na odmoru i da im se neprekida odmor. Platili smo, ne ide. Stigao nam i ministar vojni. Ne znam da li ga se secate, valjda Sutanovic tako nesto. Pa dok operu garderobu, naviknu se na novu vremensku zonu..Taman subota.
Četvrtak 28.07.2011.22:23
Cutase danima da bi na kraju izrekli gomilu recenica sa kojima uopste ni ne rekose nista....A od recenice osudjujem vandalizam, ponasanje ma i svaki pokret pocinje kosa na glavi da mi se dize. I narod gospodo osudjuje vas pa vas eto jos nas prodajete , izdajete i na zalost ste tu gde ste. Umesto lepo upakovanih reci i ostalog baljezganja bolje bi bilo da ste smislili neko trajno resenje da Kosovo ostane deo Srbije jer vam pregovori koliko vidim ne idu nikako, ne zarezuju vas siptari ni za suvu sljivu!
Četvrtak 28.07.2011.23:43
Цео овај "циркус" ми постаје све неодговорнији и сујетнији од стране наших државних функционера! Да ли је могуће да су превише сујетни и да не могу да "опросте себи" што први нису затражили заказивање ванредне скупштине, него су ћутали када је опозиција тражила и сада одједном ево их! толико им је времена требало да схвате или просто се труде да све оде у њихове заслуге!
Petak 29.07.2011.00:04
Е сад да неко каже да власт ништа не занима! Веома су поуздани. Боље икад него никад. Чисто да се огласе, да не буде да само чекају крај, што у принципу и раде.
Petak 29.07.2011.00:35
реаговали су фантастичном брзином и ето два дана касније су одлучили у Суботу!!! А до суботе ко жив ко мртав! како вас бре није срамота? Гледао сам заседање скупштине пред разлаз,она Нада Фурунџија прича на мобилни као да је у кафићу,половина се игра на лап топовима и смеју се на захтеве опозиције да се хитно закаже заседање о Косову! Шта бре има да се скупљају потписи,за којимој је ту министар војни? Где је одговорност владе,послали шефа преговарачког тима? Има бре председник Србије,председница скупштине,влада,челници свих партија да се покупе и да оду доле! Па да видимо да ли ће онда КФОР да прети бојевом муницијом??? Све их бре заболе,мисле где ће на одмор и кад ће плата.....
Petak 29.07.2011.00:40
...ништа их друго и не занима! А и ова опозиција..те ови неће са овима,те ови хоће али неће овако,има бре да се изљубите када је Србија у питању,а када све прође онда се шибајте колико вам воља!!! Ви ћете да стављате услове да ли хоћете или нећете,ако се тако будете понашали ,јахаће нас жути као Мићун попа! Ако било којој партији страначки циљ представља приоритет у односу на народ ,онда закључите сами ко је шта ? И зашто се чудимо што нас сви .... у здрав мозак! Ово ако изгубимо због неслоге,онда све партије погасити,тражити принудну власт од ЕУ и да постанемо протекторат,јер за друго и не бисмо били!
Nedelja 31.07.2011.15:51
Oni samo znaju da objave nesto,a da zaista reaguju i da ucine to ih ne zanima.Kosovo je glavna srpska tema i uvek ce biti,i svako mora uloziti trud da sve bude kao nekad.Vlast pogotovo...
Nedelja 31.07.2011.15:53
Ovakav naslov ne bi trebao da postoji da imamo ljude koji se bore za nasu zemlju.Cudo i jeste samo do kad ce trajati njihova prica i navodna briga za KIM.???
Nedelja 31.07.2011.15:56
Sramota je ko nas vodi,ko nam zemlju uredjuje.Borise ako nisi sposoban da vodis Srbiju odlazi.Dosta nam je vise,dosta mi je tvog debilizma i kukavicluka..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)