Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 22.07.2011.
04:07
Blic A
U pozadini sukoba u Ministarstvu spoljnih poslova nalazi se sistemska greška - nepostojanje jedinstvene i prihvaćene spoljne politike Srbije, tumače poznavaoci diplomatije i izvori iz Vlade pokušaj ministra Vuka Jeremića da svojevoljno smeni svog šefa kabineta i političkog direktora ministarstva Borka Stefanovića.
Petak 22.07.2011.07:50
Svi su oni iz porodica komunističkih funkcionera gde su stalno slušali "čuvajmo kadrove " kao opravdanja za sva sranja. Sada se bliže izbori pa treba biti "neophodan" kadar bez kojeg se ne može jer taj njegov posao niko ne radi tako dobro. Posle rezolucije EU od 19 januara gde im jasno piše da o statusu pregovora nema i da Srbija mora da rasformira svoje paralelene organe, jasno im je - ili Kosmet ili EU. Jeremić kao pravi Pozderac lepo poslao Stefanoviću svilen gajtan jer za dva meseca neko mora da bude nesposobni izdajnik. Ovaj potegao strica i rodbinu da baš ne završi tako bedno, ali teško, Pozderci su i Šešelja oterali iz Sarajeva. Vunena vremena.
Petak 22.07.2011.09:42
Jeremicu ne natezi se,ne vredi, vas ne moze niko vise da opere.Bolje da vodite racuna da vas neko ne skrati za glavu.Vreme ne radi za vas.Budi ziv i zdrav.
Petak 22.07.2011.10:27
lazov i prevarant. ostao je uz tiranina i sad zeli da pravi metez na poltickoj sceni srbije. on ce nesto da ucini. imao je priliku i nije zeleo da je iskoristi i okrene se narodu. sad pokusava da ucvrsti poziciju zlocinacke stranke. shvatio je da je njegov firer u problemu sa cenzusom i samo hoce da zadrzi svoju poziciju zarad vlasti i moci. nista bolji nije od antisrpskog firera DS.
Petak 22.07.2011.12:51
Polovinom jula 1997 organizovana je OSSI ( organizacija srpskih studenata u inostranstvu ) on je uključen u toku studija u Anerici na Harvardu na koje je otišao posle studija u Engleskoj. Grupa je od 2002 do 2007 mirovala, a onda je dobila snažnu podršku i saradnju MIP nesretne Srbije na čijem je on sada čelu. Nema više Kosovo je Srbija, sada je parola Evropa nema alternativu, ali mi nikada nećemo priznati Kosovo. Do 12 oktobra će sve biti jasno. Samo da on na kraju ne zameni Bokija na prestolu kao "patriota". Srbija zemlja čuda.
Petak 22.07.2011.10:45
Чини ми се да је цело друштво изгубило прави систем вредности! Уместо да се политичари баве решавањем проблема у држави и унапређењем исте они се боре међусобно између себе како би остварили што је могуће веће сопствене интересе! Сматрам да такви, неодговорни, људи нису у стању да на најбољи начин представљају Србију ни у њој самој ни ван ње, јер има први и основни циљ нису грађани већ они сами!
Petak 22.07.2011.10:57
Ko zna sta je sve Stefanovic obecao Siptarima! Mi ocito ne znamo niti cemo saznati. Dovoljno sto im je dao maticne i katastarske knjige. To dete nije imalo uopste iskustva u pregovorima a gurnuli ga namerno da bi ga zrtvovali. Sada peru ruke. Jeremicu, ti si pametan covek, idi odatle. I tebe ce DS zrtvovati. I sad ja da trazim drzavljanstvo?
Petak 22.07.2011.13:01
Ne vode se nikavi pregovori u Briselu jer Kuper im preda zaključke sa sastanka a Stefanović i Tahiri mogu da predože veličinu slova i font kojim će se to napisati. Pre sastanka se sve zna u detalj, čak i to da li će biti znamenja države Kosovo ili ne. Sastanci se održavaju na osnovu rezolucije EU od 19 januara kojim razgovora o statusu nema i Srbija mora da rasformira svoje organe. Tu nema mnogo manevrisanja, pitanje je bilo samo ko će da ide u Brisel da glumi pregovarača i postane istorijska ličnost.
Nedelja 24.07.2011.18:51
Њему је важније да врати утицај у ДС-у? А што се распада све оно за шта је одговоран,то никоме ништа,јел.Ево сад ће и УС опен па може да покушава тамо колико хоће,можда и вајлд кард добије као учесник,јер познато је колико га амери обожавају. Од његове тврде реторике није остало ништа,спустио се у талог и муљ продаваца магле. Ех некада имасмо министре за понос,цео свет их поштовао,а ови данас,само за спрдњу и ни за шта више.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)