Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 16.07.2011.
12:03
D. Dekić - N. S. Preradović - Vesti A
Dragan Todorović, šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke, zatražio je od Vlade Srbije da dostavi spisak svih koji duguju budžetu i koji na taj način uništavaju privredu. On je naveo da najveći srpski privrednici poput Miroslava Miškovića, Milana Beka i Zorana Drakulića duguju državi na ime neplaćenih poreza i doprinosa oko pet milijardi evra.
Subota 16.07.2011.12:40
Odakle im toliko bogastvo,je pitanje br jedan.Od saucesnika na vlasti nikada necemo doznati.
Subota 16.07.2011.15:34
Problemi mogu vrlo lako da se rese uvodjenjem vojne uprave/administracije na neodredjeno vreme. Neki ciljevi vojne uprave: 1. Formirati privremenu Vladu koja bi bila sacinjena od ljudi iz struke,ista (Vlada) bi odgovarala vojnoj upravi. 2. Uhapsiti Miskovica, Beka i ostale tajkune, oduzeti imovinu i istu staviti u budzet Republike Srbije. 3. Uhapsiti kriminalne grupe, oduzeti imovinu i staviti u budzet Republike Srbije. 4. Uhapsiti korumpirane politicare za koje postoje dokazi o korumpiranosti a protiv kojih, iz politickih razloga, nisu podizane optuznice.
Subota 16.07.2011.15:43
5. Garantovati bezbednost ulozenom stranom kapitalu. 6. Uvesti policijski cas (pored ostalog i zato da omladina ne "bleji" po kaficima po celu noc, a zatim izaziva nerede po ulicama). 7. Raspisati (placene) javne radove koji bi bili obavezni za sve nezaposlene. 8. Svaki pokusaj korupcije kaznjava se dugogodisnjom kaznom zatvora. 9. U saradnji sa civilnom policijom zavesti red po ulicama i saobracaju (oduzimanjem dozvole na licu mesta kaznjavati voznju u pijanom stanju, prekoracenje brzine i ostale vidove bahate voznje). Ima jos stavki, ali da ne sirim, znam da se i ovo sto je napisano ne dopada mnogima. Ali verujte, po zavrsetku mandata vojne uprave, Srbija bi bila preporodjena drzava.
Subota 16.07.2011.15:46
** oduzimati dozvolu na licu mesta za voznju u pijanom stanju, prekoracenje brzine i ostale vidove bahate voznje. Sekao sam recenicu, zbog ogranicenog prostora, i napravio sam gresku. Izvinjavam se.
Subota 16.07.2011.15:57
Тешко је успоставити рачуне тајкунима, од самог почетка приватизације у Србији (па и исто је и у осталим државицама) није се ишло чист рачун дуга љубав. Него се ишло дај мени за мале паре, а ја ћу теби дати паре за странку, прогледај кроз прсте за порез док нестанем на ноге. Приказују на годишњем обрачуну да су на нули...., ако ми тражиш по закону ја нађем ТВ куће новинаре па те нападам да ме тјераш из Србије....или продам фирме узмем паре прије пореске забране па се видимо на Хавајима...
Nedelja 17.07.2011.17:10
Gorka istina je da mi obični građani kao ni budžet Srbije, nećemo imati nikakvu korist. U svakoj od takvih nelegalnih radnji ispaštali smo mi obični građani, preduzetnici i mali privatnici. Kako? Pa evo jednog primera: kada tajkuni ne uplate u budžet milionske iznose doprinosa, poreza i dr.dažbina, vlada pošalje razne inspekcije nama sitnim privatnicama, svakog klepe mandatnom kaznom (min.100.000din.), i tako dopune budžet. Zato i imamo podatak da je u 2010.g. privatnu delatnost ugasilo blizu 40.000 preduzetnika. A da i ne pominjem podizanje cena proizvodima, komunalijama, akcizama itd.itd.Ne vrede priče savesnih i poštenih jer su lopvi dobro organizovani, i sede u vladi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)