Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 13.07.2011.
22:42
Beta A
Agencija za borbu protiv korupcije preporucila je Upravnom odboru Radio-televizije Srbije da razreši dužnosti direktora te televizije Aleksandra Tijanića jer nije podneo izveštaj o imovini. Žalba direktora javnog servisa na prvostepeno rešenje odbijena je na sednici Odbora Agencije 12. jula. Tijanić kaže da nije tačno da krije svoju imovinsku kartu.
Sreda 13.07.2011.23:00
Taman je glavonja zamislio da se umilio Tadićevoj vlasti kao kod Miloševića kada je pričao kako su novinari kao golubovi, poseru se i odlete. Kućni prijatelj Miloševića, pa nacionalista kod Koštunice i evropejac kod Tadića. Proslavio se izjavom "ako Đinđić preživi Srbija neće". Možda se i sa Ružicom dobro slaže kao sa Mirom Marković. Nije on kriv nego ovi koji ga koriste kao toalet papir.Bolje da su šmirglu uzeli, isti materijal sirovo i grebe.
Četvrtak 14.07.2011.11:54
zajebavaju nas, bre. ne moze crvenozuta kuga bez njega. zna on njihov posao kako se radi u oci izbora. boljega nema za medijske manipulacije. ostace on na tom mestu do smrti. kao i deda micun. oni su provereni kadrovi NVO i dedinjskog staba. on je cetka. ali ona za klozet.
Četvrtak 14.07.2011.21:32
Па ди сме када се обогатио. Од дисидента, преко ЈУЛ - а па до ДС -а. Бахатост нечега што се зове човеком.
Utorak 26.07.2011.03:24
Evo Tijanićeve nedoslednosti, zato verujem da je Nikolić u pravu: Tijanić o ponovnoj kandidaturi za mesto generalnog direktora RTS-a. (Fonet, 28. 04. 2010. godine). "To vreme je prošlo. Sledeće četiri godine ova fotelja biće električna stolica. Volim roštilj, ali ne volim kad sam nekome biftek." Press, 28. 04. 2010. godine I pored tvrdnje da neće, Tijanić se, ipak, kandidovao za generalnog direktora Javnog servisa. Kasnije je objasnio da su ga, navodno, saradnici naterali da se kandiduje, iako je on lično smatrao da je ovo najbolji trenutak da napusti RTS.
Utorak 26.07.2011.03:48
Toma je ipak u pravu u vezi ljigavca Tijanića: Ne bih, ali kad već insistirate... Još kada je 2004. spekulisano da li će on postati novi direktor Radio televizije Srbije, Aleksandar Tijanić, navodno, nije bio zainteresovan za tu poziciju. "Budući da je to mesto manje-više političko, novi šefovi RTS-a biće proizvod političkog kompromisa, a vi znate da ja baš ne volim tu reč. Ne znam šta bih uradio sa ponudom koju nisam dobio." (Večernje novosti, 28. 02. 2004. godine) Već narednog meseca Tijanić je pristao na ono što ne voli i postao je prvi čovek RTS-a.
Utorak 26.07.2011.05:04
Na "senzacionalnu" vest kako se dosadašnji direktor RTS-a, eto, ponovo kandidovao za tu funkciju, u poslednji čas ponukan na takvu akciju peticijom zaposlenih ali bogme i građana koji su ga osokolili na to, prvo što normalnom čoveku padne na pamet je: Čemu, pobogu, takva šarada, zar jednostavno, tolika muškarčina, nije mogla da se jednostavno kandiduje i da ga potom njegov Upravni odbor izabere? Kome je, osim samom direktoru, potrebno ovakvo besmisleno poigravanje javnošću, i izmišljanje nepostojeće peticije? Čime je to javnost Srbije zaslužila ovakvo infantilno ponašanje prvog čoveka Javnog servisa kojeg ona – javnost – iz svog džepa izdržava?
Utorak 26.07.2011.05:13
Tijanić zaboravio kako je došao na čelo RTS, pa da ga podsetim: 06,06,2010, Peticija je, dakle, nepostojeća, kao što je nepostojeće Tijanićevo "znanje" iz oblasti televizije. Ali ovaj potez sa uvlačenjem u igru tobožnje armije zaposlenih koja vapi za direktorovom mudrom rukom, agoniju RTS-a dovodi preko ivice farse; ovo već boli koliko je glupo. Peticija je, dakle, nepostojeća, kao što je nepostojeće Tijanićevo "znanje" iz oblasti televizije. Ali ovaj potez sa uvlačenjem u igru tobožnje armije zaposlenih koja vapi za direktorovom mudrom rukom, agoniju RTS-a dovodi preko ivice farse; ovo već boli koliko je glupo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)