Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 20.06.2011.
13:52
Vestionline A
Vakuum u procesu proširenja Evropske unije (EU) u zemljama Zapadnog Balkana može da ojača neevropske elemente i "zakomplikuje političku jednačinu" sadašnje podrške evrointegracijama, rekao je danas ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić.
Ponedeljak 20.06.2011.14:01
Ma sta se nerviras zutacu, pa nije valjda da vam glavna parola pada u vodu.Spominju je samo reda radi i evropski politicari da odrze vatricu u srcu Balkanaca. Videli ste jucer demonstracije u Spaniji, nemacki politicari podrzavaju izlazak Grcke i Portugalije izvan evro zone.Zasto-uzele se pare od MMF sa kamatom koju nikad nece da vrate ako ne prodaju ostrva, takoreci suverenitet, dapace bilo je zainteresovanih da se kupi i Akropolj.Sad se trazi da EU-tj porezni obaveznici EU-Nemci i Francuzi daju Grcima kredit kako bi ovi vratili MMF-u.Posto MMF i centralna banka kontrolisu druge banke-ukljucujuci i nemacke i francuske-, onda to mora da daju iz vlastita dzepa obicni gradjani. RASULO...
Ponedeljak 20.06.2011.14:10
Island jos nece 18 meeseci da ispuni uvete da pristupi nekakvoj EU koja se raspada, ako i da prvo mora da prodje referendum o nadleznosti u ribarstvu, posto love kao polovica cele EU zone, sta znaci morace da odustanu od procenta na evropskom trzistu.Dakle CORAK. Dotle se pune novine odlukom evr komisije o nekakvom imaginarnom pristupu Hrvatske kako bi se sacuvao obraz pred celim svetom i zastitilo dupence balkanskim politicarima, tj zamaglila situacija kako bi se posudili svi za ratne zlocine na Balkanu. Nitko ne ide nikuda , svi smo na stand by-u. Sve ostalo je laza za narod. S narodnom politikom idemo na povrsinu, drugi pocinju da sa socijaldemokratijom dusevno TONU Hr, FBiH, Albanija.
Ponedeljak 20.06.2011.14:44
Pridruzivanje Srbije, ( sa mracnom prosloscu,po merilima EU) ostavlja Srbiju bez ikakve perspektive,jer ako ikada udju u tu sotonsku tvorevinu mogu samo na nacionalnom samoponizenju i samo ako prihvate od EU nametnuti nepostojeci genocid,priznamo da smo genocidni. Nacija i pravoslavlje se brisu,i to jos nije dosta nego mora se Srbija osim Kosova odreci jos delova svoje teritorije koje Eu zeli da odvoji od Srbije. Ovima iz EU i Hitler bi pozavideo na fasizmu.Na svu srecu za srbe EU nece jos dugo potrajati,i ne treba ciniti nikakve ustupke koji su svi od reda na stetu Srbije.Srbi,ne verujte bajkama o EU,jer za koju godinu mnogi ce bezati iz nje glavom bez obzira,vec i sada je mnogi napustaju.
Ponedeljak 20.06.2011.14:30
Sada je Evropa kriva što oni nisu donosili evropske zakone nego "dopravljali" uredbama Miloševićeve zakone da nesmetano pljačkaju. Na vlast su došli drekom kako će u roku od godinu usvojiti sve evropske zakone. Još zvoni ona dreka da će izbora biti ako treba i svake godine dok se ne uspostavi kvalitetna vlast. Rok trajanja 10 godina prošao, roba počela da smrdi i Evropa postavila sanitarni kordon kao oko područja sa antraksom. Vakum je idealan ambijent da se sami između sebe obračunamo, valjda imaju većinu eto im prilike. Mogu odmah i da raspišu izbore pre roka kao Sloba 2000 godine pa u oktobru sve iz početka.
Ponedeljak 20.06.2011.18:48
Ko o cemu...kurva o postenju. Godinama ista prica EU,pa ponovo EU,..imali neki plan za napredak drzave,socijala,skolovanje...itd ! Jedno te isto,lekcija naucena napamet!!!
Ponedeljak 20.06.2011.18:57
Tadić je prošle godine u ovo vreme tresnuo -imamo jasan plan nije još gotov, ali je jasan. Pre par dana u onom nesretnom igrokazu na TV je rekao da Česi dobijaju iz fondova EU oko 3 milijarde evra. Eto to je jasan plan, uđemo u EU i - Sezame otvori se.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)