Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 20.06.2011.
12:05
D. Dekić - Vesti A
U potrazi za tajnom grobnicom četničkog generala Draže Mihailovića, koja se prema svedočenjima njegovih savremenika nalazi na Adi Ciganliji, državna Komisija za pronalaženje Mihailovićevih zemnih ostataka iskopala je delove kosti. Predstoji DNK analiza kako bi se utvrdilo da li je reč o komandantu Ravnogorskog pokreta nad kojim je 1946. izvršena smrtna presuda.
Ponedeljak 20.06.2011.12:20
Проклети били комуњаре, наш Дража је великомученик српски! Нека му вјечно кости у миру почивају након достојне сахране.
Ponedeljak 20.06.2011.13:53
Ovaj general Mirković greši ako misli da nama trebaju generalove mošti da bi gradili mauzolej ili muzej! Gradićemo mi to generale i bez moštiju, čiča Draža je u našim srcima i to nam nikada nećete oduzeti!!! Sagradili smo i hram Sv.Save bez moštiju našeg najvećeg sveca! I prokleti turci su probali da spaljivanjem moštiju Sv.Save ugase srpstvo i Pravoslavlje, ali je ono još više buknulo! I prokleti latini i vatikan su preko ustaša hteli da unište sav naš živalj na tim prostorima, ali su svih tih oko 700.000 Jasenovačkih i drugih mučenika, iako neotkopanih i bez poznatih grobova još više zauzeli mesta u našim SRCIMA !!!
Ponedeljak 20.06.2011.13:57
I dan-danas vatikan uz pomoć vas komunjara vodi rat i hoće da nam pounijati i na taj način pokvari našu Pravoslavnu veru, imate ubačene ljude na svim položajima, pa čak i u Crkvi, ali džaba vam sve to jer ono što je urezano u našim srcima ne možete uzeti, ni vi kao otvoreni bezbožnici, ali ni vaši prijatelji latini kao lažni vernici i stare varalice verujućeg naroda!
Ponedeljak 20.06.2011.12:30
Malo je verovatno da je neko kao što je bio Draža zakopan na samo metar dubine, a nije bačen u krečanu koje je bila pored toga mesta. Onda bi se kosti jednostavno razgradile u živom kreču. Ovo je doneto mnogo kasnije da bi se našlo kada bude trebalo. Pomiriće se četnici i partizani pa neće biti revanš kada padne petokraka. Nije slučajno baš komunista Drašković dobio taj zadatak da muti vodu po Srbiji.
Ponedeljak 20.06.2011.18:38
Ko se to boji da se nadju djeneralove mosti?Mi to njih nasli ili ne ostacemo isti.Ostacu vjeran njemu i njegovoj ideolgiji i ako nisam zivijo u to vrijeme.Nisam cetnik vec sam pcetnik a ako bog da bicu i cetnik a to nije lako biti,treba dokazati.
Ponedeljak 20.06.2011.21:43
Ma treba jednom da se kaze istina sta se desavalo i gdje su sahranjeni nasi najmiliji i da se sahrane jednom dostojanstveno i po pravoslavnim zakonima pa bez obzira kojem pokretu su pripadali i politickim partijama.Eto vidite najvise me naljuti sto cetnike strpavaju u isti kos sa nacistima kada nije tako.Kod nas u Zenici su zajedno ustali i cetnici i komunisti ali kada je "copavi" na podmukli nacin prekinuo saradnju sa cetnicima onda je moj rodjak Marceta B.koji je bio kurir, koji neznam da li je jos ziv u Londonu otisao po depesu i koju je krisom otvorio i procitao gdje je pisalo da sve cetnike na spavanju treba pobiti i koju je licno potpisao "copavi"onda je on probudio samo cetnike
Ponedeljak 20.06.2011.22:03
Tako su cetnici pobili sve komunjare na spavanju u selu Pojate kod Zenice.Od tad pa do aprila 1945 nije krocila noga komunisticka na tu teritoriju.Poslije toga nas je "copavi"kaznjavao kako je htio pa moja rodbina nikada nisu dobili put ili struju u selu Bijele Vode itd.Ali ni mi nismo sjedili skrstenih ruku dva puta smo htjeli izvrsiti atentat na "copavog" moj rodjak je izasao iz zatvora pred ovaj rat 1992.Sjecam se kakvo je bilo to izivljavanje komunjara da je rekao da jednog dana na tijelu nije imao niti jedan dio tijela bijel nego samo modar i plav.Desna strana rijeke Bosne se zvala "MALA SRBIJA" i tako zahvaljujuci cetnicima ostali su Srbi na tim prostorima.
Ponedeljak 20.06.2011.22:18
Eto nemogu da razumijem neke komentare na ovom sajtu zasto ti isti komunisti koji nazalost upravljaju i dalje majkom SRBIJOM ne kazu otvoreno koliko je Srba bilo u partizanskoj vojsci i gdje su oni izvrsili streljanja i gdje su nasi pokopani.Zasto te iste komunjare ne otvore grobnicu u "kuci cveca" u BG da se izvrsi DNK pa da se zna koje tamo sahranjen i ko je stvarno bio "copavi".Nece to oni jer su ti isti bili na direktorskim mjestima firmi koje su doveli do stecaja pa onda kupili oni licno ili njihova djeca.(Znam mnoge takve primjere).I sada pljackaju bezobzirno taj isti Srpski narod jer su se naucili na mucenjima cetnika po zatvorima.To su monstrumi koje treba na sud.
Ponedeljak 20.06.2011.22:29
Ako su cetnici bili kao nacisti zasto je moj pokojni brat krao od svaba granate i municiju i u volovskim kolima nosio mojim rodjacima koji su bili cetnici.Eto to je istina koja nije odgovarala komunjarama pa su tako i CICU na prevaru uhvatili i ubili.Vidite koliki je otpor u saznavanju istine kako doci do podataka sto govori da i dalje u samom armijskom vrhu sjede komunjare i nedajti Boze da se zarati u SRBIJI isti bi nas prodali kao sto su u ovom zadnjem ratu.Zato CICA nek ti je vjecna slava i hvala.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)