Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 17.06.2011.
15:17
Beta A
Izraelsko ministarstvo spoljnih poslova pokreće diplomatsku ofanzivu s ciljem da se spreči međunarodno priznanje Palestine u UN u septembru. Ta ofanziva će biti zasnovana na takozvanom "kosovskom modelu" podele među članicama EU.
Petak 17.06.2011.16:20
Tužno je čuti da netko u svijetu ima iste probleme kao moja Srbija, ali u isto vrijeme je i olakšanje kada to dijelimo sa nekim kao što je povijesno najtragičnijim, i to sa Židovskim narodom. Mi koji poznajemo povijest svog naroda znamo da to nije ništa čudno, a znamo i odakle dolazi prokletstvo od moćnih. Dok se Sotona iz Vatikana ne protjera nema spasa pravednicima !
Petak 17.06.2011.16:26
Ah gde je ta sreća da smo mi ko Izrael, kako su ujedinjeni, kako napredni, u privredi, nauci, kakvu vojsku imaju, i svi rade za Izrael i u zemlji i dijaspora.. Mnogo, mnogo se može naučiti od njih... Mi kukamo na svoje susede, a kakvi su tek njihovi...
Subota 18.06.2011.08:44
ZaSrbiju ako treba da se izjasni u vezi priznavanja Palestine ima dve mogucnosti. Ako je Izrael priznao nezavisnost Kosova,tada i Srbija priznaje nezvisnost Palestine,ili ne priznavanje Srbije Palestine vuce za sobom javno Nepriznavanje Izraela nezavisnog Kosova. Nema tu dvostrukih arsina,sto vazi za njih,vazi i za Srbiju.
Petak 17.06.2011.16:51
Delimo zajednicke muke sa Jevrejima al daleko od toga da treba da ih zalimo.Jevreji vladaju i donose sve vazne odluke u USA..USA je najveci neprijatelj Srba i preko nasih ledja se uvlace muslimanima na bliskom istoku.USA nam je vise zla nanela nego Nemacka pod hitlerom.Tek da se zna.Zato Srbija ne treba da preurani u ovom medju-semitskom sukobu.Zajedno smo stradali od ustasa i nacista al poslovni jevreji su to zaboravili i vratili nam sa bombama i ubistvima.Nemam nikakva osecanja prema jevrejima i neka ih stigne sto im Dragi Bog namenio..daleko su ovi danasnji jevreji od 'izabranog naroda'.Banke, rudna bogatstva, genetske manipulacije (ukrstanje biljki i zivotinja)..
Petak 17.06.2011.16:56
..IV Reich u vidu Novog Svetskog Poretka..atomsko oruzje..laboratorije za proizvodnju virusa i bakterija..Sve je to proizvod pripadnika ovog naroda i zato ih ne zalimo previse..Sve sto su im nacisti radili oni sada rade sa ostatkom sveta..Nek se o svom jadu zabave i nek nas Srbe ostave na miru zauvek
Petak 17.06.2011.17:21
A ti to tako pouzdano tvrdiš, kao da si imao uvid u tajnu dokumentaciju.. Uvek se iznenadim kad ljudi tako lako podlegnu propagandi, ali to mi je uvek čudno i tužno kad su srbi ti koji su podlegli, jer smo mi takođe žrtve te takve propagande., pa bi mogli promoćurnije da gledamo na ono što servira kao istinu..
Petak 17.06.2011.17:52
Moje je znanje skromnije od tvog neznanja..Nije ovo propaganda nego godine ucenja..razlike medju nama su upravo u tim godinama..nemam vremena a ni prostora da polemisem sa tobom..'lepu vece tebi i zbogom
Petak 17.06.2011.17:18
U Izraelu žive pravi jevreji-sefardi,a oni koji su,da ih nazovem,surogat jevrejima su hazari ili aškenazi jevreji.Upravo ovi hazari su naneli najviše štete mnogim narodima pa i nama,a i dan danas rovare po svetu i čine sve samo u svoju korist.Što se tiče naših predstavnika vlasti naišao sam na podatak da su:Tadić,Pajtić,Čedo Jovanović i još neki njihovi igrači. Želim Izraelu i njihovom narodu svako dobro u ovom pokušaju.Kada se uzme u obzir koliko su moćni po svetu nije teško shvatiti ko će na kraju biti pobednik.
Petak 17.06.2011.17:28
Pouzdano zanam da jevreji imaju problem sa nekim svojim od moćnika tipa Soroša koji uveliko radi protiv Izraela, Ovi moćnici koji vladaju svetom za koje postoji tvrdnje da su jevreji (što mi je nekako sumnjivo, hazari ili već teorija je hiljadu), vladju već bar 300 god. i nema mi logike da bi oni dozvolili onake enormne žrtve svog naroda kakv se desio za vreme 2. svetskog rata.. A što se tiče Sionskih priorata i svih sličnih literatura, postoje tvrdnje da su to Vatikanske podmetačine, i vatikaska tvorevina, kao u ostalom i komunizam i mnoga druga zla...
Petak 17.06.2011.18:01
На сајту Ивана Антића можеш много тога да нађеш. Од бившег језуите Алберта Ривере можеш дознати шта је све Ватикан учинио и колико зла је нанео православним народима првенствено Русији и Србији.
Petak 17.06.2011.18:10
Znam za taj sajt, i čitala sam Rivera, a još u srednjoj školi sam isčitala sionske priorate i Pacovske kanale, i Sveti gral..i.i..i.. Negde se mnoge stvari isprepliću ili čak i suprotno tumače, mada su mi ti vanzemaljci i njihovo mešanje s nama malo sumnjivo, no videćemo sve..biće uskoro.. Ali u jedno sam bukvalno ubeđena da ovi moćnici (vladari sveta) sigurno jesu satanisti i da sigurno prizivaju demone, jer su i davnašnja narodna verovanja da đavo izgleda baš kao što se opisuju ovi draco-reptili..
Petak 17.06.2011.18:15
Да,слажем се ,али где је ту Бог?Све ми то личи на још један паклени план да се они који читају доведу у заблуду и прихвате неки нови настанак људског бића.
Petak 17.06.2011.18:24
Pa mislim da je Bog iznad svega, i da biće postoji neki kontrolor iznad svega, neka znanja i vidici se otvaraju samo izabranima ili u tačno određeno vreme (uzmimo Teslu kao primer), da je drugačije pored ovoliko zlotvora koji dans postoje a uvek su i postojali ova planeta bi davno otišla u aut.. Ali činimi se da se nauka i vreme ubrzavaju, vidici otvaraju pa videćemo šta sledi.. Bar ja tako razmišljam.. Biće da s Bogom, Đavo ide u istom paketu.. a u krajnjem slučaju i svi arhandjeli su prikazani s mačevima, znači i protiv đavola se mora voditi rat.. Ja verujem da Bog mora pobediti!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)