Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 08.06.2011.
14:06
J. Arsenović - Vesti A
Nemanja Šarović, rukovodilac pravnog tima Vojislava Šešelja u predmetu zbog nepoštovanja suda, kaže da su do sada saslušani svedoci potvrdili da Tribunal nemilice troši novac ne bi li svedoke instruirao da lažno svedoče, uskraćujući istovremeno pravnim savetnicima lidera radikala finansije i za najelementarnije potrebe.
Sreda 08.06.2011.14:14
Spomenut cu samo Natasu Kandic koja zivi u Srbiji bolesna od mrznje ucenjivala je i pretila svedocima. Ona mora krivicno da odgovara zbog tog dela,ali i satanizovanje srbskog roda koje godinama javno cini izmisljajuci zlocine i nalazi lazne svedoke koji svedoce i uvek budu uhvaceni u lazi.
Sreda 08.06.2011.18:41
Haag se sluzi nevjerovatnim stvarima, to znamo odavno! Medjutim, gledajuci saslusavanje svjedoka juce i prekjuce, sudija O-Kvon je premasio i samog sebe u bezobrazluku, provokacijama Seselja i krsenju svih mogucih zakonskih i proceduralnih pravila, koje je inace tribunal sam i donosio! Cijeli ovaj proces, sve vise i vise mi lici na neku vrstu cirkusa, ali sa pravdom i sa ozbiljnom ustanovom, vrijednom bar nekog postovanja oni vise nemaju nista zajednicko!!!
Sreda 08.06.2011.18:46
I jos nesto, sto bi i te kako moglo da ima veze sa svim ovim monstruoznim krsenjima Seseljovih prava na pravdu: - Ja jos od 18.00 casova pokusavam da pregledam danasnje sudjenje na stranici SRS "vseselj.com", pod: http://video.greatserbia.org/slobodan.html i nemam sanse da dodjem do snimaka, jer je stranica blokirana, ili prosto izbacena!!! Dakle, postoji ponovo cenzura i zabrana objavljivanja snimljenog materijala!!! KO LI STOJI IZA OVOG BEZOBRAZLUKA???
Četvrtak 09.06.2011.08:20
Znase ko stoji a to su oni koji su i formirali taj sud a da ne spominjem Hakere sa zapada koji u saradnji sa placenom opet sa zapada Vlasti u Srbiji. Sve sto "njima" neide u prilog veoma brzo nestane sa websit - prosto madjionicarski. To je ta njihova "demokuratija" koju rasturaju po svetu kao HIV ( Sidu ). Muka je o tome i pisati jer to vec svi vide a tome ce doci kraj.
Sreda 08.06.2011.19:17
Šešelj je postao velika smetnja inkvizitorima u Hagu jer je intelektualno i stručno jači. Kazna Biljani Plavšić koja je neposredno rukovodila je bila 11 godina, tako da i oni znaju da Šešelju za njegove zapaljive govore ne mogu ništa i da je posle 8,5 godina kazamata, on praktično slobodan čovek. Sada jednostavno vuku vreme da Tadić završi Kosmet i onda se u oktobru Voja vraća. Takav termin je prognozirala i nesretna Nataša Kandić, a ona žena bar zna šta se kuva u Hagu. Jedno je sigurno, Tadić na izbore protiv Šešelja izaći neće i ceo postupak izborne komisije pratiće preko CNN.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)