Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 07.06.2011.
04:42
Večernje novosti A
Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin upozorio je da Sandžak kao najnerazvijeniji deo zemlje može da postane meta političkih avanturista koji nastoje da skupe političke poene i da se bolje pozicioniraju.
Utorak 07.06.2011.09:12
Tacno je da je stanje alarmantno. Srbi se sve vise iseljavaju jer nemaju nikakvu zastitu od drzave, niti mogucnosti da se zaposle. Po popisu 1961.godine Srba je bilo oko 51% a sada oko 15tak procenata.OKo srspkih manastira se uz dozvolu gradskih muslimanskih vlasti podizu kuce bez dozvole, zauzimaju se imanja. Nedavno su te vlasti potpuno devastirale saboriste gde srbi odrzavaju sabor i molitvu na Rogozni za Beli petak, prvi petak po Sv.Trojici/Duhovima. Putevi ka srpskim selima su unisteni i jos mnogo toga. Ocigledno je da Ugljanin skrece paznju sa stvarnih problema na izmisljene.
Utorak 07.06.2011.09:14
Bio je Suljo žestoko za autonomiju Sandžaka i to upravo kao Vojvodina koja je multietnička i nije nacionalna autonomija. Ubio se dokazujući Miloševiću da je Raška multietnička oblast muslimana, Srba, Crnogoraca i Arnauta, i da svi jedva čekaju da on bude Kalif. Onda mu Sloba rekao poslaće Arkana da se dogovore, onaj došao sa džipovima preorao stadion u Pazaru, a Suljo pravac Turska. Vratio ga DOS uz obećanje da će verno služiti novoj vlasti, dobio i ministarstvo za ništa i svašta samo da ćuti i ne bleji. Kako se primiče promena vlasti, sada bi opet da popali muslimane, jer šta će on da radi u životu ako ispadne iz političke fotelje.
Utorak 07.06.2011.09:32
opasan igrac. nego, hoce li se prikloniti tomi lopati. ma. i nije bitno. i tako se nista nece promeniti posle izbora. samo ce ojacati dedinjski diktator uz pomoc SNS. a da. sta bi sa srpskim medvedom. postao li je mecka. dane kazem nesto bezobrazno. mozda bi mu to vise leglo.
Utorak 07.06.2011.10:00
Brate, vidiš da se vuku potezi kojim su lideri stranaka pokazali pravu farbu za protekle 3 godine. Nekima ostaju očajnički ispadi kao onaj Dačićev o podeli Kosmeta ili ovaj Suljin da on brine o muslimanima. Jasno je profilisana struja koja prati naloge iz Brisela i završava Kosmet. Druga struja koja od Vojvodstva Srpskog pravi Vojvodinu Evropsku Regiju sa kancelarijom u Briselu. Treća struja koja pravi muslimansku Džamahiriju od Raške uz pomoć Brisela. Sve će se prelomiti 12 oktobra kada se oglasi zvono u Briselu kao nekada kod osiguranja Loyd kada potone neka lađa. Dotle mirno more i dobar vetar za Koštunicu, radi se o par meseci, strpljenja brate.
Utorak 07.06.2011.12:59
Koji je kameleon ovaj Ugljanin!Ne volim Zukorlica ali opet autonomija sandzaka je jedini spas za narod koji je u njemu.Ko se god drzi Beograda isto je kao kad osoba skoci u jezero opasana sa kamenom od 50 kg,nikad nece izaci na povrsinu.Zao nam je braco srbi nemamo nista protiv vas kao nacije,isti smo mi mentalitet pod kalup ali ako vi ne mozete da se oduprete vasim losim politicarima dajte da se onda rastajemo a srbi ce uzivati u sandzaku iste slobode kao sto je bilo i za vreme najvecih tenzija 90tih godina.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)