Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Nedelja 05.06.2011.
09:47
Politika A
Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da se i vlast i opozicija plaše njihovih ideja i dobrih rezultata na izborima, ocenjujući da će URS biti među prve tri plasirane partije na sledećim izborima.
Nedelja 05.06.2011.10:19
vreme je da ovaj gilipter odgovara za teska, razbojnistva, pljackanje banaka po citavoj srbiji. za teske prevare i obmane gradjana srbije, pod okriljem antisrpske crvrnozute pederske koalicije. zasluzio je tamnicu sa kofom peska. kad izbroji sva zrnca, onda mogu i da ga puste.
Nedelja 05.06.2011.10:21
jugoslovenska vlast i jugoslovenska opozicija su najbolji zastupnici interesa svih nasih naroda i narodnosti ,i bratstva i jedinstva, i borbe protiv srpskog nacionalizma. za neke se ne zna cije interese zastupaju, da li srbije ili svojih maticnih drzava . srbi iz cele srbije se moraju udruziti ,ali ne da budu i dalje sluge jugoslovenskih interesa ,vec da interes srbije i srba iz srbije nastane. umesto jugoslovenske ideje slaba srbija jaka jugoslavija/beogradska/,ideja JAKA SRBIJA ,jer samo jaka srbija moze zatupati interese naseg naroda ovde i u ostalim jugoslovenskim drzavama.
Nedelja 05.06.2011.10:58
Brate beograd gusi celu srbiju da se podjednako ekonomski razvija.ti mozes sad da postavis sve srbe iz srbije na vlasti i opet ce biti isto...samo bg njima da se napune usta i da se najedu i izgrade...treba premestiti prestonicu u KRAGUJEVAC kao sto je bila i ranije....ili uvesti srezove i vise ovlascenja i rukovodjenjem novca opstinama....citat palma jagodinac: "srbija lici na rahiticno telo(ostatak srbije)sa glavom koja neprestano raste(beograd)".....obidjite malo jug srbije BOGU-PLAKATI....
Nedelja 05.06.2011.11:02
A ovaj dinkic lopika-nevidjena.... kako je lepo pricao i davao obecanja i programe..za vreme slobe.verovali smo mu,kao i mnogima ali od svega corak i jos jedan u nizu prevaranata
Nedelja 05.06.2011.11:47
beograd je grad sa dominantnim uticajem kadrova bivsih jugoslovenskih drzava. u beogradu su stotine titinih generala iz bivsih jugo drzava i ............ srbija izdrzava hrvata tite jugoslaviju ,crnogorca milosevica jugoslaviju i srbiju i crnu goru, i na kraju svi se odvojise od takve jugoslavije, a ostavise svoje kadrove u beogradu. megalomanske ambicije beogradskih jugoslovena koji nikako da shvate da je srbija siromasna drzava,rezultiraju novim velicanstvenim priojektima dostojnim bogatih zemalja . i zato srbi iz srbije iz cele srbije moraju pomoci srbiji udruzivanjem, i brigom za srbiju. srbi iz srbije su marginalci u beogradu.
Nedelja 05.06.2011.12:23
Pa ako hoces izvorni problem srba i srbije...potrazi od brata dingdong...da ti temeljno objasni nas pocetak brodoloma...sa njegovim velicanstvom kraljom ujediniteljem.....nista ti tu tito nije kriv ni komunisti
Nedelja 05.06.2011.12:37
pa ako je to tako, zasto su jugoslovenski komunisti taj period nazivali period srpskog nacionalizma i hegemonizma i borili se protiv toga. naravno misljenja sam da se srbija trebala omedjiti granicama, a ne graditi nekakvu jugoslaviju.
Nedelja 05.06.2011.11:02
Наравно, сви се плаше да малиша не пређе цензус и прифукари се некој коалицији која ће формирати владу и ето ти нама нових мука још 4 године. Надам се да ће се народ једног дана пробудити.
Nedelja 05.06.2011.13:27
Господине Динкићу плашите се ви народа јел он не опрашта! А видећете то и сами на следећим изборима.... То што се променили име странке не значи да сте се Ви променили...
Nedelja 05.06.2011.15:12
Drug Čanak pozdravlja Dinkića svojom omiljenom parolo - Ni zrna žita okupatoru sa one strane Dunava. Dinkiću nije palo na pamet da uvede Regione Srema, Banata i Bačke sa centralama u Mitrovici, Zrenjaninu i Novom Sadu . On želi da se kroz ekonomske probleme dođe do jedne Vojvodine Evropske Regije sa "više od autonomije, manje od državnosti". Mora to da odradi inače mu Zabela ne gine za sve čak do fantomske organizacije "Skijališta Srbije". Nije ni malo naivna stvar ovo cepanje Srbije i to u nevreme kada se i ovce nabijaju u stado pred kijametom.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)