Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 28.05.2011.
06:33
Beta A
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da želi da okonča aktivnosti određenih ruskih medija koji, kako je rekao, negativno izveštavaju o teškoj finansijskoj krizi kroz koju prolazi ta bivša sovjetska republika.
Subota 28.05.2011.07:43
predsednik koji sigurno stiti beloruske nacionalne interese...nazalost u poslednje vreme, podmecu mu nogu i rusi....neshvatljiva je zapravo ruska politika prema lukasenku....."sklanjanjem" lukasenka, najvise bi zapravo rizikovala rusija....zapad bi sigurno gledao da dovede na vlast nekog "juscenka" na beloruski nacin.....bio sam dosta puta u belorusiji i video velike promene koje je ucinio lukasenko....smatram da putin, ni 10%, nije doveo rusiju u red, koliko je to uradio lukasenko sa belorusijom....rusija i belorusija su i bukvalno "dva oka u glavi".....sto se tice ruskih medija, dosta njih su bas prozapadno "orijentisani"....prema zapadnom novcu, koji im obilato stize.....
Subota 28.05.2011.09:53
Čovek koji je promenio Ustav države da bi mogao da se kandiduje više od dva mandata koji su mu istekli je bednik pa šta god ko mislio. Car Putin je to elegantnije izveo sa Medvedevim. Izeš Lukašenka kada nema jednog čoveka u okruženju kome može da veruje. Inače Belorusija u celini zavisi od Ruskih energenata i sirovina. Car Putin je rešio da završi priču i da silna dugovanja Belorusa pretvori u Rusko vlasništvo, a Lukašenko neka se vrati za direktora poljoprivredne zadruge. Sada dolaze ozbiljna vremena nije to više za igranje.
Subota 28.05.2011.11:12
VIDIS DINGDONG, KADA PRICAS O PRIJATELJSTVU, OBJASNI MI KOGA RUSIJA IMA U OKRUZENJU NA KOGA SE MOZE OSLONITI?????NIKOGA, OSIM LUKASENKA.....U TO BUDI SIGURAN.....PONAVLJAM OPET, PUTIN NIKADA U RUSIJI NECE URADITI, ONO STO JE URADIO LUKASENKO U BELORUSIJI....PROCITAJ KOMENTAR EKONOMISTA, UPUCEN MENI, PA CE TI SVE BITI JASNO......PUTIN JE TAJ KOME LUKASENKO TREBA....BELORUSIJA SIGURNO MOZE BEZ LUKASENKA,(KAKO CE IM BITI TO BOG DRAGI ZNA) RUSIJA BEZ BELORUSIJE TESKO....DOK JE ON NA CELU BELORUSIJE, RUSIJA JE SIGURNA.....RUSKA PREPOTENCIJA JE USMERENA NA POGRESNE ADRESE...
Subota 28.05.2011.14:46
Rusi će biti sigurni samo kada oni izađu direktno na granicu sa Evropom. Dosta je njima igranja sa Juščenkom i Lukašenkom. Treći svetski rat se sprema i Rusima se neće desiti više nikada Bltz Krieg, milioni Rusa su izginuli zbog poverenja u sporazume i dogovore. Kada je Olbrajtova javno rekla da nije u redu da Rusi sami koriste bogatsvo Sibira bilo je jasno da je baba istrtljala šta se Rusiji pakuje. Ekonomsku i političku krizu kapitalizam leči samo ratom, provereno je u praksi.
Subota 28.05.2011.15:02
nedaj boze da dodje do tog rata.....ponavljam ti da rusi prepotenciju upucuju na pogresne adrese.....neznam dali su iskezili zube, krmaci olbrajtovoj zbog te njene izjave??? verujem da su izbegli odgovor/////
Subota 28.05.2011.15:17
Nažalost taj rat je neizbežan jer nisu uspeli da instaliraju svoje marionete. Pokazao se KGB nacionalno svestan i nepodmitljiv kada je "rodjina" u pitanju. Bukvalno je sve visilo o koncu, ali hvala Bogu stali su na svoje noge. Nisu prepotentni, ne dele nikome lekcije iz demokratije, gledaju svoja posla i interes Rusije a ne EU kao neki.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)