Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Ponedeljak 23.05.2011.
14:46
Beta A
Predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa rekao je da bi Srbija u slučaju podele Kosmeta morala da bude spremna da će opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa tražiti da se priključe Kosovu i Metohiji.
Ponedeljak 23.05.2011.15:22
Ako se to realizuje, onda stižemo do polazne tačke plana Ota fon Habzburga da će na Balkanu biti mir samo kada Srbija bude od Vranja do Dunava. Od onakve ponude teritorije od Rumunije do Jadrana po Londonskom Ugovoru iz 195 godine, mudre srbske vođe svedoše opet Srbiju na Beogradski pašaluk. Eto tako smo za 100 godina od 1912 do 2012 napravili pun krug i došli na početak.
Ponedeljak 23.05.2011.15:47
Tu si u pravu, prije par godina sam čitao intervju sa nekim amerom. Hrvatska se naoružava, Srbija uništava svoju vojsku, sve šta je on pričao danas je na delu, uhlavnom njegova prognoza je Vojvodina podeljena između Hrvata i Mađara, Šipci uzimaju svoje, A Srpska državnost pod patronatom Bugara. Jeini nam je spas okupacija Rusa pod direktnom palicom Putina
Ponedeljak 23.05.2011.17:56
Plan Mađarskog FIDES i "64 županije" je revizija Trijanona i da uzmu sever Vojvodine gde su Mađari većina. Što se tiče Hrvata, oni nemaju teorijsku šansu da ikada opet uzmu Srem. To su pokušali kod Tita kada su mirno uzeli srpsku Baranju, ali je general Marko Peričin - Kamenjar skočio i rekao da će se za Srem opet ratovati ako treba. Hrvati su takva zverstva pravili da bi Sremci i Ruse pozvali ako treba da se odbrane od hrvatskog zla. Tu ni Čanak ne pomaže, Srem je Srbija.
Ponedeljak 23.05.2011.21:51
Postro je Kosmet Srbija, onda da im se samo poruci da moze podela na dva entiteta, ako Albanci dobiju pravo naroda u Srbiji.Koliki entitet ce da bude albanski, da se resi pregovorima o srbskoj svojini i svetinjama, drzavnim firmama i interesima, istorijskim pravom. Bilo kakvo obmanjivanje ljudi o delenju Presevske doline je nevidjen bezobrazluk i glupost medija da uopste o tome pisu. RS je jedina pravna kategorija koju je prihvatio svet, Kosmet moze da bude samo autonomija od dva entiteta, kao i Krajina ili Herceg-Bosna. Koliko jednima, toliko drugima.Ukoliko ide jedan, idu i drugi. Krajiske interese treba da brani RS koja je geopoliticki i ekonomski povezana sa bivsim zonama Sever i Jug
Ponedeljak 23.05.2011.23:07
Pa, da izglasamo zakon, kao Francuzi i Nemci ili Šveđani zabranu burki u Srbiji, zabranu zidanja džamija, vraćanje šiptara u svoju maticu Albaniju, sa celog Kosova, kao što Francuzi vraćaju Rome. Etničko čišćenje mora da bude drage naše šipe, jer evo, kako vidimo, decenijama nema BOLJEG rešenja! Izgleda da će morati ovako. Svakako će taj novi zakon biti od pomoći i Raškoj oblasti da da'ne dušom od jutarnjih zavijanja. Pa budimo kao Evropljani. Dakle, zabrana islama u Srbiji! Dosta ste glabali ruku koja vas, čak i tako oglabana i dalje hrani. Ne zaboravite kosovska zemlja pripada nama, po starim tapijama manastirskim, a vi jedete plod te zemlje zar ne šipci?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)