Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Četvrtak 12.05.2011.
20:34
Vestionline A
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da RS ne odustaje od održavanja referenduma, ali da istovremeno vodi dijalog sa Evropskom unijom o promenama u funkcionisanju Suda i Tužilaštva BIH.
Četvrtak 12.05.2011.20:55
Miletovo pitanje će biti : Jeste li za to da se razmotre naše primedbe DA ili NE. I rezultat će biti da su apsolutno svi za to da se razmotre primedbe. A Incko će da kaže - dobro razmotrićemo. I svi su pobedili.
Četvrtak 12.05.2011.20:59
Можда си у праву, али чини ми се да он ипак испипава пулс европе и америке за убудуће, вјероватно је ту и Русија укључена, не вјерујем да је то тек онако радио.
Četvrtak 12.05.2011.21:09
Brate, ako Incko jasno i glasno izjavi da referenduma ne sme biti znači idu na to da Mileta slome kao šibicu. Mile sada praktično ima izbor da se uvredi i da se povuče sa funkcije zbog omalovažavanja njegove odluke od strane Incka. Ili naravno da raspiše referendum pa šta nam Bog da. Treće je da savije šiju kao Toma Nikolić.
Četvrtak 12.05.2011.21:21
О томе ти и говорим, вјерујем да иза Милета неко стоји, или је глупсон и игра се с нама свима.
Četvrtak 12.05.2011.21:23
opipavaju se ispod pojasa. mnogo se zamutilo da bi se brzo razbistrilo. cisto zajebavanje naroda u RS. da nije mozda posledica dedinjskog klana...
Četvrtak 12.05.2011.21:26
Све је могуће у оваквој ситуацији, опет понављам, хоћу да вјерујем да је Додик бар донекле смишљено закувао све ово.
Petak 13.05.2011.02:04
Kako da drugi da imaju postovanja prema nama kada podvijemo rep cim nam zaprete prstom. Ako obecas referendum,odrzi ga, ili nemoj zakazivati ako jos nije vreme.Ovako samo moze dobiti prezir,hocu,necu,odlazem,videcemo i bla,bla. Srbski narod poistovecuju neprijatelji sa vodjom,i jos zesce ce pritiskati kada vide neodlucnost,sto se tumaci slaboscu RS.
Petak 13.05.2011.07:42
Ako do sada nije ispipao puls Amerike i Evrope,onda nece nikada.Tu je jasno,da nece dozvoliti RS odvajanje,pa ako treba i bombama. RS treba dobro da se ekonomski poveze sa Rusijom,da se svim snagama bore da tamo ulaze sto vise investicija,i cekati da se situacija promeni mirno,a druga strana u takvoj situaciji nebi mirovala i imala strpljenja da ceka,i gleda kako im ispred nosa RS postaje ekonomski jaka.
Četvrtak 12.05.2011.22:19
IMA LOGIKE U TOME STO PISES.....TAKVA JE PRAKSA BILA DO SADA......MEDJUTIM, OVOGA PUTA, CINIMI SE, DA JE DOGORELO DO NOKTIJU.....SRBI SU SHVATILI DA IH ZAPADNI FASISTI VUKU ZA NOS I DA U TOME NEMAJU GRANICE..... TESKO DA CE DODIK ODSTUPITI....EVO, BOGU HVALA I SPC SE OGLASILA......PODRSKA REFERENDUMU OD PATRIJARHA IRINEJA JE SVAKAKO VETAR U LEDJA SRPSKIM POLITICARIMA I NARODU U SRPSKOJ DA ISTRAJU NA OSTVARENJU RAVNOPRAVNOSTI.......KAKO ZA ZIVE, TAKO I ZA MRTVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Četvrtak 12.05.2011.22:33
Patrijarh je apsolutno u pravu i niko ne dovodi u pitanje demokratsko pravo naroda da se izjasnjava o stvarima koje smatra da su bitne za njega. On je cak nedvosmisleno rekao da od toga prava odstupanja nema. Cemu onda natezanja sa odlaganjem jer vreme radi u ovom slucaju protiv Srba. Medjunarodna zajednica ce se pregrupisati i stati iza Incka i sta onda? Trebalo ih je staviti pred svrsen cin, mi smo izglasali to i gotovo to je realnost na terenu. Onda bi oni bili krivi za izazivanje napetosti ako bi nesto pokusali.
Četvrtak 12.05.2011.22:50
Mislim da radi za Srbe .U rs nema problema koje se ticu Kosmeta i Krajiskog dela Hrvatske-nema naroda.Ovde je narod odlucan i svejedno je da li raspise Mile ili netko drugi referendum.Oni to znaju i zato idu kao kisa oko Kragujevca okolo, nikako da kaze niti jedan zvanicnik u cemu je referendum nedemokratski. Oni nas drze za j...a na Kosmetu jer Srbija treba vremena.Mi u EU ne moramo da udjemo jer je to imaginacija, toga su i oni svesni danas, Ajd malo da mi njih nategnemo, posle da iskoristimo to sta je pokrenuto od njihove strane kad mi pocnimo da hapsimo.. TRAZIT DA DODJU U BRATUNAC. Barasanin rece da su blizu kraja s istragom, ajd bar da priznaju nase zrtve svojim ljudima u EU i US.
Četvrtak 12.05.2011.22:54
Ako se krene sa objektivnom istragom u BiH, toga ce morati da se drzi i Interpol, sta znaci da ce da hapsi na trazenu poternicu iz Sarajeva, a to ce da napravi haos kao i u Hrvatskoj.Podeli pa vladaj, ono sta su oni radili Srbima celo vreme. Sad videh da napisah RS malim, a krajiski velikim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)