Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 11.05.2011.
01:14
E. V. A
Kao što se i očekivalo, visoki predstavnik za BiH Valentin Incko optužio je pred članicama Saveta bezbednosti Republiku Srpsku za "jednu od najvećih političkih kriza od kraja rata" u BiH i kršenje Dejtonsko-pariskog sporazuma. On je ocenio da je Banjaluka nastavila da se zalaže za raspad zemlje i najavio ukidanje odluke o referendumu i sankcije srpskim liderima. Predstavnici SAD, Velike Britanije i Nemačke podržali su Incka, dok ga je ruski ambasador Vitalij Čurkin kritikovao.
Sreda 11.05.2011.01:21
I Hrvati protiv Incka. Luiz Arbur:"BiH pred raspadom". Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha..............Hooo,ho,ho,ho,ho, ho,ho,ho,hi,hi,hi,hi,hi.......
Sreda 11.05.2011.06:03
Polako se menja situacija jer ni sama EU i Amerika nisu zadovoljni stanjem kojeg su na silu stvorili,a trenutno imaji vaznijih stvari o kojima razmisljaju,dok muslimani u Bosni jos zamisljaju da su centar sveta. Rusija je jedna od potpisnica oko pridrzavanja Dejtonskog sporazuma i ima pravo da ukazuje da li je nesto protiv Dejtona ili nije,i da podrzava odluke koje ne ugrozavaju sporazum. Ovi iz federacije imaju podrsku muslimana celog sveta,a smeta im da i Srbi imaju podrsku zato sto se boje raspada jer znaju na koji nacin su to stekli i uz ciju pomoc vladaju,i da sami muslimani zele da se podele.
Sreda 11.05.2011.07:25
Да брате, Русиија није више оно што је била 1999. Сада је способна да штити своје интересе било где у свету. Дефинитивно, велика је шанса да се коначно разреши ситуација у БиХ. Распад је неминован, а хрвати ће само профитирати на србима, као и у бившој СФРЈ. Али нека порфитирају, јер је то и једино трајно решење које је могуће. Ми требамо сада ПОДРЖАТИ ХРВАТЕ, и помоћи им да добију свој ентитет и на даље заједно ићи ка независности. Нека буде за почетак и конфедерација, као прелазни период, која и тако неће дуго трајати! Реално ништа НИ БОШЊАЦИ НЕЋЕ ИЗГУБИТИ! Имаће своју џамахирлију, која и тако није мања него сада, али ће бити независни!
Sreda 11.05.2011.08:45
Kada god smo pomagali hrvatima obilo nam se o glavu. NIKAKO ih ne podrzavati jer ce jos i da traze srbske delove iz zahvalnosti. Neka se oni sami bore za svoja prava,ili neka ostanu u zajednici sa muslimanima ,to je njihova stvar.
Sreda 11.05.2011.03:09
E SADA SI GA, SLOVENACKO-AUSTRISKA SELJACINO PO*PUSIO.....DA BAS TAKO....PODRZAVAJU TE DOKAZANI SRPSKI KRVNICI, ALI NECE TO BAS BITI UBEDLJIVO KAO STO SI OCEKIVAO.....PO MENI VRLO BRZO CES TI, PAKOVATI KOFERE IZ BIH.....ZAGOVNAO SI, A DA VISE I SAM NISI SVESTAN KOLIKO.....,JE**LI TE TVOJI GOSPODARI, USA,GB I D.
Sreda 11.05.2011.13:23
+++Одна ты на свете! Одна ты такая, Хранимая Богом родная земля!+++

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)