Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 10.05.2011.
12:02
J. L. Petković - Vesti A
U okviru priprema za četvrtu rundu pregovora, šef srpskog pregovaračkog tima Borko Stefanović u četvrtak će posetiti Prištinu. Osim susreta sa šeficom prištinskog tima Editom Tahiri, on će razgovarati i sa članovima kosovske vlade. Gotovo svi šefovi političkih partija na Kosovu, osim lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija, izrazili su želju da se sretnu sa Stefanovićem koji će gostovati i na Radio-televiziji Kosova. U razgovoru za "Vesti" Stefanović kaže da je dobro da se dve pregovaračke strane viđaju češće.
Utorak 10.05.2011.13:29
Опа, бато, ентитет... Такав је план, значи?
Utorak 10.05.2011.13:53
Na tome su dugo radi, ali sad izgleda da i Zutaci shvataju da moraju da traze vise za srbski entitet od Severa.Skoro 70% je srpska svojina i svojina SPC-a. O Ustavu Srbije ili istroijskom pravu nema potrebe da pisemo. Vec su napravljene opstine Gracanica s Caglavicom, Lapljim Selom, Gustericom.Novom Brdu se prikljucila srpska sela iz opstine Kamenica, napravljena opstina Ranilug, Klokot-Partes s Malisevom, Pasjanem, Ugljarima, Mucibabom, Budrikama.
Utorak 10.05.2011.15:16
samo da znate brace General Fabio Mini bivshi komandant Kfora na Kosovu mi je licno rekao da Srbija NIKAD NIJE POTPISALA KAPITULACIJU...znaci u Kumanovu NIJE POTPISANA KAPITULACIJA Srbije!!!....jer da jeste NATO bi vec bio namesto srpske vojske...po rezoluciji koju smo prihvatili Kosovo ostaje deo Srbije, a sad ovi prodavaci i matematicari("nema lakih reshenja") nam prodaju muda za bubrege i predaju Kosovo Shiptarima....imajte to na umu...mozda ima neka druga prica ispod zita, ali ja pisem samo ono sto znam....
Utorak 10.05.2011.13:33
Pitanje da se postavi radi li se entitet srbski na Kosmetu ipak koji ne zahvaca jedino Sever. Potez Velika Hoca-Zociste do Musutista idalje do granica sirnicke zupe gde se forsira vracanje Srba.Dotle na severu Orahovac i Suva Reka ostaju cisti od Srba. Pod tim sela-opstine Turaka, Askalija, Roma muslimana-cesti kontakti s turskim zvanicinicima, price oko autonomije Raske oblasti, perverzije oko prodaje Jata.Da li to zutaci menjaju politiku pa ce Prizren kao heterogena opstina /gde se dapace prica turski vecinom izuzevsi severozapad/ ,da ostane u Srbiji? Da li u tom kontekstu idu price o pobosnjakivanju muslimana Srba od strane Albanaca, da bi mogli vise da traze Bosnjaci u Srbiji
Utorak 10.05.2011.13:42
Sta se desava sa potezom Rakos, Belo polje, Bicom/ Devicem i okolnom zemljom SPC/, Budisavcima i Berkovim kod Kline? Sta je sa Gorazdevcem, Ljubusom, Brestnikom, Belim Poljem izmedju Peci i Decana? Mozda da zamolimo redakciju da pokusa da izvuce zasto su informacije o tome utihnule?
Utorak 10.05.2011.13:48
Nema bre šta on da poziva Editu Tahiri, nije htela da dođe u Beograd ni kada se diskutovao Rambuje, pa gde on živi. Svesni su albanci da se Srbiji žuri da do juna napravi pomak u razgovorima. Dokle će bre Srbija da se ponižava, ako smo pod okupacijom ne moramo još čizme da glancamo NATO okupatoru. Sve što se na silu uzme silom može i da se vrati, ali ako se "dogovorimo" onda je gotovo za vijeki vjekov. Lepo mu je žena rekla da je bolje da im ne dolazi, a on sluša šefa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)