Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 08.05.2011.
01:50
Vestionline A
Evropska unija ponudila je vlastima Republike Srpske da ponište odluku o održavanju referenduma, a da zauzvrat međunarodna zajednica inicira i sprovede temeljitu reformu pravosuđa Bosne i Hercegovine. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da do njega nije stigla ponuda Evropske unije.
Nedelja 08.05.2011.02:37
Kakva je to sramna ponuda, jel' ta EU stvarno smatra srpski narod u RS gomilom idiota? Koliko sam ja informisana - neka me neko ispravi ako grijesim - EU "pravni strucnjaci" su i do sada radili i u Sudu Bih i u Tuzilastvu, i sve sto je i uradjeno i neuradjeno bilo je pod njihovim budnim okom...Kad se samo sjetim onog idiota i njegove odluke za tuzlansku kolonu, on je bio EU "strucnjak" - ali za fasizam...Stvarno koji idiot ili perverznjak mora da bude Dodik pa da pristane na ovakvu"ponudu", poslije svih iskustava sa Karadzicem, Mladicem, Milosevicem, Tadicem, Nikolicem i SVIM srpskim politicarima kojjima su iz EU "nudili kompromis", a na kraju napravili majmune i od njih i od srpskog naroda
Nedelja 08.05.2011.02:47
...Sta je sve obecano srpskom narodu u Dejtonu, pa sa Umproforom, Unmikom, Eulexom...sve po onoj: Obecanje ludom radovanje...a ko god je i za trenutak povjerovao u iskrenost i postenje EU, samo se iskompromitovao u narodu, navlaceci mu jos vecu bijedu za vrat...Iskreno se nadam u Dodikov zdrav srpski razum da nece dozvoliti da i njega izblamiraju...
Nedelja 08.05.2011.02:57
majmuni se konacno "uozbiljili", pa resili da oni "reformisu" pravosudje u bih.....igraj milorade pametno....ako je ovo istina, saberi i oduzmi sve pozitivne i negativne elemente tog njihovog "predloga"....nikako ne ponistavaj referendum vec ga samo pomeri, za rok koji im vlasti republike srpske trebaju dati da uvedu red, ako to stvarno zele...prebaci loptu ti u njihovo dvoriste....polako ali sigurno dolaze oni na tvojega.....nedaj se care!!!!!
Nedelja 08.05.2011.03:18
Pa jel' ti STVARNO mislis da EU zeli da "uvede red"???!!! Pa zar vec ne zavodi svoj red 16 godina, mic po mic sve na stetu Srba, i zar im STVARNO treba dati JOS JEDNU sansu da nas izmajmunise, a Dodika kao i sve srpske politicare do sada izblamira u narodu i obezglavi i dezorijentise i Srbe u RS kako je vec ucinjeno sa Srbima u Srbiji? Ti ili si naivan, ili mazohista....ili provokator....
Nedelja 08.05.2011.04:12
Nisam ni naivan, ni mazohista, a najmanje provokator....Reci meni da sam provokator, ne zasluzuje nikakav komentar.......lepo sam napisao, pa jos jednom procitaj, draga Cico...Nazalost, nismou poziciji da mi njima "dajemo sanse", ali ako je ovo istina treba, s njima "igru" prihvatiti i primorati ih da poteze vuku onako kako nama odgovara......procitaj jos jednom sta sam napisao i "uzdu zategni", postovana Cico, makar kada se radi o srbima......Ja sam srbin i to VELIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nedelja 08.05.2011.07:54
EU uvek uvodi nered,i za to optuzuje RS,i sada traze vremena kojekakvim ponudama da bi stopirali referendum kojima se ne ugrozava Dejtonski sporazum,kojeg od dana potpisivanja rusi EU i druga strana. Uvereni su da je narod u RS kratke pameti i da ne znaju sta je za njih dobro ,a sta ne kao da su imbecilni,i ponovo spremaju podvalu,nadajuci se da ce je Srbi iz RS sa osmehom prihvatiti.
Nedelja 08.05.2011.04:52
jel to dnevni avaz sve je onda jasno sada su iz saharejeva krenuli hajku i lazima i ne vjerujem ja u to dodo samo naprijed i nema odustajanja od referenduma
Nedelja 08.05.2011.09:42
Ponuda EU je samo znak, pozitivan znak, da ne moze biti zabrane za referendum. Ovako prelogom za "razmenu", ocigledno je da EU nema prava da intervenise oko organizovanja tog referenduma. Pitanje je, medjutim, sta ce i kako ce reagovati USA, jer konacno Amerika odlucuje o svemu. Da je Rusija malo vise aktivnija i da postoji balans, stvari bi bile drugacije.
Nedelja 08.05.2011.11:36
ЕУ-највеће зло.Они нам не желе ништа доброо. САМО ЈЕДИНСТВЕНО ДО ПОБЕДЕ! САМОСТАЛНА РС !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)