Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 07.05.2011.
10:44 >> 11:44h
Vestionline A
Vođe libijskih plemena sastali su se danas u prestonici Tripoliju i zatražili donošenje zakona o opštoj amnestiju za one koji su se borili u libijskom građanskom ratu. U saopštenju se takođe poziva i na marševe čiji je cilj da se oslobode gradovi pod kontrolom pobunjenika, javljaju svetske agencije.
Subota 07.05.2011.10:51
rata nije ni bilo dok nisu "usli" zapadni naci-fasisti da prave "mir"......gadafi bi se odavno obracunao sa pobunjenicima i narod libije nebi patio....posto su dirigenti pobune na zapadu, mir moze da saceka.....
Subota 07.05.2011.11:18
Sada će se otkriti ko su pobunjenici, jer plemenske vođe ipak imaju uticaja na svoje saplemenike. Ona šarena gomila na pik apovima sa mitraljezima čim zagusti beži pravo u Egipat gde i jeste jezgro Al Kaide. Ostalo su sve Libijski ratni profiteri i bašibozuk koji su procenili da će im NATO omogućiti da steknu položaj i bogatstvo.. Polako i zapad shvata da direktno saučestvuje u stvaranju države Al Kaide sa najkvalitetnijom naftom na pijaci. Lepo im je pukovnik govorio, i sreća njihova da je Gadafi borac, inače bi već imali veselja u Sredozemlju da sve grmi.
Subota 07.05.2011.12:02
Moze se desiti da marsiranjem bar milion Libijaca u gradove koje drze pobunjenici,strani placenici se povuku,jer nije lako pucati na toliku masu,a posle nemati gde pobeci. Plemena su ujedinjenja u odbrani Libije i verovatno su sve nesuglasice izmedju sebe i Gadafija ostavili po strani jer vide sta se desava i sta ce se desavati sa Libijom i narodom.Nesto se u zadnje vreme Libija slabo pominje na zapadu,da li zbog Bin Ladena,ili je nesto drugo u pitanju.
Subota 07.05.2011.12:14
Brate, čim su u Tobruku natovarili milion barela nafte na tanker iz Katara, bilo je jasno ko vodi igru pa su Britanci bombardovali rezervoare i naftovod iz nalazišta Sarir da spreče odvoz nafte za vlasnike Al Džazire. Samo još Sarkozi šizi jer picipevac ne može da podnese da mu Marin Le Pen svakodnevno drži lekcije da je postao masovni uvoznik muslimanskih ekstremista u Francusku. Zaglavio se u pesku Libije kao Romel i njegov Afrički korpus pokojnog Adolfa.
Subota 07.05.2011.12:50
Presabiraju se kako dalje,ne ide po planu,ali poznajuci ih ne verujem da ce odustati dok ne bude kako su odlucili. Nesto spremaju za Katar,ili nesto ce se desavati jer su sve zapadne zemlje odustale od velikih planiranih projekata ,sa razlogom sigurno.
Subota 07.05.2011.12:10
nikada, prijatelju, zapad nece nista shvatiti drugacije od onoga sto radi.....bombe i krv nevinih njih ne brine.....oni samo gledaju svoj interes i sve dublje i dublje tonu u zlocine za koje nikada i nikome nece odgovarati....za njih ovozemaljski sudovi ne vaze....navedi mi makar jedan primer u proslosti, gde su priznali svoju "gresku"......oni zapravo nikada i ne grese.....oni sve to rade snamerom.......
Subota 07.05.2011.12:25
Gde god dobiju po labrnji oni priznaju grešku, ali prethodnog predsednika. Slika i prilika je Vijetnam gde su preko 50.000 crnih plastičnih vreća trebovali da vrate kući one što su poslali onamo. Posle su to priznali kao strahovitu grešku.
Subota 07.05.2011.12:41
dali je neko u americi odgovarao zbog tih "priznatih" gresaka????niko i nikada.....ja ipak mislim da je mnogo,mnogo vise od 50000 crnih plasticnih vreca poslato iz vijetnama.....dobro je poznata njihova "strucnost" za prikrivanje sopstvenih gubitaka u ljudstvu i tehnici.....u vijetnamu su izgubili i rat i obraz.....to im je i poslednja velika zemlja koju su napali....sve sledece su bile pazljivo odabirane, male i nesposobne da im se vojno suprostave.......
Subota 07.05.2011.12:41
mira može biti samo tamo gdje se eu i ameri ne mješaju svagdje drugdje sukob vječno tinja.
Subota 07.05.2011.15:50
Neka se maknu agresori napadaci iz Libije, a Pukovnik Gadafi ce vec znati kako da vrati mir u svoju suverenu zemlju! A sto se tice pobunjenika, Gadafi je potpuno svestan sta su sve uzrokovali u zemlji---pa prema tome ce i "deliti" amnestiju.... Zemlju treba prvo ocistiti od imperialistickih agresora i ostaviti pobunjenike da pojedu ono sto su kuvali.......

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)