Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 02.05.2011.
10:19
Vestionline A
Telo Osame Bin Ladena sahranjeno je u moru, uz poštovanje islamskih običaja, prenose američki mediji, pozivajući se na izjave zvaničnika u Vašingtonu.
Ponedeljak 02.05.2011.10:33
Hahaha,dokaz da je sveze ubijen,nema ga nigde, kao sahranili ga na moru,nikakvih dokaza osim tvrdnje da su ga ubili. Rekoh ja da Amerikanci lazuuuu. Treba ovo za Americki narod,da zavlada veliki patriotizam,vojsci trebaju velike pare,pa sa osmehom da daju,jer rezultati su tu,ubijen baba roga,a to kostaaaa....
Ponedeljak 02.05.2011.10:37
Hahahahhahahahahahahahha ajoooj , pa odavno se nisam nasmejala ovako ! Alo bre, Ameri, pa sto nam vredjate intelekt ??? Kad ga pre sahraniste ? Hahahahahh kakva providna laz, kakva smejurija, kakve nebuloze....gotovo je ovo je kraj Amerike narode, videcete ! ajoooj , cuj ovo vec sahranjen u moru pa jos uz islamske obicaje :))))) ! Lazovcine jedn, kada se pojavi uskoro bin Laden sa video zapisom, reci ce Ameri da mu je to dvojnik. Hahahahaahah
Ponedeljak 02.05.2011.10:40
Da su oni zaista ubili Osamu, vec bi milion slika objavili ! Poznato nam je da su se americki vojnici slikali sa glavama i lesevima svojih zrtava, da su scene izivljavanja snimali kamerama, to je vec vise puta objavljeno. Da je ovo istona za Osamu, vec bi se slikali sa njegovim telom i prikazali svetu "pobedu" nad terorostom, ali malo morgen, nista od toga !!!
Ponedeljak 02.05.2011.10:52
Dobro su ameri sve izmislili, samo da ima i ko u sve to i veruje: igraju (nazalost) sad ga vidis, sad ga ne vidis. Do sada im je Bin Laden fama dobro dosla, sad je se treba resiti. A kao i uvek, oni imaju resenje, pa tu je more. A u jednoj izjavi kazu : "....imamo telo", zaista ko je ovde lud, i zar smatraju da ce im ceo svet sve da poveruje!!! E, nece moci.....znamo ih vrlo dobro, to su obicni zlikovci, ubice i teroristi....u raznim bojama.... i varijacijama...
Ponedeljak 02.05.2011.11:30
http://www.index.hr/vijesti/clanak/usporedili-smo-fotografija-mrtvog-bin-ladena-je-montaza/549768.aspx
Ponedeljak 02.05.2011.11:59
Хвала ти за линк мада нисам ни сумњао да је лаж. А баш јуче смо на телевизији гледали рушење Трговинског центра снимљено из свих углова ХД камерама (ето случајно уперених баш тамо). Американци су осиони лажови-силеџије и уопште не хају да ли лажу уверљиво или не. Једина идеологија коју намећу свету по сваку цену је "Сила Бога не моли". Па, како тумачити бомбардовање цивилних циљева под именом "Милосрдни анђео" после чега бомбардовани државници и квазиплитичари погнутих леђа одлазе на сендвич доручак и рукољуб у Белу кућу?.
Ponedeljak 02.05.2011.12:06
Но, ова вест за нас и наше "политичаре" и није тако лоша; неколико дана ћемо се одморити од Наташе Беквалац а они ће на миру да допуне џакове.
Ponedeljak 02.05.2011.13:02
Ne znaju ameri kako da se izvuku iz Avganistana, a sprema im se rat u Siriji i Iranu, pa složili priču za debile. Inače Talibani su tokom zimskog perioda bili aktivniji nego prošle zime. Prema izveštaju u toku zime NATO je imao 1393 borbe i ubio 468 viših i 2637 nižih vojnika Talibana. O svojim žrtvama ne govore, ali u subotu su Talibani objavili početak prolećne ofanzive. Najbolje je što pre kući jer gora već opet zeleni, a to oni ne vole. A i šta će više tamo jer "eto ubili su Bin Ladena zbog kojeg su napali Talibane". Već su najavili da sada već mogu da prepuste Avganistan domaćim vlastima, i tutanj preko bare kao iz Vijetnama.
Ponedeljak 02.05.2011.14:24
Moze biti da je i to jedan od razloga,ali ne napusta im se Avganistan jer od njihovog dolaska deset puta se povecala proizvodnja opijuma,a ima i velikh prirodnih nalazista dragocenih ruda,zbog kojih su i Rusi upali u Avganistan. Sto Rusi nisu dobili u ratu dobit ce u miru zajedno sa Kinom.Amerikanci i EU ratuju za naftu,pale pozare po arapskom svetu,ali krajni cilj o kome sanjaju i spremaju se, je unistiti Rusiju i Kinu,svakakvim mogucim sredstvima.
Ponedeljak 02.05.2011.16:43
Strateški cilj je bio okupirati Avganistan kao Irak i onda zdrobiti Iran kao u krckalici za orahe napadom na dva fronta iz baza u Avganistanu i Iraku. Zato su morali da izmisle "viši cilj" da bi saveznike uvukli u tu rabotu. Tako je došlo do žrtava 9 septembra 2001 godine. Ali su se Talibani pokazali kao tvrd orah, pa je napad iz Avganistana propao i više im nije ni bitan toliko. To sa Avganistanom je potrošena priča i "pošto su ubili Bin Ladena" mogu da idu u Siriju. Moraju da okupiraju Siriju da ne krene u pomoć Iranu kad ga napadnu. Kada oslobode goloruke demonstrante, onda bez straha od napada sa leđa kreću sa Turcima, Emiratima, Saudijcima, i ostalim igračima iz Persijskog zaliva.
Ponedeljak 02.05.2011.14:25
Evo, još malo...http://danas.net.hr/svijet/page/2011/05/02/0348006.html?pos=n0
Ponedeljak 02.05.2011.16:28
Narode, Rojter se objavio da je slika na kojoj se prikazuje toboz les Osame bin Ladena, fotomontaza. Hahahahhahah , pa to smo vec znali, neka nam kazu nesto novo ! Joooj a na slici, Osama kao da je cupao obrve :))) , ramena kao u deteta, ali osmeh :))) . Hvala Obami za ovu izvaljenu glupost jutros, ne prestajem da se smejem citav dan. A zamislite, danas na pauzi za rucak, kaze mi koleginica Norvezanka uz neki nonsalantan osmeh, inace poznata kao vrlo mirna i povucena, jaoj Mina videla sam sliku ali nisam sigurna da je bin Laden :)). Cekamo da se bin Laden pojavi i obrati americkon naciji i Baraku Obami.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)