Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 15.04.2011.
18:14
Vestionline A
Tužilaštvo je danas u završnoj reči predložilo sudu da vođu Obraza Mladena Obradovića i njegovu grupu od 13 optuženih proglasi krivim za organizovanje nereda na Paradi ponosa, 10. oktobra 2010. godine i kazni ih po zakonu, dok je odbrana predložila oslobađanje jer njihova krivica nije dokazana.
Petak 15.04.2011.18:21
Данас је најтеже у Србији бити Србин, ако си Педер,Циган,Мађар,Муслиман... имаш све привилегије и можеш да лупаш чврге првом Србину који наиђе!
Petak 15.04.2011.18:51
Kada god mi se pruži prilika da uđem u polemiku sa braniocima ljudskih prava da se kolju u žutaru, ja ih lepo pitam da li legalizacija homo-brakova nužno povlači sa sobom i pravo na usvajanje dece iz sirotišta? Da li su ta jadna deca, ostala bez oca i majke, dužna da provedu svoje detinjstvo rastući uz dve "tate" koji se ljube u usta i drže za ruke? Kako će da se formira njihova mlada psiha u razvoju, verovatno će da oponašaju svoje "tate", jer će to za njih da bude imitacija kućnog miljea i toplog doma, nešto sasvim normalno-biti peder, uz koje bi i eventualno odrastali, na taj tužan način usvojeni. .....
Petak 15.04.2011.18:52
Da li moje dete treba da sedi u istoj klupi sa takvim unesrećenim usvojenim detetom, koje ga nesvesno pipka za ruku iz čistog prijateljstva? Čak i ovejane matore pederčine kao Jovan Ćirilov ne umeju da odgovore i saginju pogled. Priznaje otvoreno da je nakaza, i kaže da nije kriv. OK, nisi kriv što si degenerik, samo nemoj da lobiraš za pedere kao npr. Žarko Korać, Atila Kovacs (časopis "Dečko") i slični, sisaj kožnu frulu do mile volje i ćuti. Pa imamo i mi kontra-špijunažu! Sve afirmativne izjave na tu temu ostaju zabeležene, snimci sa gay parada sa kojih se lako identifikuju lica postoje. Štampa se prati, postoji ažuran press-clipping. TV izjave se snimaju.
Petak 15.04.2011.18:55
Možda i dočekamo dan kada će da stupi na snagu Zakon o zaštiti nacije, kojim bi se krivično gonio svaki gay lobista zbog učešća u zaveri protiv države i organizovanja u cilju širenja "bele kuge" u Srbiji. Do tada, kao jedino sredstvo nam ostaju stare dobre bezbolne palice. "Соколу" се захваљујем на тексту ... а ви .... размислите да ли овај младић поступа исправно !!
Petak 15.04.2011.20:05
Brate,njegova žena Jelena je bila trudna kada je uhapšena i nabijena u buvaru.Šta je sa detetom? Ja bih demokratski postupao sa vernim psom koji je stavio lisice toj ženi i potpisao naredbu za hapšenje.Kao i sa ostalima umešanim.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)