Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 11.04.2011.
09:46
Vestionline A
NATO avijacija uništila je nekoliko tenkova u blizini Adždabije i Misrate, nastojeći da spreči napredovanje Gadafijevih snaga, preneo je Rojters.
Ponedeljak 11.04.2011.09:59
"Situacija u Adždabiji i naročito u Misrati je beznadežna za one Libijce koje brutalno bombarduje Gadafijev režim", izjavio je kanadski general Šarls Bušar, koji komanduje operacijama NATO u Libiji. --------------------------------------- Док остали либијци, наиме они које бомбардује натов режим, живе у весељу, јел тако генерале...? Ал нема бриге, помоћиће те ви те "ненаоружане цивиле"... Ил ће да их побијете, па ће да буде "грешка због које нато наравно веома жали..."
Ponedeljak 11.04.2011.10:11
.....naravno....predstavljaju ovo kao "Libijci" protiv Gadafija shto je notorna laz.....to je informativni rat....dezinformacija.....o vecem delu Libijaca naravno ni rechi oni su Walter....pardon Gadafi i brane Sarajevo....pardon Tripoli....i ostale gradove.....sve vec vidjeno.....ali prochitajte komentare u Gardian-u ili u nekom ratnohushkachkom englesko-americhkom listu.....svi osudjuju Moira i porede ga sa Hitlerom(deza vi) .... zanimljivo koliko je Hitlera kad se ide u pljachku neke zemlje.....koristi se i izraz Sadame(Slobo-Sadame)....tako da mozemo da zahvalimo samo njihovoj muci sa chitanjem nashih imena shto josh nemaju slogan SLOBO-MOMIRE......a to bi bio zaista poklich svih antiip
Ponedeljak 11.04.2011.10:14
....a to bi bio poklich svih antiimperijalistichkih i fashistichkih neokolonijalista koji vladaju svetom.....evo kao dokaz ko je na strani fashista jedan "originalni" shiptarski komentar ispod mog.....
Ponedeljak 11.04.2011.13:02
IZVINITE ISPRAVKA ....a to bi bio poklich protiv svih imperijalistichkih i fashisfashistichkih neokolonijalista koji vladaju svetom.....evo kao dokaz ko je na strani fashista jedan "originalni" shiptarski komentar ispod mog.....
Ponedeljak 11.04.2011.12:00
Predlog sporazuma je u stvari predlog Turske "mape puta" i Gadafi ga je potpisao da bi isterao pobunjenike na čistinu šta hoće u stvari. Oni neće prihvatiti predlog jer traže da Gadafi ode sa vlasti, a predlog to ne zahteva izričito. Predlog predviđa prelaznu vladu sa članovima iz redova pobunjenika, i da se sprovedu demokratske reforme kako su tražili. Znači nastupa Saif Al Islam ispred Gadafijevih a boranija neka se kolje ko je kod njih kalif. Predlaže se momentalni prekid borbi, humanitarna pomoć ( brod crvenog krsta sa 600 tona je već u Misrati ) i puna zaštita stranih državljana ( da ne bi SAS dobio po repu kada borbe stanu ). Pa neka se sada pokažu goloruki šta hoće više.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)