Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 09.04.2011.
22:19
Vestionline A
Politička realnost je da nijedna nova vlada, ko god da je formira posle narednih izbora, ne može bez koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija, izjavio je večeras u Vrnjačkoj Banji predsednik SPS-a i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Subota 09.04.2011.22:35
Власт је могућа без било које партије која није прешла 50% на изборима. То је математика и једино је тако теоријски могуће.Овај комунистички јуноша, а сад превејана комуњара, просипа само демагогију. Ово што он просипа, шапнуо му иделошки брат, са којим се налази у коалицији.
Subota 09.04.2011.22:38
Падрон, сад сам се сетио. Комунисти су увек имали основни задатак да елиминишу све политичке противнике и да им је власт неограничена. Зато он овако бла,бла...
Nedelja 10.04.2011.08:46
neka. jos bolje. kad pocne ciscenje dedinjskog brda ne mora bas da se vodi racuna previse. sve fekalije su na jednom mestu. ocistiti i napraviti nacionalni park. dosta su svinje rovarile i skrnavile najlepsi deo beograda.
Subota 09.04.2011.22:53
Zbog ovakvih imaju Cesi izborni zakon da predizborne koalicije imaju cenzus 10% za ulazak u skupstinu i odmah se rese sitnih ucenjivaca. Inace prosle mandate su dobili na glasovima za Slobu i glasovima onih koji se nisu nadali da ce se formirati dinastija Krkobabic stariji i mladji, a vi ostali penzioneri lezite i crknite. Onaj Palma je krenuo sa Arkanom "sve za srpstvo, srpstvo ni za sta" a zavrsio sa "patriotizam se ne sipa u traktor" i Kolubarom. Jao kada dodju izbori ala ce biti zutih gaca. I da se zna - glas za Tadica je glas za Dacica, Krkobabica i Palmu. Ima da plate sva cetvorica na ovim izborima za tesku prevaru naroda prosli put.
Subota 09.04.2011.23:04
У борби за власт треба бити спреман: "на све могуће смицалице, лукавства, илегалне методе, на прећуткивање истине, само да би се по сваку цену вршио комунистички посао... Ми ће мо искористити сваку подвалу и свако лукавство, сваку незакониту методу или маневар, а затим свако фалсификовање голе истине, све што одговара нама и нашим интересима". Лењин. Они се и дан-данас држе тога ...
Nedelja 10.04.2011.08:45
Lenjin se bar borio za ideju, makar pogrešnu. Ali, Dačić se bori za sopstveni džep i džep Škundrića, Bajatovića, Obradovića, Ružića i ostalih lopova iz družine. Kako će da privuče birače izjavom - mi ćemo i sa Luciferom da formiramo vlast, samo da budemo vlast. To nema veze ni sa ideologijom ni sa osnovnim ljudskim moralom, a njemu je ova izjava normalna i u redu. Blago onima koji glasaju za njega, pa čekaju da vide za čega su glasali.
Subota 09.04.2011.23:28
Pogledajte molim Vas sliku, tu facu i taj podbradak, na sta ovaj covek lici ! Pa ovaj moj avatar je maneken za njega ! Dacicu, silo, spusti se bre na zemlju, dok ti kipis od sala, dok ti malte ne pucaju dugmad na kosulji od kilaze, narod ti je gladan i ojadjen, pokraden aferama pocev od "kofera" pa nadalje ! Vise je hronike nego normalnih vesti, mozes li mirno da spavas, imas li savesti, aman? Koji bre SPS ? Pokojni sef ti je bar znao sta ce, a koji je tvoj cilj osim da zutima viris iz g.....?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)