Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 09.04.2011.
17:08
Beta A
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Srpski pokret obnove osudili su danas izjavu lidera Komunističke partije Josipa Joške Broza da su partizani pobili malo ljudi posle Drugog svetskog rata, ocenjujući da ona predstavlja glorifikovanje zločina nad antikomunistima i drugim građanima.
Subota 09.04.2011.17:22
srpski pokret obmane uopšte ne svaća da ovo nije govor mržnje nego nažalost gola istina.kako bi bilo da već jednom javno kažu koliko je na zapadu u vremenu nakon45.g.bilo "goli otoka"i kako je zapad čuvao svoj kapitalizam i imperijalističku težnju.i kako bi bili da taj NUNS ne prosipa iz šupljeg u prazno.pa največi govor mržnje dolazio je i dolazi iz njihove kuhinje.MANITE SE SVI ČORAVA POSLA I PROŠLOSTI PRED NAMA UOPŠTE NIJE SVIJETLA BUDUČNOST !!!!!
Subota 09.04.2011.17:42
Americki imperijalizam je poceo tek posle 1948 i to zbog odredjenih poteza tadasnjeg SSSR-a, a tek 1951-1952 je doslo do potpune polarizacije odnosa izmedju SAD i SSSR i pocetak agresivne americke imperijalisticke politike. Sto se tice Joske, ne bi bilo lose da ode u Zagreb, Ljubljanu ili Sarajevo pa da njima propagira komunisticke ideje... Mislim da bi oni bili jako zainteresovani, cak bi mu priredili i nezaboravan ispracaj... Uglavnom, mi u Srbiji smo jel'te apsolvirali gradivo, de neka ide malo po Hrvatskoj, Sloveniji, Federaciji BiH, oni su pozeleli da cuju koju mudru komunisticku...
Subota 09.04.2011.18:04
Амерички империјализам је почео 1805. покушајем, за то посебно окупљене војне групације на челу са једним дипломатом, да се уместо султана Туниса на исто место постави његов брат, у циљу остваривања трговинских интереса САД.
Subota 09.04.2011.19:44
Ne, to je pojedinacni slucaj kakvih je bilo na gomile od strane svih vecih naroda, da ne spominjemo to koliko je SAD tada bila inferiornija u odnosu na evropske sile. Smatrao sam da se podrazumeva da se misli na globalni imperijalizam koji je omogucio kapitalisticki sistem 20-tog veka, a njega svet nije imao priliku videti pre sraza izmedju SAD-a i SSSR-a, jer tehnologija je omogucila da svet postane mnogo manji nego ranije.
Subota 09.04.2011.23:05
ne branim ja jošku,već mi je dop..jedna teza o tome kako smo mi živjeli u mraku i kako su se ovdje dešavali zločini ,a sa tom pričom se uglavnom u istom vremenskom periodu prikrivaju zločini koje je činio zapad.evo vidiš dokaz moje teze je i sam uvod tvoga teksta u koji je već unapred ugrađena historiska zabluda i laž.ma manimo se prijatelju više tih budalaština kone je kapitalizam u liberalnom obliku donio išta dobro osim maloj grupi pojedinaca oko vlasti.pa za svakog normalnog je švedski sistem zakon,a gradili su ga izučavajuči naš samoupravni socijalizam,još švedska i kraljevina a največa i najača socijalistička zemlja.
Subota 09.04.2011.17:46
Дедиње, извор већине наших несрећа. Србија се може спасити само рушењем Дедиња и "Породице".
Subota 09.04.2011.20:08
Колубара, мало си ми чудан. У доста коментара ти супростављаш Србе против Срба-што је увек била главна идеја водиља којом су нас наши џелати делили и онда лакће уништавали. Колико је офанзива Тито имао у Босни а да ниједном није покушао да ослободи затворенике из Јасеновца. Тај милион Срба, које су у НДХ побиле усташе, су баш Срби из БиХ и Хрватске, којима ти стално импутираш и завађаш нас међусобно. Извини ово ти није први пут(зато реагујрм),мада су твоји коментари патриотски,али нажалост-локалпатриотски. Србин је Србин-ма где живео. Отео је он са усташама и унаказио више наш народ ван Србије-али нећемо о томе. Сви смо једно.
Subota 09.04.2011.23:05
uz postovanje, pitanje kakve veze mi imamo sa titom hrvatom iz kumrovca? nije mi jasno gde ja to razdvajam srbe? da li su po tebi srbi oni sto su ubijali srbe iz srbije, a dosli su iz sada bivsih jugo drzava? sra treba da znaci svi smo mi srbi,dalju podelu imovine srba iz srbije medju raznoraznim doseljenickim komunistima? da bi smo ravnopravno razgovarali pitanje ,odakle si? svi srbi iz srbije su nacionalisti u najpozitivnijem smislu a da smo jedno ,pa mnogi ovde ne razlikuju jugoslovenstvo od srpstva,glume srbe a obozavaju svog voljenog druga titu.
Subota 09.04.2011.23:12
izvor naših nesreća je u tome što su uspjeli od jednog relativno pismenog naroda stvoriti nepismenu glasačku mašineriju koja sama sebe gura u propast.nekad smo se dičili da imamo najmanji broj nepismeni u evropi a sad imamo največi.
Subota 09.04.2011.17:22
veliki posleratni zlocin je izvrsen nad srbima iz srbije, a ovaj nesrecnik zivi u kuci otetoj srbinu iz srbije.
Subota 09.04.2011.17:35
zloTVOR zivi na dedinju. u cijoj kuci komunistika nakaza uziva. ima li vise pameti i prorediti dedinje od ovakvih i slicnih skotova koji nam unistavaju srbiju. ovoga treba uza zid. djubre i ljudski otpad. takav idiot poput njega moze samo u srbiji da izjavi, sa jebenog dedinja, naravno. bastion komunistickog zla...neverovatno sta se dozvoljava danas. da se svaka protuva izivljava nad gradjanima srbije. vreme je za brzo reagovanje...
Subota 09.04.2011.18:37
У једном интервјуу тврди да живи у таштином стану ?! А кућу је "добио", "купио", "зарадио" његов отац Жарко совјетском војном пензијом ?!
Subota 09.04.2011.20:04
Од свих податак дошао сам само до овога, у Лацковићевој 10 велелепну кућу од 700 квадрата саградио грађевински инжењер, познат и као градитељ Храма Светог Саве. Ту у дворишту је кућа од 200 квадрата у којој живи Јошка а поред њега и његова сестра у другој кући.
Subota 09.04.2011.17:44
Премного вас је остало у животу, али још имамо времена да ту грешку исправимо - Слободан Пенезић Крцун, прва изјава у "ослобођеном" Београду. Рођен је у Ужицу 1918. погинуо 1964. због престругане осовине на аутомобилу. Овај Титов унук није оригиналан !!! Само је поновио Крцунове речи !!
Subota 09.04.2011.18:49
Kada bi sada komunisti "oslobodili" Bograd, Joška bi prvi kao ugledni kafedžija ostao bez imovine i glave. Poslednji idiot u Srbiji zna da je u njavećem broju slučajeva kriterijum za ubijanje bilo imovinsko stanje žrtve. Svi su se nešto po Dedinju unervozili otkad mora da se sprovede povraćaj imovine. Tu će mnoge tajne da isplivaju o "narodnim neprijateljima".

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)