Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 31.03.2011.
05:51
Blic A
Premijerov potez da na pismo biznismena Milana Beka, kojim on traži zaštitu od Vlade, pozivajući Savet za borbu protiv korupcije da se izjasni o njegovim optužbama, za Vericu Barać, predsednicu Saveta, jasan je signal da premijer i vlada štite tajkune, a ne državne institucije.
Četvrtak 31.03.2011.09:57
hrabra i uporna. nazalost, niko je ne shvata za ozbiljno. crvenozuta banda vesto prikriva svoje lopovluke kao i ljude koji su radili a i dalje rade za dedinjski klan. bice dobro ako ona ne strada od svojih argumentovanih raskrinkavanja opasne crvenozute antisrpske i ljudske bagre.
Četvrtak 31.03.2011.13:00
tako znaci. ja sam lud. ludi kajga. hehehe. ma neka, bre. zezam se. u pravu si. nisi daleko od toga sto si rekao.
Četvrtak 31.03.2011.16:04
Мој Кајга, кад ти и овај Србенда тако олако наседате на ове приче Верице Бараћ, могу мислити како ће реаговати они мање информисани. Веричин Савет за борбу против корупције је владина организациаја и поставио ју је на тај положај лично Јуда. Зашто у чему је трик? Па зато што су највећи лопови у Влади Србије и у самом поотичком врху. Зашто Бараћева њих не прозива? Знаш ли ти за студију Слободана Антонића у којој он износи доказе против Ђиласа, Крстића и С. Шепера, који су отели(закупили) рекламни простор скоро свих медија у Србији и онда гапродају по десетострукој цени? Знаш ли за податак од ЕУ да на јавним набавкама оперу милијарду евра годишње преко набавки и послова за државне органе?
Četvrtak 31.03.2011.16:12
....преко фирми типа министар Дулић и других политичара и тајкуна. Антонић наводи само за ову тројицу(књиговодствено) пљачку од преко милијарду еура у задњих пар година. Знаш ли зашто Бараћева шути према њима а напада друге тајкуне? Зато што она врху власти служи као "хајкача" за јавно утеривање рекета против непослушних тајкуна. Ко је више распродао у Србији од премијера Цветковића који је задњих година алфа и омега свих приватизација. Чак се јавља истовремено као власт, Агенција за приватизацију, Агенција за процену...све у његовом власништву. Кад Бараћева(жутоцрвени утеривач рекета) почне прозивати праве кривце-онда друга прича.
Četvrtak 31.03.2011.16:20
Прочитај добро шта у неколико коментара пише горе особа под именом Ивана. Види се да разуме све, окривљује сам врх власти а ви јој лупате минусе. Сви су тајкуни у Србији лопови, не браним их. Али све је крива власт, зато што имају прећутан договор, да послују нерегуларно али да успут морају да њих финансирају. Значи Беку, Мишковићу, Чумету и свим осталима је један шеф-политичко руководство државе Србије. Читајте мало опозиционе новине и сајтове у којима се износи сва пљачка и превара министара у влади. Зашто Верица не пита Чеду Јовановића, одакле му лова?
Petak 01.04.2011.00:53
Како хоћеш. Пробај мало другачије посматрати ствари. Има ли ту логике, да она никад није прозвала ни једног од ових људи, који дрмају Србијом и који су дубоко иволвирани у сам врх власти. Она напада само тајкуне, који уједно нису и политичари. Или пробај овако. Карић није имао проблема ни са ким, док није основао странку. Странку је основао, да не би више морао плаћати рекети то му је умало дошло главе. Постоје политичари који здрћу лову на сваком ћошку,а на другој страни су тајкуни којима је дозвољено незаконито вођење бизниса, али морају платити. Зато ова хајкача само дречи на њих. Поздрав
Četvrtak 31.03.2011.14:02
Ovo sto radi ova Verica Barac je samo zezanje, da se cuje kao i njen glas protiv, da bude kao nesto da je radila.Treba oplesti po svima i u javnost treba poslati poruku ko nas je unistio i ko nas i dalje potkrada i unistava.Treba javno reci,taj i taj ju uzeo to i to.
Četvrtak 31.03.2011.14:36
Ne ne . Nije istina on jw samo patriotski lud! Da je takvih vise bilo bi i postrojavanja za SM . Srbija ipak ide na gore mislim u dubinu. Cvrsto vladaju vazilinci .
Utorak 07.06.2011.23:33
Држава служи да буде раздељена тајкунима, под овом власти барем. Видели сте то до сада Верице.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)