Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 15.03.2011.
13:02

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Nije crkva sve što se tako naziva. Slučaj Artemije ne treba da uzbuđuje vernike i javnost u velikoj meri, niti država u to treba da se meša. Fanatizma ima u sportu, politici, a uvek ga je bilo u veri, kaže u intervjuu za "Vesti" verski analitičar Živica Tucić.
Utorak 15.03.2011.13:21
Po tvojoj gadnoj faci se vidi da si antihrist,cega si ti strucnjak prodana duso,na budzetu si Vatikana kao i vecina papista na celu sa Patrijarhom Irinejom!
Utorak 15.03.2011.13:29
Bas sam hteo da postavim pitanje ko je ovaj sa slike,po cemu je postao strucnjak,koje bogoslovske skole je zavrsio,i gde? Sve sto je nadrobio ne drzi vodu,posebno kada cestitog starca Vladiku Artemija naziva fanatikom. Vladika Artemije nije fanatik,nego je proganjan od onih koji fanaticno jure u zagrljaj Vatikana po narudjbi onih od kojih primaju platu. Zasto malo naroda ide u Crkvu i ne znaju skoro nista o veri,to treba pitati SPC,zasto je to tako.
Utorak 15.03.2011.14:23
Kakve skole zavrsio,bednik,njegova funkcija je da pljuje po svemu sto je ispravno i Sveto,stvorio ga je ovaj savez za ujedinjenje i dao mu titulu analiticara pljuvaca,ide tako i prica gluposti,na radiju,na televiziji po novinama,kao on je neki ekspert za religije,ma placenik papski,on ce da prica o Vladiki Artemiju,nije bre dostojan ime da mu spomene!
Utorak 15.03.2011.18:37
Najveća krivica ovog "antisrbina" u očima desničara jeste - kazao je svoj stav, analizu, koja se njima nije svidela! I umesto da shvate da svako ima prava na svoj stav, i da je to nešto što je Ustavom države ganratovano, kao i da je to civlizacijska norma, oni su odmah krenuli u ofanzivu, ne birajući reči! Stvarno mi niste jasni!
Utorak 15.03.2011.18:54
Tako ste se svojevrmeno okomili na Mirka Đorđevića, čak mu je i bomba bačena na kuću, jer više puta jasno i javnio kazo - SPC nema šta da traži među ultradesničarima! Naravno, SPC je poptuno odovojena od njih, ali oni pokušavaju da se prikažu kao neki tobožnji branitelji Crkve i naroda! Smešno! Da li je moguće da je u Srbiji, nekim ljudima, neporostiva greška - drugačije mišljenje!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)