Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Nedelja 06.03.2011.
12:11

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 38
A
"Ovo je sterilni parlament i mogli bismo komotno da održavamo elektronske sednice i ne dolazimo, onaj zanos kada smo ušli u višestranački sistem 90-ih, više ne postoji", kaže u razgovoru za "Vesti" lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.
Nedelja 06.03.2011.12:18
naravno da nemas. ako si ti peder on nije. on je srpski medved, bre. kad on krene, iz mesta ste najebali. samo da ustane. sve ce da vas posalje na dugogodisnju robiju.
Nedelja 06.03.2011.12:32
desi brate kad ce da popijemo pivo bre ! Nego sta oce ova lopata?Zar nije shvatio da cestiti ljudi nece sa bitangama!???
Nedelja 06.03.2011.13:36
lopata toma je peder. voli na stiroporu. neki novi stil. poza... mnogo se guzi po medijima. ima poDRSKU od DS. a pivo. pa, moze. da ga popijemo za pokoj duse SNS.
Nedelja 06.03.2011.13:39
ma kakav bre medved. on je isti ko i ostali. samo da mu se fotelje docepati. onda sledi isto laganje naroda kao sto bi i svaki drugi politicar uradio. a da ga skines sa fotelje kad skontas da te lagao, e za to treba srbija jos ovoliko da potone. onda sledeci. tuzno i jadno je sto u srbiji jednostavno nema politicara kojemu bi narod mogao da veruje. mi smo bre primitivan narod i nama treba neko ko ce da nam j*** kevu. treba nam neko kao Tito. NE da nas vodi putem komunizma-(titoizma) ili socijalizma. Vec u duhu srpskog ponosa i pravoslavlja. NAD KOME CETE DA VLADATE KAD NAROD NESTANE? TEK ONDA CETE DA SKONTATE DA IMA NESTO VAZNIJE OD STOLICE!!!!!
Nedelja 06.03.2011.13:26
"Ovo je sterilni parlament i mogli bismo komotno da održavamo elektronske sednice i ne dolazimo". Ma nemoj, ti bi da ne dolazite a da dobijate plate i dnevnice, e nece moci. Da se ja pitam i poslani bi se trebali da truckaju gsb-om, da zarade svoje plate. Bogami imaju dobre plate, treba da spavate u skupstini koliko ste placeni i da se nikad ne pozalite na neku sitnicu.
Nedelja 06.03.2011.13:38
oni odavno spavaju u skupstini. neki padnu na patos. prevrcu se u parlamentu. samo jos da pocnu javno da orgijaju. sve drugo smo vec videli.
Nedelja 06.03.2011.13:42
a posle ce Todorovic da im deli najlon corapke, nego neka nadje one mrezastesa rupom na du*e lepo bi im stajale!
Nedelja 06.03.2011.13:51
Čovek sa teflon obrazom još samo da kaže da je on osvojio mandat 90-tih da uđe u Skupštinu, kao što je i ovaj mandat ON osvojio. Nije ga sramota koliko je zadužio kreditima SRS u predizbornoj kampanji, a sada svojata mandat. Neka vrati pare od kampanje, eto mu mandat. Što se tiče Montgomerija, nije on savestan nego zna ako ne prijavi ugovor proći će kao Al Kapone koji je pao na porezu. Svake godine u aprilu se kod USA podnose poreske prijave za prošlu godinu pa ćemo znati koliko je Bili dobio po tom ugovoru. Teflon Tomi neka se spremi u aprilu za iznenadjenje kada Bili podnese poresku prijavu. Samo da Bili ne podnese prijavu pre 16 aprila, propade onoliki stiropor.
Nedelja 06.03.2011.15:05
Као прво препоручио бих свим коментаторима да се много не јуначе у својој недоличној терминологији коју користе како би пљували по онима , чијег имена нису достојни све док се не потпишу пуним именом и презименом . Како Вас , више , није срамота себе самих да износите такове небулозе и препричавате оно што сте чули од себи сличних . Обичне сте баба трачаре којима се , захваљујући оваковим страницама без критерија за културну селекцију , указала прилика да свој кукавичлук , некултуру и патолошко понашање јавно демонстрирају . Подпишите се \"јуначине\" изнад сваког свог коментара , станите пуним именом и презименом морално и матерјално иза својих изјава ...па пуцајте ...
Nedelja 06.03.2011.15:55
Kumstvo i zakletva u crkvi je zvaničan čin, nema govora da neko bedno verolomstvo nazove tračem. Biti cinik pa reći da je "izgubio" blanko ostavke je nemoralno. Ostati u Skupštini ali sa politikom suprotnom od one za koju su mu glasači izglasali poverenje je prevara birača. Potpisati ugovor sa bivšim američkim ambasadorom koji je služio hrvatskim interesima je izdjanički čin. Adresa gospodina u prijavi registra u USA je William Dale Montgomery, Popovica, Grude 2015, CROATIA. poslodavac SNS Tomislav Nikolic, Cika Ljubina, Beograd, Srbija. To su ČINJENICE.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)