Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 25.02.2011.
02:55
Blic A
Srpski pokret obnove zatražio je od predsednice parlamenta Slavice Đukić Dejanović da se iz zabačenog hola u Domu Narodne skupštine uklone biste Josipa Broza Tita, Edvarda Kardelja, Milentija Popovića, Moše Pijade i dr Ivana Ribara.
Petak 25.02.2011.03:40
Kako su dvolicni ovi iz SPO i G-17.Smetaju im biste koje ih potsjecaju na SFRJ a nesmeta im imovina koju su prisvojili bivse SFRJ.Pa 90%sve vojne opreme bivse JNA je zavrsilo u Srbiji iako je citava SFRJ ulagala u tu JNA.Danas se hvale kako u najveci izvoznik vojne opreme u regionu i da u toj oblasti ostvaruju najveci izvoz.Nije im bila mrska vojna oprema bivse SFRJ kao sto im nije bila mrska ni imovina bivse SFRJ u inostranstvu.I dan danas se ostale republike natezu sa Srbijom da im vrati dio ambasada i drugih drzavnih objekata bivse SFRJ.Nije im smetalo ni kada su nasledili drzavnost bivse SFRJ dok su svi ostali morali da uloze velike novce da dodu do drzavotvornosti.
Petak 25.02.2011.04:01
Svi ti bivsi politicari cije vam danas smetaju biste su bili politicari koji su imali ostojanstvo.Koji nisu klecali i uvlacili se u guz..stranim mafijasima da naprave neku mini fabriku koja ce zaposliti 50-100 gladnih radnika vec su novcem svoje drzave gradili gigante za 5,10 ili vise hiljada radnika.Pred tim Titom se klanjalo pola svijeta a danas se citava srpska drzava klanja nekom stranom tajkunu koji im ponudi da otvori kiosk da zaposli 5 ljudi.Trebali bi staviti biste sa Vukom.DINKICEM I ostalom svitom koja je opljackala sto je u Srbiji stvorila bivsa SFRJ posto posle raspada i nije nista stvoreno
Petak 25.02.2011.11:41
Tito je deo nase istorije, kao i Kardelj, Bakaric i ostali. Draskovicu je krivo sto njegova bista nikada nce stajati pored ovih nabrojanih. On je prodana dusa, koja je od vodece partije u Srbiji napravila marginalnu stranku sa najvise lopova koje on i njegova luda Dana predvodi. Sve njih treba u zatvor. Sta ceka Srbija? I arapi su hrabriji od nas!
Petak 25.02.2011.07:55
postovani gospodine liverpool, srbija izdrzava kadrove nekoliko jugoslavija i srbije i crne gore. srbija izdrzava stotine titinih generala i drugih oficira u peMziji bivsih jugo drzava kao i drugee kadrove "zaboravljene u srbiji" otete kuce stanovi srbima iz srbije od 45-e i podeljene kadrovima bisih jugo drzava ,kao i nevracanje istih posle raspada posledne zajednice, govore da jugoslavija zivi u srbiji i danas . SRBIJA JE JEDINA OD BIVSIH JUGO DRZAVA DOZVOLILA OTKUP STANOVA DRZAVLJANIMA BIVSIH JUGOSLOVENSKIH DRZAVA VREDNIH DESETINE MILIJARDI EVRA. od nasledstva jugoslavije srbija dobi obavezu izdrzavanja vasih kadrova,zar ne? dosta vise jugoslavije u srbiji .
Petak 25.02.2011.10:09
Kakve gluposti ti pricas???o kakvim stanovima vrednim desetine milijardi evra?Pa citava srbija ne vredi 10 milijardi evra.O kakvim kadrovima i generalima bivse SFRJ srbija brine.Pa nismo mi ostali odrasli u pustinji da neznamo da su i kadrovi i generali otisli sa svojim novim drzavama.Nevaljaju vam celnici bivse SFRJ sto su vam ostavili stotine hiljada radnih mjesta a jucer se citava srbija zahvaljuje japanskoj ambasadi i japanu sto je panasonic otvorio 20 radnih mjesta.Pa tito je toliko imo portira u zastavi.Spali ste ko prosjaci da se zahvaljujete sadaci svjetskih mocnika.ZAMISLI UDARNA VIJEST NA DNEVNIKU ;JAPANCI OTVORILI FABRIKU ZA 20 RADNIKA U SVILAJNCU.Ejjjjjjjjj BJEDNICI
Petak 25.02.2011.10:55
Оно што највише смета у читању коментара је заобилажење истине. Какав Тито, какви бакрачи ... Да је среће и памети у овом народу тај странац НИКАД не би ни био ту где јесте. Али српски усуд је да је туђе боље од свога сопственога, па се десило оно што данас учимо да је светла српска историја. Оно што не учимо, а добро знамо је, да је након рата после информбироовског пленума, од 1948 године из Србије исељено 48% индустрије. Да знаш да ми Тито ништа али НИШТА није дао већ узео. Узео ми је и аутоиндустрију, а да не лажем ево ти линкови па гледај прве авионе у Југоисточној Европи прављене у Србији од 1910. године. http://dragan.freeservers.com/industrija/history.htm
Petak 25.02.2011.12:41
"Ličnosti koje predstavljaju komunističku dikataturu i teror ne mogu krasiti demokratsku instituciju". Smo sto svi zaboravljaju kako je narod ziveo za vreme SFRJ. A ovi sto danas traze da se sklone biste su lezali po koje kakvim zatvorima. Nisam pristalica komunizma ali sam u ono vreme ziveo na svom ognjistu i mogao sa familijom svake godine da odem 10-tak dana na kupanje u slanoj vodi. Mi smo jednostavno narod kome treba diktatura da bi se kretali u napred. Sada krenemo korak napred pa skacemo 10 u nazad. I jos nesto, u ono vreme kada dodjes sa "crvenim" pasosem na zapad svi skacu oko tebe jer znaju da si dosao sa parama iz dostojanstvene drzave.
Petak 25.02.2011.07:36
sve inicijative stranaka koju predvode titini komunisti bivsih jugoslovenskih drzava su smesne. srbi iz srbije su sampioni naivnosti,zar ne?
Petak 25.02.2011.08:05
tako je uklonit sve biste i postaviti samo bistu vuka draškovića s parolom: "ja i samo ja."
Petak 25.02.2011.08:42
Ovaj Draskovic je los da nema dalje,pa Draskovicu sad je u Srbiji sve super samo su nam te biste sporne,pa ces ti imati materijal da pametujes,e sram te bilo izdajice,Srbi na Kosovu izmasakrirani i gladni, a vi se pravite ludi pricate o bistama,Boze dragi kakav smo to narod!
Petak 25.02.2011.12:29
ako je ono vreme kad smo živjeli ko ljudi bilo vreme diktature i terora ,kako možemo nazvati ovo vreme blagostanja i demokratije a ne živimo ko ljudi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)