Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 04.02.2011.
01:54 >> 14:20h
Press A
Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić siguran je da će miting zakazan za subotu 5. februar proteći bez incidenata jer ta stranka neće da ruši vlast na ulici. On kaže da SNS održava miting da bi pokazao svoju snagu i vlasti uputio zahtev da u roku od dva meseca raspiše vanredne izbore, a ako se to ne desi on je spremio parče stiropora na kojem će sedeti na ulicama u centru Beograda do ispunjenja zahteva.
Petak 04.02.2011.02:09
Dabogda ti Tomo bio i presednik i premijer .Nadam se da bi konacno doveo srbiju da joj se desi sto se desilo bosni.To ti zele svi srbi iz bosne koji su bili ludi pa ratovali da ostanu u nekoj zajednici sa Srbijom .Sve mi budale koje smo mislili da nas smatrate srbima a u stvari mi smo bili i bicemo za vas samo tamo neki bosanci.SVI KOJI MISLE DRUGACIJE NEKA MI OBJASNE KAKO SRPSKOG CLANA PRESEDNISTVA BIH RADMANOVICA NAZIVAJU BOSANCEM U CLANKU ''BOSANCI POBJEGLI SA JOSIPOVICEVOG PRIJEMA''ako je za njih Radmanovic bosanac onda smo i mi svi bosanci.
Petak 04.02.2011.03:03
Овај бриселски близанац просрпског председника је припремио клупу са резервним клоновима ових на власти. Ми Срби морамо добро водити рачуна ко нам ради о глави, али још више морамо водити рачуна, коме ћемо дати нашу подршку. Србин, који забије нож у леђа венчаном куму, није Србин. Зато, треба водити рачуна под чијом командом и под чијом заставом се иде у бој. Битније је од препознавања непријатеља.
Petak 04.02.2011.03:09
Nego, Tomo, bivsi lopataru na pogrebnom u Kragujevcu..od kud ti 400.000 Evrica za stan.Od kud tvom junosi Vucicu stan od par stotina kvadrata ? Za ostalo cu te pitati kad vas Narod pocisti na djubriste istorije..zajedno sa svim ostalim lopinama sto ne silaze sa RTS-a.Ne znam ko je gori od vas ..zuti il crveni il kumoizdajnici.E moj prosecno losi srednjoskolac..ti mislis da ce tebi neko dati da upravljas Srbijom.Sedi ljigavo-ulizicka faco i ne javljaj se vise.Koliko ne podnosim crveno-zute komunjarske unucice, toliko si mi ti jos manje drag. Piiihhhhh..smrdite na pokvarenost svi od reda
Petak 04.02.2011.08:24
pobedice. ako nece on, kazi mi onda koga ti vidis da mu moze sada parirati. nema bre, ni jedne stranke sa takvom snagom, i glasackom masinerijom. niko njega vise ne zaustavi. mozemo samo da ga mrzimo. sto se mene tice, on je gnjida... ali onaj koji je mogao, nije smeo ili nije hteo da ga spusti na zemlju ili pod...sad je kasno. toma lopata je vec uveliko u vlasti. samo jos da ozvanici svoju vladavinu.
Petak 04.02.2011.08:06
nece. nazalost. ima podrsku dedinjskog i briselskog klana. ne zaboravi da ima potencijalnih 1000 000 biraca. on je postigao svoj maksimum. vladace srbijom !
Petak 04.02.2011.03:54
Odrzava miting da bi pokazao svoju snagu,a za to koristi nezadovoljstvo naroda.Po ko zna koji put se povlaci ako ne pobedi na izborima. Prevrtljivac i lazovcina kao Francetic i ostali.Sjasi Kurta da uzjasi Murta. Srbi nemaju koga da biraju.
Petak 04.02.2011.08:07
nemaju. niko se ozbiljno nije potrudio. zato ce toma lopata pobediti na predstojecim izborima.zaboravimo na zivot, narednih deset godina.
Petak 04.02.2011.04:52
vjeruj mi prijatelju imam neke rodbine u srbiji i bio sam stotinu pyta tamo i pre i posle rata nikad nikog nisam cuo da za nas srbe u bosni kazu bosanski srbi uvjek samo bosanci.Samo oni srbi iz bosne koji nikad nisu bili u prilici da se nadu u drustvu srbijanaca misle kako ih njihova braca preko Drine smatra srbima.Mi smo bili i ostali za njih ,,GLUPI BOSANCI''
Petak 04.02.2011.05:41
Za mene, nema razlike sa kojeg podrucja su srbi,svi su oni moji,i ne delim ih po mestu rodjenja,a poznajem veliki broj srba iz srbije i iz drugih mesta,i nema razlike medju nama. Srbi se cesto zovu po mestu rodjenja,na primer mene cesto zovu sumadinac,druge pirocanac, treci carapani. Srbe iz Bosne cesto zovu Bosanci iz navike jer je to bila jedna republika sastavljena od nekoliko naroda.Sada kad se kaze Bosanac uglavnom se odnosi na muslimane,i novu izmisljenu naciju.Vremenom ce i to se prevladati,ali u Bg ima mnogo srba izbeglih iz raznih krajeva,pa za koga li oni glasaju,i da li su se navikli na nesto drugaciji mentalitet i prihvatili srbiju za svoju jedinu domovinu.
Petak 04.02.2011.06:12
Pa ne zanima ni mene niti mi smeta,Samo hocu da kazem koliko smo bili glup narod koji smo povjerovali tamo nekom crnogorcu Karadjicu i pojedincima iz Srbije da se odreknemo da je Bosna nasa domovina i da se izdvajamo iz bosne pravljeci neku novu srpsku republiku prepustajuci bosnu muslimanima.Bosna i kad je bila prije samostalna drzava bila je drzava srba i hrvata .Umjesto sa srpski dio bosne proglasimo Srpskom bosnom i tako nastavimo sa svojom bosanskom istorijom mi krecemo od nule.Danas muslimani masu ljiljanom kao njihovim grbom a taj ljiljan bio grb jos bosne sa Tvrtkom prestolu.Inace ne smeta meni ja sam bio i ostao bosanski srbin jer to mi je bio i djed,pradjed i njegov pradjed
Petak 04.02.2011.09:08
BOLJE DA SJEDNE NA PRUGU ALI U NEKOM TUNELU .MOZDA BI BILO SRECE DA MASINOVODA BUDE NEKI RADIKAL
Petak 04.02.2011.17:15
Da povlaci se iz politike kao Vucic sto je najavio ako ne bude gradonacelni. Pa gde bi oni bez politike hleba jeli, o cemu lazu stalno.
Petak 04.02.2011.21:09
sutra ce biti mnogo naroda, ali to nece biti samo pristalice tome nikolica i njegove stranke raznoraznih jugoslovena,niti ce na miting doci ljudi da zahtevaju raspisivanje vanrednih izbora dva meseca ranije. zahtev da izbori budu dva tri meseca ranije je samo jos jedna prevara jugoslovenskih stranaka opozicije i pozicije. narod ce sutra doci da kaze DOSTA VISE PLJACKE SRBIJE! SRBIJI TREBAJU DRZAVNICI IZ SRBIJE A NE RAZNORAZNI JUGOSLOVENSKI POLITIKANTI!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)