Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Četvrtak 27.01.2011.
22:51

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/comments/all.phtml on line 36
A
Predstojeća gradnja gigantskog krsta visine 80 metara na brdu Vinik u Nišu, te najava podizanja tog hrišćanskog znamewa na planini Rtanj iznad Sokobanje, koji bi trebalo da bude čelične konstrukcije i visine između 150 i 200 metara, kao i moguća gradanja krsta visokog 200 metara na teritoriji Eparhije mileševske, ali i jednog na Zlatiboru koji bi bio visok preko 300 metra, ocenjeni su kao pomodarstvo i megalomanija na tribini pod nazivom "Hrišćanstvo na metar" koja je održana u Nišu.
Četvrtak 27.01.2011.22:57
Upravu su. Umesto podizati krstove koji nicemu nece sluziti, osim takmicenju ciji ce biti veci, trebala bi Crkva da pomogne narodu koji gladuje, a ne samo da uzima od naroda i da osudjuje nevine.
Četvrtak 27.01.2011.23:50
Na slici se vidi kako izgleda PRAVOSLAVNI krst pa neka uporedi kako izgleda katolicki KRIZ , dedinjski pop.
Petak 28.01.2011.00:03
Na ovim prostorima očito treba zabranit komentiranje,izjavljivanje i prakticiranje bilo kakvih političkih,vjerskih obilježja,skupova,obreda,događanja,jer za sve ove narode vjera-istorija-istina i politika kao takva (u izvirnom obliku) NIJE!!! i ne postoji,ne znaju šta je,te sve navedene teme non-stop,svako-dnevno,od jutra do mraka, Z.L.O.U.P.O.T.R.E.B.LJ.A.V.A.J.U...!!! Btw.. Tek sad svaćam zašto je Tito zabranio gore-navedene stvari..! (mada osobno sam za slobodu govora,prakticiranje svih ljudskih,vjerskih i ostalih sloboda i prava,ali to kod nas ne prolazi) P.S. Balkanska posla,nigdje u svijetu ovo ne postoji,jedinstven slučaj CIRKUS ! sačuvaj Bože i oprosti im jer ne znaju šta rade.!
Petak 28.01.2011.00:56
Pa da se tako zaboravi sta je katolicka crkva radila. Zabraniti secanje i zaboraviti,pa ponovo iz pocetka isto. Zar nije jednostavnije da se iskreno pokaju i vrate pravoj veri,pa ujedinjeni gradimo ciste odnose,nego da silom i svakakvim podmetanjima naturaju svoje verovanje drugima, sto izaziva jos vecu odbojnost medju vernicima,koji nose na svojim ledjima posledice njihovih greski. Kako bi reagovali tvoji da im u sred zagreba naprimer postavite iste velicine Krst,ali pravoslavni. Nebi uspeo ceo ni da prenoci.Osvrni se ti na svoj narod,ostavi srbe na miru. Jadno je od tebe sto se petljas tamo gde ti nije mesto,a dobronameran nisi.
Petak 28.01.2011.03:50
Radi ovakvih naših komentara je BOG!!! bijesan,i teško nama jadnicima svima od reda.....Nema spasa svak govori da je njegova vjera "prava" !?!? Upravo takva i slična stajališta su nevjernička,ko god ih izgovorio Pravoslavac-Katolik-Musliman-Judaist-Budist itd.... Bog je jedan,jedini,svemoguči,stvoritelj SVIH-nas od prvog do zadnjeg,stoga odakle pravo bilo kome da prisvaja Boga sebi!?!? Bog je jedan i mi Katolici i vi Pravoslavci ga zovemo Isus-Krist,Muslimani ga zovu Alah,Židovi ga zovu JHVH,Budisti-Buda itd... Ne igrajte se Bogova ljudi,premaleni ste da bi to radili...
Petak 28.01.2011.05:15
Onda neka se svako drzi svoje vere,onako kako je primio.,a ne da prisiljava druge da uzimaju njihovu veru koju su nasledili. Bog je jedan,ali oni koji Veruju u Isusa Hrista,nece nikad da slave Alaha,Budu,ili bilo kojeg drugog ,i tu nesme niko nikoga da prisiljava jer vera je cin odluke po sopstvenoj volji,a delom zavisi i od naroda kom pripadas. To sto svaka za sebe tvrdi da je prava,neka Bog odluci,ali da se svi pridrzavamo bar desetinu zapovesti,ovakvih problema nebi bilo.
Petak 28.01.2011.09:08
Isus nije Bog nego sin Božiji. Kod pravoslavaca se govori - u Ime Oca i Sina i Svetoga Duha . To su ona tri prsta kojim se krstimo. Katolici koriste ime Isus Krist i imaju križ. Pravoslavni znaju za ime Isus Hristos i krst. Tajni znak prvih hrišćana je bio oblik ribe. To je od grckog imena ribe IHTIOS ( tajni kod za Isus Hristos ). Sada bi katolici da izbrišu Srbima sećanje na izvor Hristove vere, ali dalje od Dedinja neće ići.
Subota 29.01.2011.01:56
Prije svega ne bi da nikom ništa briše,nit je to u redu niti to netko želi,ali zanima me zašto onda kažeš na Božić,Hristos se rodi...!?!?! i zašto na Uskrs slaviš tako veliki Sveti blagdan..!?!?!? ako Isus nije Bog,ako Isus nije Bog ili Božji sin,šta je potpuno ista stvar ćim ga je sami njegov Otac Bog poslao na zemlju da donese nadu itd...!?!? Ali ionako ovo su preteške teme,i jedan je zaključak siguran a on glasi kako smo i rekli,nek se svak drži svoga,a dragi Bog nek odluči ko je u pravu!?!? ako se po ovom pitanju već mora dokazivat ko je u pravu..!?!?!? P.S. Sa ovakvim ponašanjem svi se ponašamo kao antihristi,nevjernici,bogohuljnici itd...Bog će nas sve potarasat u to sam uvjeren..!
Četvrtak 27.01.2011.23:44
Sada ce neko spretan da otvori fabriku liftova za voznju kroz krst do vidikovca na vrhu. Ljudi Boziji pa 300 metara je visoka zgrada od oko 100 spratova.Nije ni ovaj od 80 metara za podcenjivanje to je oko 25 spratova.Jos ce se takvi krstovi zvati Hristov toranj kao onaj Avalski.
Petak 28.01.2011.11:41
Ko daje više, ko daje više? Dragi vernici, Bog vam se obraća, raspisujem konkurs za javno pokazivanje ljubavi prema meni. Veći Krst, bliže ste Raju. Kakve škole? Kakve bolnice? Kakva pozorišta, kakvi bakrači? Samo krstače i crkve hoću. Ma u crkvi i da živite, i popovi da vam budu učitelji. Vraćaj srednji vek na velika vrata!
Utorak 14.06.2011.13:56
Dakle Satanisticki ritual je poceo.Bit ce gotov dok im papica iz Rima dode.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)