Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 25.01.2011.
09:07
P. Arsić - Vesti A
Lider SDA Sulejman Tihić potvrdio je da mu je u Berlinu predstavljen predlog za promene Ustava BiH. "Vesti" su prve objavile, još početkom decembra prošle godine, da će pod dirigentskom palicom Nemaca biti pokrenuta reforma Ustava BiH. Tihić i Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH, protekle sedmice boravili su u Berlinu, na poziv kancelarke Angele Merkel s kojom su se sreli krajem novembra prošle godine.
Utorak 25.01.2011.09:20
Наравно прво су звали муслимане и Хрвате да их питају како да промијене устав тј. шта то овим народима одговара, а онда зову и Србе у Берлин да ми само прихватимо како они скроје.Надам се и вјерујем да Додик то неће прихватити или у противном неће бити добро.
Utorak 25.01.2011.10:15
jos kada bi se dodik pitao. bilo bi dobro. mislis da on nije znao gde i kad se pisao ustav. kad bude raspisao referendum, verovacu mu. do tada ne !
Utorak 25.01.2011.13:07
Твоја констатација стоји, ко још вјерује политичарима!
Utorak 25.01.2011.22:08
Bez zle namjere,ali prije otprilike mjesec dana ostavio sam komentar na sličnu temu i tada sam rekao da šta Švabo kaže to će bit zadnja,više nema ni Amerikanaca ni nikoga po tom pitanju,Njemac zna šta želi i njima na putu neće stat ni USA,ni Rusija,ni bilo ko drugi...rekao sam da je to Njemac,tad su se svi protivili i ostavljali negativne komentare,evo ga sad ko je u pravu...!!!???? Živio sam u Njemačkoj 20god.upravo za vrijeme rata i gledao sam i pratio Njemačko ponašanje,kad god su oni rekli i kakvu god su odluku donijeli to je bio AMEN!!! Mislim da je tako i sada,samo bih volio da su konačno sva TRI!!! naroda zadovoljna s tom odlukom,šta iskreno sumnjam pozz...!
Utorak 25.01.2011.22:14
Prijatelju ko pita Dodika,Komšića,Tihića,Čovića...???!!! Ko u to vjeruje taj se debelo vara,taj treba odma shvatit da živi u zabludi i da ispred normalnog svijeta ispada smiješan,a sad svatko ima pravo na svoje mišljenje...Da su Njemci i ekipa htjeli prepustit stvari u rukama gore navedenih,davno bi to učunili,okrenuli se i otišli,a kako vidimo stvari su potpuno obrnute,tu spasa nema,već se ljudima treba kazat ISTINA!!! u oči šta na žalost niko od opet ponavljam gore-navedenih nema hrabrosti-morala-karaktera i odgovornosti,pozdravljam...!
Sreda 26.01.2011.00:30
Не знам да ли с тобом да улазим у расправу око ове теме, јер нас нису ни 92. питали шта Срби хоће, па смо изградили Републику Српску, а знаш добро да је ТВОЈА војска ( дакле агресорска) замало дошла до моје куће (Добој). Значи да смо слушали ``паметне`` ЕУ мудраце ја бих сад био у Србији као избјеглица ако би уопште и преживио. Није баш ни њихова задња уколико имаш вољу! Позз...
Sreda 26.01.2011.01:27
Ozrenac,opet me nisi razumio,u svom tekstu ne mislim te mi nije namjera određivat kome je šta dobro ili ko gdje,kada i s kim treba ić (odvajat se,dijelit,koalirat itd..) ja sam htio reć ako ćemo iskreno razgovarat da se u BIH-a doista niko za ništa ne pita,ali doslovce ništa,tko imalo prati zbivanja u toj državi jasno vidi da je sve to svedeno na obična prepucavanja do situacije dok Njemac ne nazove sve gore navedene i objasni par stvari,a oni kao djeca u vrtiću teti nedvosmisleno i potvrdno klimnu glavom kako su suglasni da "SVI SKUPA" idu zajedno na exurziju...:)))..vjerujem da si me pročitao između redova pozz..!
Utorak 25.01.2011.11:25
Да су узели свој устав па нешто паметно предложили из њега, или из своје правне историје, то не би био никакав проблем, али лопови би да `окушају` нешто ново. Где? У малом експерименталном простору званом БиХ.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)