Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 22.01.2011.
09:41
Novosti A
Bivši ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik DSS Dragan Jočić, koji je pre tri godine doživeo tešku saobraćanu nesreću, za "Novosti“ je prvi put govorio o svom zdravstvenom stanju i oporavku.
Subota 22.01.2011.14:21
Slobodno ostavljajte minuse koliko god mozete, ali ovo sto pisem je 1000% istina Prvo, JESTE ga pas izgurao sa autoputa, ali zbog par cinjenica: - Dzip je bio policijski Puch koji je JAKO nestabilan (visok i uzak) - Vozilo se brzinom od PREKO 200km/h Zna se vrlo dobro sta ga je u stvari povredilo i sa kim je isao da se nadje, a to da je dobar i posten covek pada tom cinjenicom odmah u vodu Njegov zivot tokom funkcije i pre nje me se ne tice, ali svako ko se druzi sa JAKO sumnjivim licima i ponasa se bahato tokom voznje autoputem mora da plati na ovaj ili onaj nacin...on je platio na najgori...mozda i zasluzeno....
Subota 22.01.2011.19:35
Brate,taj model,blinda,je daleko od nestabilnog.Pas koji je kako kažu bio težak 70kg,vučjak ako se sećam dobro,je visok oko 80 cm najviše.Puch ili Mercedes G čak i običan ga ne bi ni osetio.On se vozio u mečki G koliko znam,ne u Puchu.Jedino mečka sa G klasom,iako blinda,može do 210kmh.Puch do 180kmh.A tek ono što je bilo u gepeku?Šta se beše lovi sa onim?Neka živuljka od 10ak tona?
Subota 22.01.2011.19:56
Mozda sam ih pomesao, imas pravo verovatno, bice da je Mercedes G...Razgovarao sam sa vozacem ali ga nisam pitao za model. Nije vucjak, neka druga rasa. Na tom delu puta je inace bio mrkli mrak (pozdrav za Puteve Srbije i bivseg nam predsednika Lilica) Samo cu ti reci da sam LICNO bio prisutan da vidim kako obican ZEC pravi totalnu stetu na pandurskoj Floridi... Ako ides dovoljno brzo, ne treba ti ni 70 kila zivuljka... Dzip se inace prevrtao nekoliko puta u kontra traci. Tako je, isli su u lov, puska ga je povredila... A sa kim je isao u lov? Pa eto, recimo da je to "kontroverzni biznismen" prezimena slicnog njegovom...
Subota 22.01.2011.23:09
Za taj kalibar se ne daje dozvola u Srbiji,ministri policije je vole,sebi izdaju dozvole.Ne znam jel daca sebi uzeo nešto?Ali opet,imao sam prilike da probam G klasu,običnu,400 cdi.Extra auto,nemam reči da opišem,klasa za sebe.A znam da skoro može da prođe kroz tramvaj G koji je blindiran.Znam i da fazan može da unakazi mercedes sprinter,onako muški.Ali G i ono tumbanje.....Pre verujem da je bilo nešto drugo u pitanju.Koliko sam video na fotkama,prevrtanje je počelo tek na drugoj strani,u trakama suprotnog smera.A dve su bankine prethodno bile pocepane.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)