Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 21.01.2011.
09:51 >> 12:33h
Press, Politika A
Beogradu se u dijalogu sa Prištinom ne savetuje razmatranje pitanja statusa, ali Srbija može usmeriti pregovore na promenu granica južne pokrajine, poručeno je srpskim vlastima u Evropskom parlamentu, piše današnji "Press“.
Petak 21.01.2011.15:25
Ма каква ЕУ, какав ЕП, Косово је Србија и крај приче. Шиптари могу само да сањају о тој независности... они никакву власт тамо немају, српском јужном територијом управља САД и то је чињеница. Ми смо бар успели да задржимо контроле над 3% територије, тј. севрним делом Космета. Али кад пукне САД пуца им и тај систем на Космету, а то ће бити врло ускоро...
Petak 21.01.2011.10:04
Uprkos obećanjima legalista i kvazievropejaca da se to nikada neće dogoditi, uprkos njihovom napadnom i dosadnom samoreklamerstvu da će sačuvati Kosovo i obezbediti evropske perspektive za Srbiju, uprkos pobedi na predsedničkim izborima lažnih proevropskih snaga, kako sami sebe nazivaše, Albanci su proglasili nezavisnost Kosova i Metohije i konačno se otcepili od Srbije. Oni su decenijama živeli otcepljeni od Srbije, ali su sada odlučili da to i legalizuju.
Petak 21.01.2011.10:08
Albanci su razumeli komercijalnu civilizaciju. Vodili su dvojno knjigovodstvo. Prihodnu i rashodnu stranu. Potkupili su svetske političare i medije narko dolarima. Cilj je opravdavao sredstva. Srbi su bili negativci koje je trebalo kazniti. Film je dobro režiran. Siledžije protiv nejači. Krvnici protiv bespomoćnih. Državna sila protiv pokreta otpora. Pakleni plan je, nažalost, uspeo. NATO zlikovci su okrutno bombardovali nezavisnu i suverenu državu. Miljenik Vašingtona je satanizovan, a sa njime svi SrbiGrađani su krvavo platili svoje idolopoklonstvo. Osiromašenim uranijumom obogaćen je međunarodni pravni poredak. Nakon NATO bombardovanja Srbije umrlo je međunarodno pravo....
Petak 21.01.2011.10:10
...Umesto međunarodnog prava uvedena je sila. Tadić i Koštunica nisu krivi što su nam oteli deo države. Tadić i Koštunica su krivi što su lagali građane. I to i danas rade. A to ne sme da se radi. To je opasno. Pale vatre tamo gde treba da se gase požari. A onda nevina deca stradaju u napadu na ambasadu. Tadić i Koštunica su krivi što su ostrašćeno ubeđivali srpsku javnost da se otcepljenje nikada neće dogoditi. Obični građani su obmanuti. To nam se isto dogodilo i za vreme bombardovanje. Tadić i Koštunica su krivi što ne razumeju globalna svetska kretanja. Krivi su što obmanjuju narod kako bi ostali na vlasti i što sada, posle poraza, pale vatre da bi sakrili svoju nesposobnost!
Petak 21.01.2011.15:16
Meni se krv sledila u zilama. Iako znam i na svojoj kozi osecam koliko je lose, nekako sam samoj sebi govorila " ma ti si laik, nemoguce je da neko bas toliko hoce da unakazi svoju zemlju ". Pa mi smo ga ugasili skroz ako se hitno nesto ne uradi, ali hitno . Joj, razboleh se od onog teksta. Valjda ce ovaj covek i Dveri nesto da preduzmu, a i svi mi sa njima zajedno.
Petak 21.01.2011.10:52
Ima dve stvari koje su definisane kao nesporne. Prvo, u tački 5, da se status u pregovorima ne spominije, jednostavno da o tome više nema govora. Drugo u tački 7, da Srbija mora rasformirati svoje "paralelene instistucije" u drugoj državi. Čak i Đelić većiti lažov ne sme da se javi iz rupe gde se zavukao posle ove nacionalne katastrofe. Evropa je Srbima rekla istinu, a korumpirane žute jednostavno pustila niz vodu, zadatak je gotov
Petak 21.01.2011.13:38
Нама подела никако не одговара. На јужном делу је већина наших средњовековних манастира и цркава, велики број културно-историјских споменика које Шиптари свакодневно уништавају. Америма такође не одговара подела, они хоће цео Космет, тако да ће бити или ми или они!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)