Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Utorak 11.01.2011.
22:22
Vestionline A
“Očekujem da sud učini sve da napadači plate za život koji su uzeli, za nas su svi oni krivi, jer u takvom napadu nema nevinih“, izjavila je Suzan Taton, majka ubijenog francuskog navijača Brisa Tatona, pred Višim sudom u Beogradu, gde je u utorak počelo iznošenje završnih reči na suđenju za ubistvo njenog sina.
Sreda 12.01.2011.01:28
Знам да није део теме али молим редакцију да ми не брише коментар, јер се делом уклапа у причу о српским хулиганима! Сада су управо обрисани сви коментари на тему "Sinovac ustaše na hrvatskim izborima", јер је вешто злоупотребљена од већ познате екипе, која разра сваку дискуију на овом порталу, за нова вређања и клевете. Редакцијо докле ћемо ми пристојни посетиоци да трпимо последице њихових аморалног понашања. Зашто им коначно нису налози обрисано, зар ћемо и 2011 бити жртве безумне ксенофобије и ултранационалистичких памфлета? Шта ли ће тек да напишу на ову вест - да Татон и није убијен, да је то измислио Тадић или ДС Хадје да коначно заједно засутавимо насилнике и на улицама и овде!
Sreda 12.01.2011.01:32
Због њих (Кајга, Брее, Отписани, Жути Кајга, Сербона, Мачков Камен, Крајишки корпус итд) све више људи напушта овај портла.Згорежни су, прво, реториком тих персона, а као друго - чињеницом да они уопште и могу тако да пишу! Па то су људи који су пре само 2,3 месеца величали насилнике на београдским улицама и називали руљу хулигана и паликућа - патриотама! Докле да трпимо, питам опет, то ментално насиље овде! Читам на другим порталима, има и по неколико СТОТИНА коментара не неку вест, разних ставова, али нигде нема тавког вербалног насиља као овде. Ја волим ваш портал и желим да и он буде деконтаминиран од таквих појава, од оних који не знају шта је цивилизована дискусија.
Sreda 12.01.2011.11:41
Divan komenatar! Bravo! Da ne bude zabune, da ne bude kako sam prepisao, da znaju svi posetioci portala - trenutno pripremam blog o mentalnim nasilniciima na ovom portalu , znamo svi na koga se misli; svojom ljubaynoscu Marta mi je dala da deo njenog komentara uzmem kao uvod! Hvala puno na tome, i idemo dalje, protiv onih koji srozavaju ugled ovog portala!
Sreda 12.01.2011.04:46
Prvo da spomenem advokata Bajazita.Pitam se,i ako je advokat-ima li on "poroda".kad' tako hladno trazi oslobadajucu odluku za jedan ugaseni mladi i nevini zivot.Neka se stide svi koji ovog momka Tatona stavljaju u kontekst "huligana",zrtava Nato-agresije i drugih glupsti.Treba uciniti sve da s'peremo crnu mrlju sa nasih prostora i nase omladine koja se ne smije poistovjetiti sa grupom drogiranih ulicara. A ovi minusi na normalne diskusije,zna se ko stavlja-hulugani i njihovi saucesnici.To nije ni bitno,neka u moje ime niko ne stiti srbe na neposten nacin.Hvala svima koji bi da iskrive sliku o istini.Volim da se sretnem sa istinom pa i kad mi nije po volji,jer lakse cu doci do pravde ako znam
Sreda 12.01.2011.11:45
Ovo me je potsetilo na onaj legendarni citat Mime Karadzica - "...Tata, gori si od Bajazita...". Izgleda da je advokat Bajazti gori i od onog Bajazita i od tate-Bajazita! Zaista, bilo je strasno slusati te orkestrirane izjave amoralnih advokata, i za pare na sve spremin, kako jos jedan tezak zlocin relativizuju, i jos se pitaja ko to vrsi nasilje i nepravdu nad njihovim klijentima! Sramota! Bjanka, dzaba pises, ovde isto imas takvih mentalnih nasilnika, onih koji te iste huligane, razne Kovacevice, Misice i njima slicne, nazivaju herojima i patriotima. Srbija polako sve bise gazi u neofasizam, i nesto mora pod hitno da se preduzme. Sta li je sledece, pitam se...
Sreda 12.01.2011.15:51
Ma ne mogu vise ni da citam ove gluposti od nerealne odbrane srpstva.Vjeruj znam svoje korjene unazad sest koljena,ali na u porodici niko nije "pograsno nasadivao".Morali smo razlikovati dobro od zla jos iz najranijeg djetinjstva..pa tek onda imena i prezimena...Zlo je zlo-pa bilo s'koje strane svijeta da dolazi i obratno za DOBRO!.Sta li je krivo jedno dijete koje je doslo da se "provede",pogleda utakmicu i sa utiscima se vrati u svoju sredinu da preprica utiske??? A HULIGANI beogradski su spremili i sifru napada.Sram ih bilo-Pa nije to dosao Hitler sa stabom da napadne Srbiju...Sve to treba pohapsiti i na dozivotnu robiju poslati u celiju 2x2.I to im je previse.Takvi mi "srbi"ne trebaju...
Sreda 12.01.2011.21:37
Na žalost Bjanka svi mi koji tako pišemo i mislimo smo za ove "dežurne Srbe" na portalu - izdajnici i plaćenici, koji kao po nelijoj želji pišemo tekstove. Smešni su i glupi u isto vreme sa jednom te istom tiradom. Napisao sam blog sa temom o mentalnom nasilju nad čitaocima ovog portala, to ti je opcija "najnovije" i molim te pogleda i daj podršku za brisanje naloga svih nasilnika ovde! Vreme je da Vesti online budu ono što su bile - sajt za informisanje i civilizovanu razmenu stavova a ne prostor za širenje neofašizma.
Sreda 12.01.2011.23:18
Danas-vidim sve su novine pune vijesti o ovom slucaju...vise mi je muka od advokata,a o komentarima da ne pricam! Zivimo u svijetu "nakaznom" od ljudskih nakaradnih shvatanja...U guzvi sam sa poslom i zivotom,ali eto "doletim"ponekad na ove stranice i onda mi se sve smuci.Podrzacu Te u namjeri (ako se snadem sa lokacijom).Neko mora uciniti nesto da bi stvarno ove novine i vijesti licile na civilizaciju...
Sreda 12.01.2011.23:54
Veliki pesnik Njegoš je kazao - Svet je ovaj tiran tiraninu a kamo li duši blagorodnoj! Mislim da se Njegoševe reči savršeno uklapaju u sve ono što rade i govore advokati huligana i ubica i oni sami! Mi živimo već godinama u moralno poremećenom društvu, gde je dežat odavno postao žrtva svoje žrtve, kako to neko lepo napisa. Meni je to postalo jasno još 2008 godine kada je Beograd potreslo nekoliko unapred izrežnirah divljanja kvazi-patriota i njihovih politički vođa i ideloga, koji su manipulisali našom omladinom. To isto su uradili i 10. oktobra prošle godine. Naše je društvo prepuno nasilja i to nekome savršeno odgovara, onima koji ne žele naprednu i evropsku Srbiju, nego društvo...
Sreda 12.01.2011.23:59
prepuno ksenfoboije, mržnje i agresije. Oni ništaci koji su počinili zločin i sada se još glume žrtve, i ovi naštaci sa portala kojih podržavaju i nama daju minuse, jestu isto društvo, nekada i buklvano ali uglavnom po sistemu vrednosti, bolj reći BEZvrednosti. Zar ti isti ne traže godinama kao neku pravdu za huligana Mišića, zar nisu veličali nasilnika Kovačevića, i naravno nigde nema P od pravde za njihove žrtve, njihove porodice. Sramota je kakvu lošu sliku šaljemo u sveto od Srbiji i Srbima zbog takvih moralnih bednika! Zato moramo da se borimo svim silama i sredstvima za bolju, humanu i evropsku Srbiji.
Četvrtak 13.01.2011.17:57
U pravu si sve.Zamjenile su se ocjene vrijednosti za ljudska ponasanja.Ko smo mi da nesto rijesimo-kada su pune ulice a prazne ludnice nakaradnih ljudi???Dobro rece "Bojke"-mozemo ga podrzati u zahtjevu,a koliko ce se uspjeti-pitanje je...
Utorak 25.01.2011.17:55
Kazne su za primer i to je u redu ali nije u redu sto ce ovi momci ni krivi ni duzni lezati po 30 godina za delo koje nisu pocinili.gde su video snimci iz obliznjih kafica?zasto to nemoze da se vidi i utvrdi tacno ko je kriv?ovo je maslo vlasti a samo zato da bih se mi pokazali kao dobar djak eu skole.ovi momci izlaze napolju tadicu 2012 kad ti odes.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)