Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 08.12.2010.
05:38
Press A
Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je juče da bi bivši ambasador SAD Vilijem Montgomeri trebalo da ''podeli sudbinu" organizatora ubistva Zorana Đinđića Milorada Ulemeka Legije! S druge strane, Montgomeri odgovara Jovanoviću da bi srpskoj javnosti morao da položi račun o svom odnosu sa ubicama Đinđića!
Sreda 08.12.2010.07:44
Hahahaha, sad nam je i Mongomeri otkrio Ameriku! Pa o tome se i bez njega pricalo i prica, ali niko nista ne preduzima!!!
Sreda 08.12.2010.07:57
Čedpmir Jovanović neposredno po ubistvu Djindjića i ako u to vreme beznačajna ličnost, ponašao se vrlo nervozno, pokazivao lažnu brigu, trčkarao od jednog do drugog političara, sve se nešto pravdao, a posle toga je imao najbolje kontakte sa osumnjičenima za ubistvo i njegove posete u istražnom zatvoru. Sve u svemu vrlo sumnjiv tip.
Sreda 08.12.2010.08:35
Gde je puno reci, puno je i lazi. Sto vise i brze prica, vise laze. To je " gospodin " Ceda.
Sreda 08.12.2010.08:53
Осим Чеде.још један човек је одиграо занимљиву улогу, Владимир Беба Поповић, шеф бироа за информисање Владе Србије(паралелна тајна служба-незаконито деловала). Он је сат по убиству за РТС дао фотке и текст о убицама. Може ли се то уопште замислити? То може урадити само онај ко је предходно све знао.
Sreda 08.12.2010.08:59
Други битан моменат је наводно "спаљивљње" дугогодиђњи депоноване дроге и оснивање земунског клана, са којим је читаво време био Чеда, који је ето у народу добио надимак Прашак. Чудно? Знатан део политичара, новинара, естраде,државних функционера..је посећивао Царство клана у Шилеровој а главни гост је био Чеда. Све је снимано сигурносним камерама а комплетно Царство је након убиства срушено багерима. Чудно, да се униште докази?
Sreda 08.12.2010.09:07
Трећи моменат је дугогодишње писање Родићевог листа Курир, који је све ово писао у наставцима. Он је објавио, да је тело премијара још било вруће кад је убица сео на авион за Лондон и безбедно одлетео. Још су писали да је то све одрадила британска МИ 6, да је упутио документацију тужилаштву и јавно их прозивао за заташкавање случаја. И шта се онда десило? Ђинђићеви наследници су уништили и Родића и Курир а онда га они прузели. Чудно? Како то никог не интересује?
Sreda 08.12.2010.09:17
4. моменат! На политичкој сцени је разбијена скоро комплетна опозиција и игра како жути кажу(Тома, Веља, Чеда..). Остао је само Коштуница. Они покушавају на све начине да му натоваре хипотеку Ђинђићеве ликвидације, не бирајући средства. Сваки човек у овој земљи зна да је немогуће тако нешто приписати Коштуници јер је његов ментални склоп ближи свецу, него код већине наших верских лица. Зашто онда? Па зато да га оцрне. Не поседују ниједан доказ-јер их нема и на све начине покушавају да од монструм остатака клана(Симовић и..) лажним сведожењем прибаве бар нешто. Окорели криминалци, лажљиви заштићени сведоци, харају Србијом. Багзија чува држава,поседује огроман капитал, фирме, универзитет, газ
Sreda 08.12.2010.09:22
..а чува га држава боље него некад Ђинђића. Исто такво обезбеђење има и Чеда и то на рачун нас сиромаха. Монтгомери је у праву(можда), када каже да Чеда није контактирао америчку амбасаду. Што не каже шта је са британском? Када сви ми и ови одговорни помремо, онда ће се оформити комисија за испитивање убиства Ђинђића, као што сада раде за ђенерала Дражу. Гарантовано! Или ће неко већ сутра да "ове" потрпа са извршиоцима.
Sreda 08.12.2010.09:25
Svaka država kojoj je SAD formirala vlast,kao nama, mogu da tvrdim da ima po jednog "Čedu" u svojim redovima. Takvi klonirani kameleoni koji rade za šaku dolara u svim tim državama služe istoj svrsi kao i Čeda kod nas. Bolje pitanje je: U čije ime i čijem interesu je pričao sa tim ubicama? Pošto sa tom vaškom ne verujem da bi se i ubice udostojile da pričaju ozbiljno da je došao u svoje ime.
Sreda 08.12.2010.10:26
znaci nije amerika direktno umesana u likvidaciji djindjica. ako se proziva ceda prasak , onda se mora ozbiljno zapitati zasto tog vecito sumnjivog coveka ne privedu. i ne samo njega. beba, dusan mihajlovic da ne nabrajam. neka pocnu od cede praska. ali ozbiljnu istragu sa proverenim metodama.
Sreda 08.12.2010.10:29
mogao bi i vinogradar da pojasni neke stvari. treba privesti sve njegove najblize saradnike i "DRUGOVE". nije kasno. ako se zaista hoce do prave istine.
Sreda 08.12.2010.10:54
nisam. problem je ostao. nema veze. polako izlazim odavde. laganica.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)