Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.10.2018.
23:25 >> 22:55h
b92.net, Vestionline A

Najveći zavodnici bivše Juge

Za ovim muškarcima ludele su žene iz bivše Jugoslavije. Zbog njih su kupovale ploče, hrlile u bioskope i lepile postere po zidovima. Neke od njih su obožavateljke doslovno progonile i padale u nesvest. Evo koji su frajeri bili najprivlačniji u to vreme.

youtube.com/ Srdjan Zorica Vuckovic
Frano Lasić

Zdravko Čolić 

Osamdesetih godina zgodni Sarajlija je žario i palio pop scenom. Malo koja žena nije pala na njegov šarm, privlačan izgled i romantične stihove, a iako mu je danas 67 godina i dalje ima verne obožavateljke koje vrište na njegovim koncertima. 

Čola se na to previše ne obazire jer je srećno oženjen Aleksandrom Čolić već 16 godina. Njegov ljubavni život pre braka bio je prilično buran. Žene su mu se doslovno bacale pod noge i provaljivale u hotelske sobe, a njegova prva ljubav bila je glumica Jasna Ornela Beri.

Goran Bregović 

Bregović je svojevremeno imao pravu vojsku obožavateljki koje su padale na njegov rokerski imidž, a dopadao se i nekim poznatim damama. 

Marina Perazić je tokom boravka u Farmi provukla da su njih dvoje imali ljubavnu aferu na jednu noć, ali nikad to nije otvoreno potvrdila. 

Iako je sa suprugom Dženanom u braku preko 25 godina, u regionalnim medijima neretko su se pojavljivale priče o njegovim navodnim aferama s drugim ženama, od koje je puno pažnje privukla priča da je voditeljka Maja Sokolović toliko poludela za njim da ga je pratila čak do Norveške.

Momčilo Bajagić Bajaga 

Romantični Bajaga oduvek je bio miljenik ženskog dela publike sa svojim dubokim glasom i nežnim stihovima. 

Bajaga je ipak veran svojoj dugogodišnjoj ljubavi Emiliji s kojom je u braku još od 1989. godine, a njoj je posvetio i sve svoje pesme. 

Njegova supruga retko se pojavljuje u javnosti, a Bajaga je jednom prilikom otkrio da joj u početku nije bilo lako da se nosi sa njegovom popularnošću. 


- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam devojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pesme, ne bi me ni voleli - rekao je Bajaga u jednom intervjuu za Novosti.

Bata Živojinović

Zavodničkom pogledu Bate Živojinovića mnoge su Jugoslavenke teško odolevale, pa je tako punio bioskope sa svakim svojim filmom. Iako je mogao da bira s kojim će ženama biti, Bata je 60 godina proveo sa svojom suprugom Lulom s kojim je ostao do smrti.

Vlado Kalember 

Za vreme najveće slave Srebrnih krila zbog Vlade Kalembera su žene doslovno padale u nesvest, pa je na njegovim koncertima Hitna pomoć imala pune ruke posla. Neretko bi u jednom gradu morali da održe po dva ili tri koncerta zbog velikog interesovanja, a u jednom intervjuu Vlado je priznao da je morao doslovno da beži od obožavateljki jednom prilikom. On je ljubav pronašao s violončelistkinjom Anom Rucner s kojom je u braku bio osam godina, a nakon razvoda su ostali veoma bliski i često naglašavaju koliko vole i poštuju jedan drugog.

Dragan Nikolić 

Zgodni glumac je već u svom prvom filmu zapeo za oko brojnim obožavateljkama, ali ih je sve razočarao kad se ludo zaljubio u kolegicu Milenu Dravić. Upoznali su se na snimanju filma "Kako su se volele dve budale", venčali se u pauzama između snimanja, a zajedno su ostali sve do njegove smrti.

Frano Lasić 

Kolika je popularnost Frane Lasića bila možda najbolje ilustruje činjenica da se glumac ženio čak četiri puta. Njegov drugi brak s Beograđankom Ljiljanom trajao je samo 21 dan, a trenutno je oženjen 30 godina mlađom dizajnerkom Milenom Matić.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online