Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.03.2018.
23:44
republika.rs, Vestionline A

Rukopis govori kakva ste ličnost

Na osnovu analize rukopisa, grafolozi mogu da otkriju emocionalno, psihičko i fizičko stanje svake ličnosti. Evo kako i sami možete da dešifrujete koje poruke šalje vaša olovka.

pixabay.com
Svaki potez rukom ima svoje značenje

Ovaj test je veoma jednostavan. Potrebno vam je parče papira i prva pisaljka koja vam se nađe pri ruci. Napišite prvo ono što vam padne na pamet, ne premišljajte se.

Veličina slova

Svaki grafolog će moći da vam kaže da, ako su vam slova krupna, imate i veliku ličnost, kojoj i te kako prija pažnja drugih. Mala slova odaju fokusiranu osobu koja se polako koncentriše na svoje zadatke, stidljiva je, sklona samoanaliziranju. Fleksibilne osobe pišu umerena slova, znak koji govori da mogu lako da se prilagode svakoj situaciji.

Nagib slova

Vi ste otvoreni ako vam rukopis naginje udesno, volite da upoznajete ljude, da se krećete u velikom društvu. Nalevo pišu ljudi "iz senke" - vole da rade samostalno. Ako pišete desnom rukom, a reči vam naginju levo, na taj način izražavate bunt. Pišete li pravo, to je jasan znak da ste logična i praktična osoba, oprezna u otkrivanju svojih osećanja.

Razmak između reči

Veliki razmak upućuje na osobu koja voli svoju slobodu, dok mali predstavlja onog koji nikako ne voli da bude sam.

Ukrasi na slovima

Pišete bez ukrasa i grafičkih dodataka? Vi cenite svoju privatnost. Ko koristi tzv. petlje, duge nastavke i razne ukrase na slovima je ekspresivna, pričljiva osoba koja voli da deli detalje svog života s prijateljima i kolegama.

Malo latinično slovo "i"

Ako pišete malo pisano slovo "i" s tačkicom visoko iznad, vi ste osoba s razvijenom maštom. Ako je tačkica na samom vrhu, vi ste organizovani i empatični. "Večno dete" napisaće kružić umesto tačkice.

Slova "B" i "P"

Ako pišete ova slova s tankim "stomačićem", skloni ste ograničavanjima, stresno reagujete i na pozitivna i na negativna iznenađenja. Obline na slovima "B" i "P" pokazuju da ste spontani, opušteni i da uživate u životu punim plućima.

Malo slovo "t"

Ako crticu na "t" pišete blizu vrha, ambiciozni ste i želite da nadmašite svačija očekivanja. Crtica na sredini govori o samopouzdanoj osobi, osećate se dobro u svojoj koži. Dugačka crtica predstavlja entuzijastu koji zna da bude tvrdoglav kad u nešto duboko veruje. Kratka crtica govori da vas je teško nagovoriti na akciju.

Trag na papiru

Vidljiv i jak trag na papiru pokazuje da ste energični i da imate mnogo snage. Ako su slova slabo vidljiva i ostavljaju tanak trag - imate nizak nivo energije, brzo se umarate i gubite volju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online