Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 03.02.2018.
08:10
A. Šišić - Vesti A

Poker u velikom stilu: Mermerne karte

Poker nazivaju kraljicom kartaških igara. Na nju je navučeno nekoliko miliona ljudi na svetu. Neki se kockaju iz zabave, drugi iz koristi. Bilo da se igra na stolu ili onlajn, adrenalin koji izaziva podjednako trese telo, a zagriženi pokeraši ga upoređuju sa drogom. Mnogi smatraju da je ova kartaška igra pošast koja se neprimetno uvuče u život pojedinca i lako može da ga dovede do prosjačkog štapa.

printscreen/luxlife.rs
Oni koji vole da se kockaju ne žale novac

Oni koji vole da bace karte na sto ne žale novac, pa tako kupuju i skupocene špilove sa kojima će u ruci izvesti novi blef. Iako je poznato da se u pojedinim kazinima nakon partije pokera i blek-džeka dobijaju izbušeni špilovi karata na dar kako ne bi mogli da se ponovo upotrebljavaju, sa Mikol kartama tako nešto nije moguće što zbog cene ove razonode koja je 775 dolara, što zbog činjenice da su napravljene od crnog mermera.

Brendirana groznica

Ni modna kuća Luj Viton nije odolela, a da ne zaradi na poker groznici koja trese svet. Ona je kreirala luksuzan špil i upakovala ga u prepoznatljiv kožni LV novčanik sa logom. Za Pladžing cards and pouć arsene
špil mora da se olakša novčanik i pre nego što otpočne partija karata i to za 485 dolara.

Pojedinci smatraju da to nije puno novca, jer kažu da su "kamene" karte večne i da ne mogu da se pohabaju i unište. Kompanija Mikol je specijalno za zagrižene kartaroše napravila unikatni špil za poker. Svaka karta ima debljinu kreditne kartice, pa ne ometa igru, navodi luxlife.

Jedan od najluksuznijih špilova nazvan je dijamantski i izašao je iz kompanije Sishou Pladžing Cards. Odštampan je na visokokvalitetnom papiru, ukrašen izrezbarenim detaljima i oslikan metalik- srebrnim i zlatnim mastilom.

Za ljubitelje ove kartaške igre izrađen je i kofer sa čipovima napravljen ni manje, ni više nego od meteorita, težak skoro 14 kilograma. Navodno je ovaj komad svemira pao na Zemlju pre oko 800.000 godina i to na tlo Švedske.

Skandinavci ovaj dar kosmosa nisu izložili u muzej, već od njega izradili 125 čipova. Poker set je upakovan u kožni kofer, a uz njega se za 150.000 dolara dobija pet kockica od slonovače izumrlog sibirskog mamuta i dva luksuzna špila karata.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online