Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 07.10.2016.
12:48
Vestionline, Sputniknews.com A

Italijani Putinu za rođendan poklonili zlatni telefon

Ruski predsednik Vladimir Putin 7. oktobra puni 64 godine, a tim povodom italijanska juvelirska kuća "Kavijar" pustila je u prodaju jedinstveni "ajfon 7" sa njegovim likom u zlatnom ramu, nacionalnim grbom Rusije i izjavom, ovekovečenom u zlatu, koju je izrekao na Federalnoj skupštini RF: "Mi ćemo odgovoriti na sve izazove! Radimo za dobrobit Rusije".

youtube.com/Caviar iPhone
Novi model telefona "ajfon 7“ nosi naziv "Suprimo Putin Damaskus gold".

Luksuzni telefon je ukrašen kombinacijom zlatnih elemenata i specifičnih motiva karakterističnih za čuvene sablje dimiskije, koje su kovane u sirijskoj prestonici Damasku, po kojoj su i dobile ime.

Zajedno sa novim smartfonom, "Kavijar“ je predstavio i simboličan video-spot u kome se navodi da je "sablja dimiskija nepobedivo oruđe u boju“. Sa dimiskijom su se "vojnici proslavljali u velikim pobedama, a mač je proslavljao svog vlasnika“.

"Glavna bitka Vladimira Putina u 2016. godini je Sirija. Tamo je on pružio otpor svetskom zlu - terorizmu, uporno se boreći na otvorenom polju. Upravo taj osećaj nesalomivog ponosa, odlučnosti i pobede oličen je u dizajnu Kavijar ajfon 7 Suprimo Putin Damaskus“, navodi italijanska juvelirska kuća.

Telefon je simbolično proizveden u ograničenoj seriji - u 64 primerka, po jedan za svaku godinu predsednikovog života.

- Ovaj telefon je oružje uspeha u rukama onih koji se kreću ka svom cilju, verni svojim principima - navodi proizvođač. Ovaj luksuzni smartfon prodaje se po ceni od 207.000 i 222.000 rubalja (oko 2.950 i 3.165 evra), u zavisnosti od veličine memorije (128 i 256 gigabajta).  

Inače, ovo nije prvi luksuzni telefon koji je ova juvelirska kuća posvetila ruskom predsedniku, a to čini uvek sa povodom i u ograničenim serijama. U "Kavijaru“ su ranije saopštili da svoje kolekcije posvećuju samo velikim i značajnim događajima i ličnostima - odlučnim ljudima jakog karaktera koji su sposobni da promene svet i koji su se upisali u istoriju.

Ranije je ova juvelirska kuća plasirala nekoliko predsedničkih kolekcija u čast ruskog lidera Vladimira Putina, a takođe su imali i nesvakidašnju kolekciju telefona i satova "Forca“ (snaga), posvećenu svima koji su štitili i štite Rusiju - ruskoj armiji, ruskim Vazdušno-desantim jedinicama, FSB-u i ruskim kosmonautima.  

U martu ove godine na tržište su lansirali i model u čast druge godišnjice vraćanja Krima u sastav Rusije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.10.2016. 16:42
С Днем Рождения Владимир Владимирович!
Četvrtak 13.10.2016. 16:43
Оваквог лидера свијет није никада запамтио!Земља му је била политички и финансијски у нокауту,а Путин је подигао највећу земљу на свијету за десетак година!Такву импресију свијет није забиљежио!Нека си жив и здрав Владимировичу Путине!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online