Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 13.07.2016.
17:07
Vestionline A

"Sunce će postati crno, Isus će sići na zemlju: 29. jula, biće smak sveta!"

Predviđanja o kraju civilizacije, neizbežan su deo gotovo svih kultura i tradicija. Od onih biblijskih, do raznih proročkih, tek, gotovo da nema dana kada nas ne sačeka novi detalj o konačnoj propasti čovečanstva. Tako se ponovo oglasila ekipa sa sajta koji se bavi sumrakom civilizacije i koja do sada nije pogodila baš ništa, da nas upozori da nam se bliži sudnji dan i to već 29. jula. Spremite se, stiže Armagedon:-)!

youtube.com/End Times Prophecies
Čovek na kolenima čeka kraj civilizacije

Teoretičari zavere su opsednuti  idejom o kraju sveta i civilizacije. Ali, zapravo ne cele civilizacije! Preživeće samo oni hrišćani koji odgledaju ovaj Jutjub video.

Naime, ekipa sajta "End Time Prophecies“ upozorava u svom novom snimku da će se upravo ove godine dogoditi smak sveta. Doduše, nije im za verovati jer je ista ekipa predvidela da će nas asteroid udariti 6. maja (a nije), kao i da će Barak Obama u junu otkriti da je Antihrist (što nije uradio).


Prema njihovim najnovijim tvrdnjama 29. jula nas očekuje smak sveta i to ne bilo kakav: Isus Hrist će drugi pu doći na zemlju što će se dogoditi u isto vreme kada se pomere magnetne ploče Zemlje i stvore globalni zemljotres.

"Zemlju će pogoditi neverovatno jak zemljotres, a Sunce će postati crno, dok će se Mesec potpuno izokrenuti. Zvezde će padati po zemlji, kao velike smokve koje padaju sa drveća kada ih jak vetar trese. Svaka planina i ostrvo će se pomeriti sa svog mesta. Stvoriće se vakum koji će isisati čitavu Zemljinu atmosferu“, navodi se u videu.

Mnogima je upravo ovaj video poslužio kao odlična ideja za šalu, pa su u komentarima iznosili svoja razmišljanja i želje šta bi zaista radili u slučaju da se krajem meseca dogodi "smak sveta“.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.07.2016. 17:23
Mislim da planete i zvezde imaju svoj zivotni ciklus kao i svi zivi organizmi na zemlji npr. Za takav zakljucak ne treba biti naucnik, logicna stvar, postoji prosek godina koliko covek zivi, a na ono van proseka utici razni faktori, neke znamo kao ishrana, zagadjenje, pojedine bolesti, neke faktore ni za coveka jos ne znamo, tako i nebeska tela, imaju neki svoj prosek, e sad okruzenje, gravitacija, populacija planete i ko zna sta jos moze da utice da zivotni vek bude duzi ili kraci od proseka. Naravno tu je i iznanadjujuci faktor, nas moze da pogodi grom ili poplava ili neki drugi prirodni fenomen, planetu neka kometa npr. ili neki drugi dogadjaj u svemiri koga ni smo svesni.
Sreda 13.07.2016. 17:30
Mislila sam da ovde ne napisem nista ali ipak je demokratska sloboda glasa previse slobodna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online