Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 21.06.2016.
18:10
Telegraf A

Biblijsko i Nostradamusovo proročanstvo predvidelo vremensku kataklizmu

Velike količine kiše, grad veličine pesnice, poplave na ulicama, uništeni automobili, kuće… Ove apokaliptične scene mogle su da se vide poslednjih dana u Srbiji. Iako je u utorak zvanično počelo leto, prema proročanstvima, ovako nešto je i moglo da se očekuje.

Tanjug
Proroci davno predvideli ovo što nam se događa

Oluja i nevreme, praćeno ledom i gradom pričinilo je ogromne materijalne štete u celoj zemlji. Mnogi strahuju da će celo leto proteći u padavinama.

Ali, ako pogledate proročanstva Nostradamusa za ovu godinu, u kojem i predviđa poremećaj vremena, ovako nešto smo mogli i da očekujemo.

Naime, neki veruju da su predviđanja francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus (1505-1566) aktuelna i danas, a zaista, neka su već ispunjena.

Prorok je pisao proročanstva u metaforama i bez navođenja tačnih godina. U jednom od svojih zapisa, Nostradamus piše da će se klima sve više menjati u sve kraćem roku.

On u svojim beleškama spominje neobične vremenske prilike i prirodne kataklizme, katastrofe koje će imati veći intenzitet nego obično.

– Voda će rasti, a zemlja će sve više tonuti. Kraljevi kradu šumu, nebo će se otvoriti, polja će biti spaljena od vrućine – stoji u njegovom spisu.

Međutim, Nostradamus nije jedini koji je predvideo prirodne katastrofe.

Zastrašujuće objave proroka Danijela zapisane u Bibliji odnose se na doba koje se upravo otvarilo. Biće poplava, uragana, ogromnih požara i potresa koji će zbrisati sve pred sobom.

- Biće revolucija, strašne eksplozije odjekivaće u brojnim područjima Zemlje. Onde gde je bilo kopno, pojaviće se voda; a tamo gde je bila voda, pojaviće se kopno. Bog jeste Ljubav… ali ovde govorimo o kazni, odgovoru prirode na zločine koje čovek čini od početka mračnih vremena protiv svoje Majke – Zemlje.

Ako pogledamo, svuda u svetu su intezivirane prirodne nepogode. Na svakom delu kontinenta bukte požari, u Indiji ljudi umiru zbog vrućine, svaki dan se neka država bori sa poplavama, zemlje blizu okeana očekuju razorne uragane, sneg pada kada mu nije vreme i gde nikada ne pada…

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Najveći svetski prorok
Četvrtak 23.06.2016. 23:35
"............ Oluja i nevreme, praćeno ledom i gradom pričinilo je ogromne mate-rijalne štete u celoj zemlji. Mnogi strahuju da će celo leto proteći u padavinama. Ali, ako pogledate proročanstva Nostradamusa za ovu godinu, u kojem i predviđa poremećaj vremena, ovako nešto smo mogli i da očekujemo. Naime, neki veruju da su predviđanja francuskog apotekara Mišela de Notr Dama, poznatijeg kao Nostradamus (1505-1566) aktuelna i danas, a zaista, neka su već ispunjena. Prorok je pisao proročanstva u metaforama i bez navođenja tačnih godina. U jednom od svojih zapisa, Nostradamus piše da će se klima sve više menjati u sve kraćem roku............"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online