Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.01.2016.
08:25
Vestionline A

10 životinjskih priča koje su obeležile 2015. godinu

Od svih priča koje smo objavili tokom 2015, čini se da su ove koje se tiču životinja i njhovih sudbina izazvale najviše empatije i smeha. Evo zašto!

pixabay.com
Kako da vam se ne svidi?

1. Ovo može samo u Rusiji: Čovek hrani medveda na prozoru

2015. počela je zanimljivom pričom iz Rusije o jednom hrabrom momku koji je hranio medveda na svom prozoru. On je ostavljao komadiće mesa na simsu, a medved ih je brzinom munje stavljao u usta.

2. Albino delfin: Ako je ljut ili tužan, on porumeni

Zatim nam je stigla priča o neverovatnom albino-delfinu koji promeni boju tela od bele do ružičaste u zavisnosti od raspoloženja. Ovaj retki sisar živi u muzeju kitova u južnom Japanu, a tamo predstavlja pravu zvezdu oko koje se skupljaju ogromne grupe fasciniranih ljudi.

3. Pas imitira Manuela Nojera

Ovaj video otrkio nam je da Kinezi gaje veoma perspektivnog golmana. Preslatki pas po imenu Purin oduševio je sve na društvenim mrežema atraktivnim odbranama gola.

4. Snimljena džinovska ajkula – najveća ikada!

Na društvenim mrežama prošle godine je objavljen i snimak džinovske bele ajkule u blizini ostrva Gvadalupe u Meksiku. Pogledajte kakva je to zver:

5. Ovo je do sada najjači dokaz da je pas čovekov najverniji prijatelj

U dvominutnom snimku koji je napravila tajlandska banka "Kiatnakin" u fokusu je pas koji svoju zahvalnost zbog toga što je nahranjen višestruko pokazuje strancu koji se sažalio nad njim.Oni koji vole pse, plakali su dok su gledali video. Pogledajte i vi:

6. Hit na internetu: Koala iz urgentnog centra

Snimak bezbednosnih kamera na kojima se vidi koala koja tumara hodnicima urgentnog centra jedne australijske bolnice postao je hit na internetu sa desetinama hiljada pregleda. Ako niste do sad, obavezno je pogledajte:

7. Pas nije poklon: Film zbog kog je plakalo milion ljudi

Da li ste ikada razmišljali kako svet izgleda iz perspektive jednog psa? Dođi, skoči, sedi, nemoj to, stani, pazi. Da li su svi vlasnici svesni da je njihov ljubimac živo biće koje ima osećanja baš kao i čovek? Pogledajte video koji je rasplakao milione:

8. Uginuo Brzi od artritisa (u 150. godini života)

Tokom prošle godine smo se i pozdravili sa nekim životinjama. Tako je Brzi (Speed), 150 godina star mužjak kornjače, uginuo je u zoo vrtu u San Dijegu (Kalifornija). Pročitajte više o najstarijem stanovniku zoo vrta u San Dijegu - OVDE.

9. Čime tapir češe leđa? Pa, penisom!

Tapiri imaju veoma velik penis, čak su među najvećima, a ovaj je svoj ogromni penis iskoristio da se počeše. I to po leđima. Kako ćete nastaviti sa životom ne pogledate li tapirov ogromni penis?

10. Umesto da je smaže, maca je spasila ribicu

Svi smo gledali crtane filmove u kojima mačke samo gledaju kako da smažu ribice. Međutim, ova maca razbija stereotipe. Ili je sita ili ne voli ribu na meniju... Pogledajte šta je uradila OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online