Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 28.06.2015.
11:42
blic.rs A

Novo u ponudi: Na odmor kod Babića

Šef poslaničke grupe naprednjaka i trenutno "najjači političar u lupetanju", Zoran Babić bacio se na hotelijerstvo! Njegovi apartmani su među najskupljima u Vrnjačkoj Banji.

Tanjug
Kaže da nema ništa s tim apartmanima: "Živim u toj kući"

Vila "Trifun" oglašena je od 17. aprila na sajtu buking.com, a osim fiksnog telefona za rezervacije, istaknut je i Babićev mobilni broj i njegova mejl adresa.

Međutim, Babić je negirao da ima veze sa apartmanima. Na pitanje zašto je on kontakt osoba za rezervacije, kaže:

- Pa ja u toj kući živim, moj telefon je javan.

Luksuz sa 4*

Šest luksuzno opremljenih apartmana sa četiri zvezdice, tako da će vaš odmor biti za pamćenje - obećava na sajtu buking.com šef naprednjaka Babić. Apartmani imaju terase, roštilj, kupatilo... Pristup internetu "nije omogućen", ali zato ima kablovska i "besplatna garaža u kojoj je vaš automobil bezbedan", i kupanje u otvorenom bazenu.

- To je kuća moje majke, mi smo u fenomenalnim odnosima. Kuća se ne vodi na mene. Pa da li ja treba da odgovaram za vlasništvo komšija, braće? Ja u svom vlasništvu imam samo polovinu stana od 69 kvadrata, i to sam uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije - ističe Babić.

Ponudu pogledajte OVDE

Babićevi apartmani izdaju se po višoj ceni u odnosu na ostale u Vrnjačkoj Banji - 50 evra dnevno. "Blic" je pokušao na buking.com da rezerviše samo vikend, međutim, to nije bilo moguće - "rasprodati smo na vaše izabrane datume".

I pored činjenice da su svi detalji o vili oglašeni na turističkom sajtu, Babić insistira na tome da se apartmani ne iznajmljuju.

- To je samo za prijatelje. Za razliku od nekih, ja nisam napravio ugovor s nekim preduzećima ili javnom ustanovom. Tu većinom dolaze moji prijatelji, prespavaju da ne bi imali troškove i ja sam srećan zbog toga - siguran je Babić.

Šef naprednjaka nerado je govorio o apartmanima, ali je zato naglasio da to sve nema veze sa njim.

- Objekat je završen 2008. i ni ekser nisam zakucao otkako sam postao poslanik. Sve sam svoje uredno prijavio. Moja majka plaća porez na apartmane, znate kakvi su penzioneri, pre će to platiti nego kupiti lekove - kaže Babić.

Agencija: Pooštriti zakone

U Agenciji za borbu protiv korupcije kažu za "Blic" da funkcioneri nisu dužni da prijave imovinu roditelja, ali i da već duže vreme to Vladino telo insistira na pooštravanju i preciziranju zakona. Funkcioneri su dužni da prijave imovinu supružnika, vanbračnih supružnika i maloletne dece.

POVEZANE VESTI

Nedelja 28.06.2015. 11:47
Gov.o lopovsko ...
Nedelja 28.06.2015. 13:53
Babic masta da jedan dan vozi belu ladju i leti zraplohovom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online